çok kırdım onu

Evimi düzenimide özledim. Zoruma giden hamileyim sonuçta ne aradı ne sordu. Ne yedin ne ictin nasil bir sorunun varmi demedi beni dusunmuyorsa kizginsa bebegimiz icin gururu birakabilirdi. Bensizde durabiliyomuş.
Dünyanın lafını saymışsın adama izin ver de trip yapsın.

Lütfen bır daha aynı şeyı yapmayın. Yıyemedıklerınızden değil sitres yaptığınız için olan olacak Allah esırgesın. Ikı kez düşük yaptım, bes yıl sonra evladımı kucağıma aldım, hamileliğim boyunca oturmak dahi yasaktı.Yedıklerınle alakası yok anlayacağın, ilaçlarını duzenlı kullan o yeter.

yazmayayım dedim ama tutamadım kendımı.barıssmısınız cok guzelde sızın mantıgınız yanlıs,annenızın mantıgı hepten yanlıs.anne olarak sıze ıyı gunde kotu gunde yanında ol kocanın sonucta ımkanı varken senden esırgemıyor demesı gerekırken adamın durumu kotuye gıdınce sana bırak gel tavsıyesımı verıyor.annelerde hata yapar.aynı sey abınızın basına gelseydı yengenıze bırakta kurtar kendını dermıydı.aklı salım dusunun ve davranın.
bu arada dusukle ıyı bakılmanın arasındakı bagı anlamıs degılım.dusuk olacaksa (allah kucagınıza almayı nasıp etsın) yedıgınız ıctıgınız hıcbsey tutamaz.ve ılk hamılelıklerını yasayan varsa rıca ederım hamılelıgı eslerınızı canından bezdırecek kadar buyutmeyın.buda bır evre ınsan hayatında.onemseyın kontrol edın ama dunyanın merkezı oldugunuzu dusunmeyın .hamıle olmak demek ayrıcalık hakkı verır ama bunu ınsanları canından bezdırecek boyuta getırmeyın.dogacak cocugunuzun anneanneden cok anne ve babaya ıhtıyacı var.

Adamcagızın durumu olsa nıye karsılayamasın :KK43: onun da cocugu. Yazık olmus uzuldum

Hamilesiniz. Normal bir kadinin 3 yilda salgiladigi östrojen hormonunu 1 günde salgiliyorsunuz. Hassas, duygusal ve kirici olmaniz normal. Kocaniz karimdir hamiledir deyip alttan alamamis mi o kadar mi narin gururu varmis da düşük tehlikesi olan kadini kaç ggündür arayip sormuyor ? Vallahi benim ablam hamileyken bana kan kusturmustu onurumu da gururumu da zedeledi neler soyleyip neler yapti ama ben ablamdir deyip hamile olduğu için deyip bakiminda bulundum aylarca hic de sirt cevirmedm bunu düşünmedim bile, kocaniz bir koca olarak bebegin babasi olarak bunu nasil yapamiyor ? Ben çoğu kişi gibi sucu sizde bulmadim kocanizda buldum..

Neden bu hamikeyim modunda iken deliriyorsunuz. Bende mesela hamileyken ayakkabilarim olmuyordu. Ama doguma az kaldi duzelir diye almadim durumunuz da iyi degildi simdi cok iyi hersey. Buna takilma elbet gecer eger tek sorun buysa??

Eninde sonunda barışacaksınız bebegim canını sıkma hamile hamile eşininde fazla üzerine gitme tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır duygu sömürsü yap bağırıp çagırma annemden biliyorum ;-) biraz acındır kendini ve her fırsatta ailene kaçma

Suan essim issiz cunku kariyerinde iyi bir yeregekmek istedigi iside bunu engekkedigi icin ayrikdi simdi ozman bende terkedeyim gideyim yada. Evlilikte hersey olur. Verdigin sozu tut. Iyi ve ve kotu gunlerde hastalikta sagkikta. Onlari bisuna vermiyiruz. Ayakkabi alamayinca yada bebek icin birsey alamayincaterjetneye siz vermiyoruz. Kendine gel. Hamilelikte cok duygusal olunuyor. Ama avartmayin. Hamileyim ama sirtinda tasicak diye bisey yok. Oyle yapiyorsunuz dogumdan sinrada kozlar adama geciyor:) o sizi takmiyir cektiriyor:)

Anneniz de maşallah ne kadar yapıcı. Seviyorsanız ve eşinizin karakteri düzgünse tabi ki de gönlünü almalısın.
İmza atarken iyi günde kötü günde demediniz mi? Bu süreci birlikte atlatmadğınızda evliliğin ne anlamı kalır?
Ayrıca anneniz ne zamana kadar arkanızda kalacak! Ev üstüne ev mi kurulur ?
Eşinizle oturup konuşursunuz sakince sorunlarınızı halledersiniz.

Hic yapmadi baristik canim bugun keske gurur yapmasaydim daha once adim atsaydim Teşekkürler.
canım hamilesin hassassın tamam ama o adam da çok üzgündür emin ol
bir daha sinirlerine hakim ol olur mu
okududğum kadarıyla annenin tavırlarını da beğenmedim kimsenin etkisinde kalma

Evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriyorsunuz ya hani siz ilk kötü günde bırakmışsınız ne kadar kötü bi durum düşünsenize iflasın eşiğindesiniz ve eşiniz resmen sizi terk ediyo aramamakta haklı ben olsam affetmezdim sizi...

Hamileyim eşim isteklerimi karşılayamadığı için ona çok ağır konuştum. 4 gündür annemde kalıyorum. Burasıda kalabalik anneannem abim eşi çocukları annem aynı evde yaşıyoruz şu an burda mutluyum isteklerim karşilaniyo . Fakat sakinliğe alışmısım esim ve ben yasiyorduk evimde. Bu 4 gün icinde arayip sormadı kirgin beni almaya gelmedi. Içim buruk aklim onda. Aslinda o kirdigim sozler icimden gelerek soylemedim canini yakmak istedim öfkeyle . Annemde bana çok iyi bakiyor arkadaş gibiyiz. Banada alıştı annem . Annem diyor sonun yok kizim bu adamla cocugunu nasil bakicak . Isi cok iyidi iflas eşigine geldik . Özur dileyip evime döneyim annemde devammı edeyim kalmaya bir süre daha nolur bana akıl verin siz olsayďiniz ne yapardınıZ. :KK43:
adam işsiz de mi karşılayamıyor yoksa yetiştiremiyor mu ?

Şu amerikan filmlerinde vardır ya iyi günde kötü günde diye yemin edilir.
Öyle davranmalı her iki taraf da..

Hergün 2 lt yakın su iç, bir yumurta biraz peynir, ve normalde Allah ne veriyorsa pişir ye....senin beslenmen düşüğü önlemez...burda birçok bayan söylemiş kimi ilk aylarda kimi doğuma kadar kusar birşey yiyemez ama topaç gibi çocuk doğurur...ben tam 4 ay çubuk kraker ve limonlu sodayla yaşadım...maşallah ikizlerim gayet iyi kiloda doğdu...bu konuda bir kere için rahat olsun...bide doktorlar tüm gebelere aynı şeyi söyler iyi beslen der...diğer konuyu halletmişsin sevindim....benim için herşeyden önce eşim ve çocuklarım gelir gerisi teferruattır...varsa yeriz yoksa yoktur...rabbim alıştıklarımızın yokluğuyla imtihan etmesin....

adamın yapabileceğinden fazlasını beklemek neden?

X