- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Bence de niyetlen, niyetlen ki yüzünü konu başlığına ve ilk posta dön canım...3 gün full sağlıklı, az meyve şekerliye niyetlendim
Bence de niyetlen, niyetlen ki yüzünü konu başlığına ve ilk posta dön canım...
Asla zor değil. Zorluğu maksimum bir hafta. Sonrasında canın bile istemiyor, alışıyorsun...Kuzum yapabildiğim kadar yapıcam 1 ay içinde toplama bakıcam
Senin gibi her gün yapmak zor tabi
Alışmak istemiyorum galibaAsla zor değil. Zorluğu maksimum bir hafta. Sonrasında canın bile istemiyor, alışıyorsun...
İstiyorsun da istemekle kalıyor gibisin. Ha gayret, bence üstesinden gelirsin.Alışmak istemiyorum galiba
Canım çok denedim ama bir şey yiyince artık o gün ve hafta gidiyordu bende, toksinleri sonuna kadar depolamadan rahat edemiyorumİstiyorsun da istemekle kalıyor gibisin. Ha gayret, bence üstesinden gelirsin.
Peki...Canım çok denedim ama bir şey yiyince artık o gün ve hafta gidiyordu bende, toksinleri sonuna kadar depolamadan rahat edemiyorum
İştahlı da bir insanım bebeklikten beri.
Haftada 3 gün çok iyi, 2 gün iyi, 2 gün orta beslenmek hedefim
Böyle dengeli olacağını düşünüyorum canım
En azından kademeli olarak geçiş yapmaya niyet etsen? En azından ekleme şekeri bıraksan ne güzel olur....3 gün yapıcam yayetmez mi?
Ay üzülmeee
Aslında daha hızlı sıkılaştığım bi diyetim vardıEn azından kademeli olarak geçiş yapmaya niyet etsen? En azından ekleme şekeri bıraksan ne güzel olur....
Tatlandırıcı?Aslında daha hızlı sıkılaştığım bi diyetim vardı
Onu mu yapsam
Şeker yok ama whey proteinde ,kolajende filan tatlandırıcı oluyor
Aslında protein bar daha iyi, sükraloz filan midemi bulandırıyorTatlandırıcı?
Sabahları yumurta, fındık fıstık, sebze, yeşillik, bir porsiyon meyve ye. Bir de sade kahveyle birlikte %85 kakaolu bitter çikolata. Sonra çek ağzına fermuari, ikinci öğüne kadar hiç bir şey yeme. Kalorili bir şey içme. Bir hafta belki zorlanırsın, alışırsın. Şekerden kurtulmanın başkaca bir yolu yok...Aslında protein bar daha iyi, sükraloz filan midemi bulandırıyor
peki ne tavsiye edersin canım çok şeker istediğinde?
Bir de yolculukta dayanamıyorum
Kuzum herkesin senin gibi beslenmesini istiyorsun...Sabahları yumurta, fındık fıstık, sebze, yeşillik, bir porsiyon meyve ye. Bir de sade kahveyle birlikte %85 kakaolu bitter çikolata. Sonra çek ağzına fermuari, ikinci öğüne kadar hiç bir şey yeme. Kalorili bir şey içme. Bir hafta belki zorlanırsın, alışırsın. Şekerden kurtulmanın başkaca bir yolu yok...
Peki...Kuzum herkesin senin gibi beslenmesini istiyorsun...
Yapacağımın en iyisi bu ve iştahlıyım diyorsam ısrar etme olur mu
Bana da senin tarzın aşırı geliyor ama böyle mutlusun yani beni ilgilendirmez