- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
durumum iyiken benimle iyi olan,iflas edince bir erkek için en ağır sey olan maddiyat konusunda bana ağıt konusan kadını asla aramaz gidip almazdım. Nice zor durumda hamilelik yaşayan insanlar var. Evet zor ama bu zamanda eşine destek olmayacaksan neden evlendin ki. Bilemiyorum ama eşime benim isteklerimi karşılayamıyorsun diyip evi terketsem muhtemelen bana deli gibi aşık olan o adam buz gibi soğur bendenHamileyim eşim isteklerimi karşılayamadığı için ona çok ağır konuştum. 4 gündür annemde kalıyorum. Burasıda kalabalik anneannem abim eşi çocukları annem aynı evde yaşıyoruz şu an burda mutluyum isteklerim karşilaniyo . Fakat sakinliğe alışmısım esim ve ben yasiyorduk evimde. Bu 4 gün icinde arayip sormadı kirgin beni almaya gelmedi. Içim buruk aklim onda. Aslinda o kirdigim sozler icimden gelerek soylemedim canini yakmak istedim öfkeyle . Annemde bana çok iyi bakiyor arkadaş gibiyiz. Banada alıştı annem . Annem diyor sonun yok kizim bu adamla cocugunu nasil bakicak . Isi cok iyidi iflas eşigine geldik . Özur dileyip evime döneyim annemde devammı edeyim kalmaya bir süre daha nolur bana akıl verin siz olsayďiniz ne yapardınıZ.
Düşuk tehlikem var benim doktor yemem gereken şeyleri söyledi. Ilaçlarim var kontrollerim var. Bagkurumuz odenmedi bir muayene 100 tl. Bunlari karsilayamiyo. Elinde olsa en iyisini alir yapar biliyorum. Ama bebegi kaybetme korkusundan ağır konuştum.
Evimi düzenimide özledim. Zoruma giden hamileyim sonuçta ne aradı ne sordu. Ne yedin ne ictin nasil bir sorunun varmi demedi beni dusunmuyorsa kizginsa bebegimiz icin gururu birakabilirdi. Bensizde durabiliyomuş.