- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
balımmm teşekkür ederimmmm bu ayki hedefim 50 lileri görmek umarım olur uzun zamandır kilo veremiyodum bana da iyi geldi sen ilk hafta iyi verdin artık yavaş yavaş eksiler olcak ama kalıcı olcak inanıyorummGünaydınnn offf ne güzel bir - canımmm tebriklerrr
Benden de -200 gr geçen haftayla sabit
Son mesajlarina tıklarken, izleye bastım yanlislikla. Geri cektimGünaydınnn offf ne güzel bir - canımmm tebriklerrr
Benden de -200 gr geçen haftayla sabit
toplamda kac gitti detoxlaKızçelerim günaydın güncel kilomu paylaşıyorum 64,50
Ayy cnm bnm çok sağolbalımmm teşekkür ederimmmm bu ayki hedefim 50 lileri görmek umarım olur uzun zamandır kilo veremiyodum bana da iyi geldi sen ilk hafta iyi verdin artık yavaş yavaş eksiler olcak ama kalıcı olcak inanıyorumm
72.3 kuzum çizelgedekiSon mesajlarina tıklarken, izleye bastım yanlislikla. Geri cektimyani suan kac oluyorsun aysti?
gunaydin kizcelero herkes de eksi var onemli olan - gormek harikayiz
Tebriklerrrrrrgunaydin kizcelero herkes de eksi var onemli olan - gormek harikayiz
Tam 1 kg gitti kuzum 700ü ilk gün 300 gr 2. güntoplamda kac gitti detoxla
canımmmm bende seni tebrik ederimn istikrarla ilerleyelimmmmgunaydin kizcelero herkes de eksi var onemli olan - gormek harikayiz
Ben bugün de orta gidicem canıme kizlar napiyorsunuz? korkulu haftasonu geldi gene yarin cheat meal yapicamtablomuzda guncelleniyo eksiler superiz valla, biz bize yeteriz :)
Afiyet olsun şimdiden canımben ofisteyim sabah kahve ictim ve cok yogundum diye tikandim birsye yiyemedim birazdan yulaf yogurt meyve yiyicem, pek istahimda yok bugunlerde havanin sicakligindan sadece karpuz peynir yiyip soguk kahve ve soda icmek :) oh miss saglikli guzel ogun olmus
Günaydın canım banada bi diyetisyenim önermişti kuru inciri kesip hakiki zeytinyagının içinde bekletip yiyordum kabızlık içinde çok iyiGünaydın kızçeler nasılsjnızzz haftasonuna girdik dikkatli olalım çok kaçırmayalım
Ben sabahları aç karnına incir kürü yiyorum incirin içine ceviz koyup ortadan kestim zeytinyağında bi haftadır çekliyor dün başladık eşimle
Canım nice güzel senelereAyın 11 i dogum günümdü sürpriz yapmışlar ailem dünde misafirlerimiz vardı menülerimi yazamadım.
Bugün yazarım menülerimi görüşürüz
Ayın 11 i dogum günümdü sürpriz yapmışlar ailem dünde misafirlerimiz vardı menülerimi yazamadım.
Bugün yazarım menülerimi görüşürüz
Canım öncelikle öğün sayını azaltabilirsin şu an kaç? :)Ben sekersiz beslenmek istiyorum ama abur cubur beni mutlu ediyor. Kilo problemim yok, saglikli yasam icin seker tuketmek istemiyorum. Kendimi nasil motive edebilirim?