- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
canım diety yazdım çıkmıyor
Aynen kuzum doymuş yağ, tekli doymamış yağen azından uygulamaya yazarsam akşam ekran alıp yollarım değerlendiririz birlikte
Ben indiremedim onu app store de yok sanırım bulamadım başka bi uygulama indirdimAynen kuzum doymuş yağ, tekli doymamış yağ
Lifi bile gösteriyor
Türk yemekleri yok yalnız, malzemelere göre ekliyorum canım
Yardımcı olurum
Lifi de gösteriyor mu?Ben indiremedim onu app store de yok sanırım bulamadım başka bi uygulama indirdim
canım pek anlayamadım :))))Lifi de gösteriyor mu?
ne güzeel bu ağustos bize iyi gelicek yaralarımızı sarıcakMerhabalar...
Bugün bir ay sonra aletli pilatese dönüş günüm. Çok heyecanlı ve mutluyum.
İlk öğünüm böyle oldu.Kavanozdaki sekersiz fındık ezmesi. Menemen de her zamanki gibi iki yumurtayla yapıldı.
MerhabaMerhaba başlık ilgimi çekti ben de şekeri ve ekmegi tam olarak 2 buçuk yıl önce kestim önceden de ara ara şekeri kestiğim oluyordu ama istikrar saglayamiyordum. Şimdilerde aralarda bazen tatlı felan yiyorum ağzımın tadı bozuluyor. Şeker yemediğim için tarçın kuru üzüm kuru kayısı tüketiyorum. Meyve de pek sevmem erik üzüm vs tuketirim. Ekmeği felan ancak yufka ekmek şeklinde durum vs yiyeceksem kullanırım ki o da çok nadirdir. Kilom 54 .Düzenli spor yapmaya çalışıyorum 2 aydır. Sporun insan vücudu için gerekli olduğunu düşünüyorum. Yorulmak insan bedeni için en güzel şey.
MerhabalarMerhabalar...
Bugün bir ay sonra aletli pilatese dönüş günüm. Çok heyecanlı ve mutluyum.
İlk öğünüm böyle oldu.Kavanozdaki sekersiz fındık ezmesi. Menemen de her zamanki gibi iki yumurtayla yapıldı.
Hangi uygulama cnm bakabilirimcanım pek anlayamadım :))))
yok sorunu anladım da lif takibi filan var mı onu anlayamadım canım bilmiyorum bugün de ofiste kıymalı varHangi uygulama cnm bakabilirim
Günlük kalori, karbonhidrat protein vs takip sayfanda olabilir
Besinlerle aldığımız lif bitanem
Sen uygulama adını söyle ben bakayımyok sorunu anladım da lif takibi filan var mı onu anlayamadım canım bilmiyorum bugün de ofiste kıymalı var
Sen uygulama adını söyle ben bakayım
Afiyet olsun
Korumadayim sadece alt karinda hafif yağlanma var onu kırmak için karin egzersizi yapıyorum bir de düzenli yürüyüş. Sabah kahvaltısını yaptım 4 saat bir şey yemiyorum leptin hormonu salgılansin diye akşama sarma ve ayran var belki sonrasında maden suyu içerimMerhabasüper
Yani korumadasın değil mi
Bakayım canımmyfitnesspal canım