- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Tavuk vs yok muydu cnmBalım ya nohut bulgur pilavı salata vardı, küçük bi tabağa üçünden de aldım 2 dilimde karpuz yedim
Hım doğru detoksa uygun olsun dedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavuk vs yok muydu cnmBalım ya nohut bulgur pilavı salata vardı, küçük bi tabağa üçünden de aldım 2 dilimde karpuz yedim
Yok canım hiç bişey demedim menü bu, ben detox filan deyince 10 saat konuşuyorlarTavuk vs yok muydu cnm
Hım doğru detoksa uygun olsun dedin
Hımm anladım canım kandileri de detoks menü yapmış amaYok canım hiç bişey demedim menü bu, ben detox filan deyince 10 saat konuşuyorlar
Çok tatlısın jdjdjdjdjdHımm anladım canım kandileri de detoks menü yapmış ama
Sen deÇok tatlısın jdjdjdjdjd
İnşallah çok tatlı çok iyi olurSen de
Bakalım benim kv nasıl olacak
Canııımm inşallahİnşallah çok tatlı çok iyi olur
Bu konuyu çiğ köfte yerken görüyor olmam asdfghMerhaba
Şekersiz/tatlandırıcısız ve sağlıklı öğünlerinizi paylaşmak ister misiniz?
Adı 25-31 temmuz 1-7 ağustos 8-14 ağustos 15-21 ağustos 22-28 ağustos 29 ağu-4 eyIüI Hedef60kgolmak 74,0 72,3 @yannik 63,0 60,4 pokuhantes 66,2 @caroline84 @Lotuss9335 102,6
Eki Görüntüle 3105375
l
Kuzum benim de canım çekti bugün, 1/3 dilim börekle biraz yatıştıBu konuyu çiğ köfte yerken görüyor olmam asdfgh
Kahve de canımı ye Aslında sorun börek hamburger yemekte de değil onu yerken dibini sıyırmakta ben hem sağlıklı hem sağlıksız beslenirim yani dengeliyorum hepsini ne kilo veriyorum ne de alıyorum oh misKuzum benim de canım çekti bugün, 1/3 dilim börekle biraz yatıştı
Arkadaşlar daha sağlıklı besleniyor, ben de sağlıklı öğünlerimi atıyorum canım
Senin de gün içinde olursa gel bekleriz bi kahve de olsa
Oh mis valla gerçekten darısı başımızaKahve de canımı ye Aslında sorun börek hamburger yemekte de değil onu yerken dibini sıyırmakta ben hem sağlıklı hem sağlıksız beslenirim yani dengeliyorum hepsini ne kilo veriyorum ne de alıyorum oh mis
Günaydınnn offf ne güzel bir - canımmm tebriklerrrKızçelerim günaydın güncel kilomu paylaşıyorum 64,50