- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Şeker isteğini tarçınlı su içince asla hissetmiyorum asla , iştahımı da feci kesiyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden bi düşündüm yapar mıyım diye ama direkt kendi menünü verince yok dedimPeki...
Ben de taçınlı kahve seviyorum cnmŞeker isteğini tarçınlı su içince asla hissetmiyorum asla , iştahımı da feci kesiyor .
Menü bana ait değil. Bir çok doktorun önerdiği bir beslenme modeli. Ben de uymaya çalışıyorum, hem şekerden vazgeçme hem de genel sağlık açısından çok faydasını gordum.Tavsiye istediğin için söyledim. Sen bilirsin...Cidden bi düşündüm yapar mıyım diye ama direkt kendi menünü verince yok dedim
Menü istemedim ki canım çok tatlı isteyince ne önerirsin demiştim ona cevabın ara öğün yapma olduMenü bana ait değil. Bir çok doktorun önerdiği bir beslenme modeli. Ben de uymaya çalışıyorum, hem şekerden vazgeçme hem de genel sağlık açısından çok faydasını gordum.Tavsiye istediğin için söyledim. Sen bilirsin...
Dr. Rengin Borekci'yi takip ediyorum. Uzun zamandır her postunu yorumlarla birlikte okuyorum. Oğrenmeye ve hayatımda uygulamaya çalışıyorum. Faydasını da gördüm...Şeker bağımlılığından kurtuldum. Bunun yanında metabolik ve nörolojik bazı hastalıklarımdan kurtuldum. Çok şükür. Dilerim herkes kurtulur. Neyse, uzatmaya gerek yok. Allah rahatlık versin, iyi geceler.Menü istemedim ki canım çok tatlı isteyince ne önerirsin demiştim ona cevabın ara öğün yapma oldu
Yolculukta zorlanıyorum dedim yine cevap olarak ara öğün yapma cevabını almış oldum...
Beslenme eğitimi almış bir doktor dengeli beslenmeyi önerir ve menüyü diyetisyen hazırlar aslında.
Senin yaptığına fad diet deniyor ve kısa süreli, bilinçli yapılması gereken bir diyet.
Sürdürülebilir değil ve kaçamak yapmadığına inanmam
En güzeli ân a, bulunduğun yere göre orta kararı yapmaya çalışmak .
Kimsenin kimseye ekmeği şekeri tamamen kes deme yetkisi de yok canım,
Seninki çok bilinçli yapılması gereken bir diyet ve doymuş yağı çok, mikro besinleri az alıyorsun mesela, dikkat et derim
Daha ayrıntılı da konuşuruz kuzucum sana da Allah rahatlık versin daha da şifa bul inşallahDr. Rengin Borekci'yi takip ediyorum. Uzun zamandır her postunu yorumlarla birlikte okuyorum. Oğrenmeye ve hayatımda uygulamaya çalışıyorum. Faydasını da gördüm...Şeker bağımlılığından kurtuldum. Bunun yanında metabolik ve nörolojik bazı hastalıklarımdan kurtuldum. Çok şükür. Dilerim herkes kurtulur. Neyse, uzatmaya gerek yok. Allah rahatlık versin, iyi geceler.
Biz senin yanındayız dirayetli olalım ağustos ayında şeytanın bacağını kıralım hep birlikte benim ilk gün hiç kaçamağım yok :)gunaydin kizceler nasilsini? keyifler nasil? kahve icildi simdi kahvalti yapiyorum. ananas yogurt ve yulaf. Gozum eskisi gibi donmuyor artik, alisiyorum gibi gece yememeye :) ama evdeki masallah yiyip kilo almadigi icin bi lokma bi lokmadan birsey olmaz diye diye beni cildiricak bicakliycam sonunda adami, tamam olmazda istemiyorum sal beni bozdurtma