-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Hoşgeldin canım.Ben aşırı abur cubur bagimlisiydim, esimse hic tuketmiyordu evlendikten sonra bende abur cubur reyonuna ugramamaya basladim şimdi hic yemiyoruz. En onemli vazgecis almamak aslinda :).
Bende geliyorum buraya
Vazgeçeceğim şekerli gıdalar:
-Tatlılar (aşırı seviyorum sutlu şerbetli fark etmiyor)
- şekerli çay
Ben aşırı abur cubur bagimlisiydim, esimse hic tuketmiyordu evlendikten sonra bende abur cubur reyonuna ugramamaya basladim şimdi hic yemiyoruz. En onemli vazgecis almamak aslinda :).
Bende geliyorum buraya
Vazgeçeceğim şekerli gıdalar:
-Tatlılar (aşırı seviyorum sutlu şerbetli fark etmiyor)
- şekerli çay
Afiyet olsun canımGünaydın...
Güne 600 ml ev yapımı elma sirkeli suyla başladım.
23 saatlik açlıktan sonraki kahvaltım.
İki yumurtayla cemensiz pastırma+bol sebzeli tabagim...
İkinci öğüne kadar bol bol su, yeşil çay ve sade kahve...
Teşekkürler, sana da afiyet olsun.Afiyet olsun canım
İkinci öğünün ne olacak
Ben de kahvaltımı yeni bitirdm
Tabağının sol altındakiler ne? Dört farklı yiyecek var...
TeşekkürlerTeşekkürler, sana da afiyet olsun.
2.ogun için evdekiler z.yagli bamya istediler. Protein olsun diye yanına da sanırım köfte yaparım.
Kendimi iyi hissettiğimde leslie ve birkaç videom var onlardan yapıyorumSpor olarak neler yapılıyor?
Şeker?Teşekkürler
Süper
Tabağımın yanındakiler reçel ve marmelat
Haftanın hemen her günü 1 saat tempolu yürüyüş/Leslie/30-35 dk eliptik. Bu üçünden biri. Bir aydır hocanın rahatsızlığı sebebiyle ara verdiğim haftanın üç günü aletli pilates, gitmedigim günlerde de Çetin Çetintaş'in yoga videolarından yapıyorum...Kendimi iyi hissettiğimde leslie ve birkaç videom var onlardan yapıyorum
Senin düzenin var mı
Kayısı reçeli şekerliydi, onun dışında;Şeker?
Aslında o post çok güzel bir hedefmis, hiç umutsuzluk goremedim. Sonuç buram buram sağlık kokuyor...
Aslında o post çok güzel bir hedefmis, hiç umutsuzluk goremedim. Sonuç buram buram sağlık kokuyor...