- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Afiyet olsun...+10 gr çoklıt daha var
ve gün bitiyor
Şu an bayağı tokum
türk kahvesi(hcevizi yağlı olabilir) ve böğürtlen çayı+ yeşil çay hakkı verdimgerçek böğürtlen de yiyebilürümmm
Sana da olsun canım muhteşemAfiyet olsun...
Benim pek mümkün olmuyor. Genelde evdekilerin isteklerine göre sekilleniyor. Yarın muhtemelen kıymalı patlıcan musakka var. Patlıcanları airfryer'da sağlıklı bir şekilde kizartacagim.Ay 1 haftalık menü hazırlıcam kızlarrrr
Hadi bakalımmm başka kimler hazırlıyorrrr
Elleri görelimmm hanımlar
Benim pek mümkün olmuyor. Genelde evdekilerin isteklerine göre sekilleniyor. Yarın muhtemelen kıymalı patlıcan musakka var. Patlıcanları airfryer'da sağlıklı bir şekilde kizartacagim.
İyi geceler canım, Allah rahatlık versin...CanTorun iyi geceler tatlım
Merhaba bende dengeli ve saglıklı beslenmek istiyorum.
Merhaba
Benimle dengeli bir hayata var mısınız
Hedefimiz sağlıklı günleri ve öğünleri olabildiğince çoğaltmak, boş kaloriyi olabildiğince azaltmak
30 günde değişimi göreceğiz
Şekersiz günlerimiz örnek;
*tam tahıllar(en kötü kepekli)
*meyve 2-3 porsiyona sınırlı(bal pekmez dahil)
*yağsız/az yağlı etler
*doğal/fermente değilse az yağlı süt ürünleri
*kuruyemiş günlük 1 porsiyon
*ilave yağ 2-3 çorba kaşığı, mümkünse zeytinyağı
*temiz içerikli paketli gıdalar
Bol şans
Hayırlı olsun.Merhaba bende dengeli ve saglıklı beslenmek istiyorum.
Yarın pazartesi tam bir başlangıç yapıp devam etmek istiyorum.
Teşekkür ederim canım tatil bitene kadar yada belirli bir süre degil bundan sonra dengeli saglıklı beslenmek istiyorum.Hayırlı olsun.
Çok iyi yaparsın. Biz de ailece bu kervana katıldık, hem kilolardan kurtulduk, hem sağlığımıza kavuştuk, hem de dinclestik...Teşekkür ederim canım tatil bitene kadar yada belirli bir süre degil bundan sonra dengeli saglıklı beslenmek istiyorum.
Nasıl bir beslenme programı uygulamayı düşünüyorsun? Ben low carb+ if yapıyorum. Cooook memnunum.Teşekkür ederim canım tatil bitene kadar yada belirli bir süre degil bundan sonra dengeli saglıklı beslenmek istiyorum.
Belirli bi süre diyet yapıp zayıfladıktan sonra verdiklerimi fazlasıyla alıyorumÇok iyi yaparsın. Biz de ailece bu kervana katıldık, hem kilolardan kurtulduk, hem sağlığımıza kavuştuk, hem de dinclestik...
Merhaba bende dengeli ve saglıklı beslenmek istiyorum.
Yarın pazartesi tam bir başlangıç yapıp devam etmek istiyorum.
Çok güzelTeşekkür ederim canım tatil bitene kadar yada belirli bir süre degil bundan sonra dengeli saglıklı beslenmek istiyorum.
Ben hep Karatay hocamın dediklerini dinledim.Nasıl bir beslenme programı uygulamayı düşünüyorsun? Ben low carb+ if yapıyorum. Cooook memnunum.