- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Problem değil bende cuma bildiririm. Yediklerimizi öğün öğün mu yazalim ya da akşam komple miCanımmm hoş geldiinnnn kilonu o hafta hangi güğn istersen o gün bildirebilirsin canım ama biz bi kaç kişi cuma bildiricez sanırım
aslında burası biraz canın nasıl isterse kurallardan bağımsız ben mesela akşam yazıyorumProblem değil bende cuma bildiririm. Yediklerimizi öğün öğün mu yazalim ya da akşam komple mi
Süper sıkı kurallar beni bozuyor. Birbirimize destek olalım beni de yorumlarsaniz mutlu olurum.aslında burası biraz canın nasıl isterse kurallardan bağımsız ben mesela akşam yazıyorumHedef60kgolmak beni değerlendiriyor biraz sohbet biraz motivasyon keyifli bi dostluk gibi
evet canım sıkı kurallar moral vermiyor :) afiyet olsun canımcım ben de az önce ara öğün yaptım süt ve 10 adet çiğ badem :)Süper sıkı kurallar beni bozuyor. Birbirimize destek olalım beni de yorumlarsaniz mutlu olurum.
Sanada afiyet olsun canim. Süt badem ve meyve yiyorum ben ara öğünde,evet canım sıkı kurallar moral vermiyor :) afiyet olsun canımcım ben de az önce ara öğün yaptım süt ve 10 adet çiğ badem :)
canımm sana da afiyet olsun ben 2 günlük ananas detoxundayım :)Sanada afiyet olsun canim. Süt badem ve meyve yiyorum ben ara öğünde,
Bugün öğlen koz patlıcanlı yoğurtlu meze yedim yanına 2 dilim ekmek ,3 tam ceviz 2 hurmaşimdi ara öğünde bunları yedim akşama nasipse spordan sonra yoğurtla kapatırım artık.
Süper ananasa bayilirimmmcanımm sana da afiyet olsun ben 2 günlük ananas detoxundayım :)
ayyy bizim bi sonraki detoxumuz kabak olcak ben dünden bugüne 700 gr verdim yarını çok merak ediyorum fkjgfdjg ama akşam kayınvalideme misafirliğe gitcem o canımı sıkıyor mecbur yicem bişeylerSüper ananasa bayilirimmm. Çok guzel sonuç veriyor ananas detoksu . Kabak detoksunu hiç sevmiyorum.
Canım kavrulmamış ye biraz çok faydalı100 gr kaju yiyesim var
Hoşgeldin canımBende zevkle katılırım. Artık mantigima bu yaşam şeklini oturtmaya basladim dün dışarıda yemek yedik, yemek öncesi meze yedim ama çok az lavasla yemegide sıfır lavasla yedimo kadar mutluyum ki insallah bozulmasın bu düzenim.
Artik diyet değil korumaya geçmem gerek yüzümden çökmek istemiyorum
Afiyet olsun canımcımm
Afiyet olsuunÖğle yemeğim
Bende zevkle katılırım. Artık mantigima bu yaşam şeklini oturtmaya basladim dün dışarıda yemek yedik, yemek öncesi meze yedim ama çok az lavasla yemegide sıfır lavasla yedimo kadar mutluyum ki insallah bozulmasın bu düzenim.
Artik diyet değil korumaya geçmem gerek yüzümden çökmek istemiyorum
Ara öğün yarım.paket eti form domates salatalık ve peynir sonrası akşam pilatesEki Görüntüle 3111591
Tabi ki canımSüper sıkı kurallar beni bozuyor. Birbirimize destek olalım beni de yorumlarsaniz mutlu olurum.
Afiyet olsuuunnnevet canım sıkı kurallar moral vermiyor :) afiyet olsun canımcım ben de az önce ara öğün yaptım süt ve 10 adet çiğ badem :)
Çok iyiSanada afiyet olsun canim. Süt badem ve meyve yiyorum ben ara öğünde,
Bugün öğlen koz patlıcanlı yoğurtlu meze yedim yanına 2 dilim ekmek ,3 tam ceviz 2 hurmaşimdi ara öğünde bunları yedim akşama nasipse spordan sonra yoğurtla kapatırım artık.
Süper ananasa bayilirimmm. Çok guzel sonuç veriyor ananas detoksu . Kabak detoksunu hiç sevmiyorum.
Ye tabi kiayyy bizim bi sonraki detoxumuz kabak olcak ben dünden bugüne 700 gr verdim yarını çok merak ediyorum fkjgfdjg ama akşam kayınvalideme misafirliğe gitcem o canımı sıkıyor mecbur yicem bişeyler
Merhabalar tebrikler kilo veren hanımlar devam
Çiğ aldım cnm pakette aynenCanım kavrulmamış ye biraz çok faydalı
Afiyet olsun canımcımm
Balım ya nohut bulgur pilavı salata vardı, küçük bi tabağa üçünden de aldım 2 dilimde karpuz yedimÇok iyi
Birçok çeşit var ne güzel
Ye tabi ki1/4 tabağı oluşturabilirsin kuzum 1/4 protein,1/4 pilav vs 1/2 sebze yemeği salata
sonra da mınık tatlı