- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 40
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Hoşbuldum canımMerhaba hoşgeldin
Çok güzel
Bir kalori programı kullanmanı tavsiye ederim canımgün sonunda da sanal ya da gerçek bir not defterine geçirip devam edebilirsin
Belirli bi süre diyet yapıp zayıfladıktan sonra verdiklerimi fazlasıyla alıyorum
Elimden geldiğince saglıklı beslenmek istiyorum düzenli menü yazacam hem birileri beni takip eder hemde sorumluluk duygum olur.
Tamam canım teşekkür ederimDoğru canım düşük kalori gidip kastan verince geri alınabiliyor
Sorumluluk buraya değil de kendi vücuduna ait düşün canım, kamp değil sonuçta tabi ki insanız
Her gün daha iyi olmak için adım atmalıyız
Gün sonunda sağlıklı besinlerin kalorisi sağlıksız olanlardan fazlaysa yıldızı hakederiz bence
Tamamdır kolay gelsin tatlımBen hep Karatay hocamın dediklerini dinledim.
Sabah kaliteli bir kahvaltı
Belki küçük bir ara ögün başlangıçta
Akşam ta ne yemek varsa salata yogurt
Yürüyüş
Bolca su
Anladım cnm sana en iyi gelen bu düzense süper devamHoşbuldum canım
Oda olabilir canım ben Karatay yapabiliyorum bugüne kadar gittigim diyetisyenlerin listelerini pek uygulayamadım.
Yok canım, yarın ben de yeniden tartılacağım, ondan sonra da haftanın içinde herkes uygun olan gün tartılıp söyleyebilirCanım bide belirli bir kuralımız varmı 1. Sayfada görmedim.
İyi geceler cnmTamam canım teşekkür ederim
İyi geceler dilerim
ahhh canımmm tebrik ederimmmmm ne gzel vermişsin bugün çok güzel bi gün bize şans getrisinnnn
Günaydın melekcanım canım günaydın sana ihtiyacım var ben yine hiç kilo veremedim sadece 250 gr vermişim çok üzgünüm
ahhh canımmm tebrik ederimmmmm ne gzel vermişsin bugün çok güzel bi gün bize şans getrisinnnn
canımmm anlatayım benim defterim var beslenme günlüğüm hiç kaçırmamışım ama dediğim gibi ilaçları sanırım hala vücudumdan atamadım ama vermekte istiyorum ne yapmalıyım bugün ben sabah 3 tatlı kaşığı granola ve yarım su bardağı süt yedim normalde aralıklıdayım ama sabah şekerim düştü bayılıcak gibi oldum sıcaktan :)Günaydın melek
Gel konuşalım , bugünkü kilon kaç öncelikle
Bu bir haftalık mı? Neler yedin neler yaptın gel anlat
Cnm yağ dokuyu etkileyen ilaçlar olduğu için yağ dokunda birikmiştir, sağlıklı yağları arttırman gerek hayvansal yağı oran olarak daha az alıpcanımmm anlatayım benim defterim var beslenme günlüğüm hiç kaçırmamışım ama dediğim gibi ilaçları sanırım hala vücudumdan atamadım ama vermekte istiyorum ne yapmalıyım bugün ben sabah 3 tatlı kaşığı granola ve yarım su bardağı süt yedim normalde aralıklıdayım ama sabah şekerim düştü bayılıcak gibi oldum sıcaktan :)