- 31 Temmuz 2020
- 19.792
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Göz kararı kısmı zamanla oturur canım pratik yapmak gerekcanım ben gram hesabı yapamıyorum yani yemek seçerken kaç gr vs var anlayamıyorum
Günaydın canımgunaydin kizceler, ben kalori saymiyorum acikcasi alisiyorum gibi gece gene bir tatli diye gozum dondu ama soda icip yattim :) sabah hindistan cevizli kahvemi ictim, simdi kahvaltimi yapicam yumurta peynir domates salatalik yanindada yesil cay. siz neler yiyiceksiniz?
Canım ben ıf yapıyorum öğle yemek yicem direkgunaydin kizceler, ben kalori saymiyorum acikcasi alisiyorum gibi gece gene bir tatli diye gozum dondu ama soda icip yattim :) sabah hindistan cevizli kahvemi ictim, simdi kahvaltimi yapicam yumurta peynir domates salatalik yanindada yesil cay. siz neler yiyiceksiniz?
doğru askında kuzucum doğru yanlış yapmaya başlayın oturur zamanlaGöz kararı kısmı zamanla oturur canım pratik yapmak gerek
Ama belli olan şeyler var
Besin DeÄiÅim Listeleri
Besin DeÄiÅim Listeleri - Rafinera hakkında soru, cevap ve öneriler Rafinera'da.www.rafinera.com
Aynen kuzum , her güne bir ürünle başla meselaCanım ben ıf yapıyorum öğle yemek yicem direk
doğru askında kuzucum doğru yanlış yapmaya başlayın oturur zamanla
bende 1-2 hafta sonra if e fecicem, ama son zamanlarda acliktan cikmis gibi herseye saldirdigim icin ve hep if yaptigi icin yillarddir vucudu sasirtmak icin birde 6 bucukta kalkiyorum ofise gidiyorum diye psikolojikmi ne birseyler yiyesim geliyo. spor neler yapiyorsunuz
bence o bahsedilen cay - nehir gibi olan sudan bahsetmisler ama bize nesillerce yanlis aktarmislarOyy kızlar bu çay kahve kim hararet alıyor dediyse yalan söylemişşu an terliyorum dün de siyah çayla terledim
Of beni zorluyor bu sıralar havalar çok sıcak olduğu için spor evde eliptik bisikletim var onu yapıyorum canımcımbende 1-2 hafta sonra if e fecicem, ama son zamanlarda acliktan cikmis gibi herseye saldirdigim icin ve hep if yaptigi icin yillarddir vucudu sasirtmak icin birde 6 bucukta kalkiyorum ofise gidiyorum diye psikolojikmi ne birseyler yiyesim geliyo. spor neler yapiyorsunuz
Leslie için başlangıca dair önerdiğin video varmiCanım o zaman güzel kahvaltı yapabilirsin :)
Kaloriyi yaklaşık say bence, if de daha çok yiyor olabilirsin saymadan ve verebilirsin ama hayat boyu yapmak zor
Benim egzersizde favorim lesliebirkaç videom var bazen yapıyorum onları da cnm
Fitness blender ve popsugar var
Hahahabence o bahsedilen cay - nehir gibi olan sudan bahsetmisler ama bize nesillerce yanlis aktarmislar
Kuzum 1 mile varLeslie için başlangıca dair önerdiğin video varmi
Afiyet olsun ohMerhabalar...
Günün ilk ve tek öğünü. Meyvelerden bir kayısı ve bir erik yedim.
Yarına kadar sade kahve, yeşil çay, bitki çayları ve illaki 3 lt su.
Sağol canım, sana da afiyet olsun...Afiyet olsun oh