sorunu anlatmamışsınız ki. yani ne oldu ne dediniz?
Düşuk tehlikem var benim doktor yemem gereken şeyleri söyledi. Ilaçlarim var kontrollerim var. Bagkurumuz odenmedi bir muayene 100 tl. Bunlari karsilayamiyo. Elinde olsa en iyisini alir yapar biliyorum. Ama bebegi kaybetme korkusundan ağır konuştum.sorunu anlatmamışsınız ki. yani ne oldu ne dediniz?
Madem elinde olsa alir elinde yok diye alamiyo neden agir konustun da erkeklik onurunu zedeledin? Cok ayipDüşuk tehlikem var benim doktor yemem gereken şeyleri söyledi. Ilaçlarim var kontrollerim var. Bagkurumuz odenmedi bir muayene 100 tl. Bunlari karsilayamiyo. Elinde olsa en iyisini alir yapar biliyorum. Ama bebegi kaybetme korkusundan ağır konuştum.
Evimi düzenimide özledim. Zoruma giden hamileyim sonuçta ne aradı ne sordu. Ne yedin ne ictin nasil bir sorunun varmi demedi beni dusunmuyorsa kizginsa bebegimiz icin gururu birakabilirdi. Bensizde durabiliyomuş.
tek sorununuz maddiyat gibi görünüyor.. yani maddi isteklerinizi karşılayamadığı için bu noktaya gelmişseniz yazık, her şey para değil ki, hangi zenginliğin garantisi var y ada hangi fakirliğin garantisi.. evlilikte sorun sadece maddiyatsa maddiyatı seçen her zaman kaybeder, ve hiç bir maddiyat çocuğunuza aynı evdeki baba şefkatini vermez..
lütfen iyi düşünün..
sevgiler..
Maddiyatı kendim için değil bebeğimi kaybetmemek için istiyorum. Iyi bakılmam lazım onunda bir suçu yok.Biliyorum. Çok ortada kaldım.