Dünyanın lafını saymışsın adama izin ver de trip yapsın.Evimi düzenimide özledim. Zoruma giden hamileyim sonuçta ne aradı ne sordu. Ne yedin ne ictin nasil bir sorunun varmi demedi beni dusunmuyorsa kizginsa bebegimiz icin gururu birakabilirdi. Bensizde durabiliyomuş.
Hic yapmadi baristik canim bugun keske gurur yapmasaydim daha once adim atsaydim Teşekkürler.Dünyanın lafını saymışsın adama izin ver de trip yapsın.
Maşallah size o zaman. Zor zamanlarınızda da birbrinize destek olun.Hic yapmadi baristik canim bugun keske gurur yapmasaydim daha once adim atsaydim Teşekkürler.
canım hamilesin hassassın tamam ama o adam da çok üzgündür emin olHic yapmadi baristik canim bugun keske gurur yapmasaydim daha once adim atsaydim Teşekkürler.
adam işsiz de mi karşılayamıyor yoksa yetiştiremiyor mu ?Hamileyim eşim isteklerimi karşılayamadığı için ona çok ağır konuştum. 4 gündür annemde kalıyorum. Burasıda kalabalik anneannem abim eşi çocukları annem aynı evde yaşıyoruz şu an burda mutluyum isteklerim karşilaniyo . Fakat sakinliğe alışmısım esim ve ben yasiyorduk evimde. Bu 4 gün icinde arayip sormadı kirgin beni almaya gelmedi. Içim buruk aklim onda. Aslinda o kirdigim sozler icimden gelerek soylemedim canini yakmak istedim öfkeyle . Annemde bana çok iyi bakiyor arkadaş gibiyiz. Banada alıştı annem . Annem diyor sonun yok kizim bu adamla cocugunu nasil bakicak . Isi cok iyidi iflas eşigine geldik . Özur dileyip evime döneyim annemde devammı edeyim kalmaya bir süre daha nolur bana akıl verin siz olsayďiniz ne yapardınıZ.