-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
2 buçuk yıldır lavaş yufka hariç ekmek yemiyorum annemin evde yaptığı ince ekmekler var bazen canım çekerse onlardan yiyorum diğer ekmekleri hiç aramıyorum nedense alıştım artık. Karatay beslenmesi yaptığım için ekmeği kestim başka diyet yapsaydım muhtemelen ekmeğe devam ederdim
Canım afiyet olsun :)Sabah peynir ve yumurta yedim iki öğün besleniyorum genelde bazen iş yerinde öğlen yemeğine çıkıyorum o zaman 3 öğün oluyo
2 buçuk yıldır lavaş yufka hariç ekmek yemiyorum annemin evde yaptığı ince ekmekler var bazen canım çekerse onlardan yiyorum diğer ekmekleri hiç aramıyorum nedense alıştım artık. Karatay beslenmesi yaptığım için ekmeği kestim başka diyet yapsaydım muhtemelen ekmeğe devam ederdim
Merhaba, kilo verme sürecinde misin?Sabah peynir ve yumurta yedim iki öğün besleniyorum genelde bazen iş yerinde öğlen yemeğine çıkıyorum o zaman 3 öğün oluyo
Dolmada kıyma ve bulgur vardı . Teşekkür ederim .Canım afiyet olsun :)
Dolmalar sırf etliyse tamam
Su anda 54 um 49 kilo olamam tekrar ama 51 52 olsam daha çok mutlu olacağım. Kilo düştükçe kilo vermekte de zorlanıyor insanMerhaba, kilo verme sürecinde misin?
Karbonhidratı biraz daha dikkatli yersen, rahatlıkla verirsin...Su anda 54 um 49 kilo olamam tekrar ama 51 52 olsam daha çok mutlu olacağım. Kilo düştükçe kilo vermekte de zorlanıyor insan
Evet ,inşallahKarbonhidratı biraz daha dikkatli yersen, rahatlıkla verirsin...
Bulgur da ekmek ya canım :) ekmek dokunuyorsa pirince bulgura da dikkat et derim :)Dolmada kıyma ve bulgur vardı . Teşekkür ederim .
Çoğu kanıdığım genç-orta yaşlı kadın 48-49 kiloda ve her şeyden yiyorlar bir kez ay bir dilimi geçtim napıcam dediklerini görmedimKarbonhidratı biraz daha dikkatli yersen, rahatlıkla verirsin...
Evet canım şimdi ailemin yanındayım onların yemeklerine ayak uyduruyorum mecbur inşallah izin dönüşü kendi düzenime tekrar döneceğimBulgur da ekmek ya canım :) ekmek dokunuyorsa pirince bulgura da dikkat et derim :)
Evet canım şimdi ailemin yanındayım onların yemeklerine ayak uyduruyorum mecbur inşallah izin dönüşü kendi düzenime tekrar döneceğim
GünaydınKızlar günaydın ilk gününüz nasıl geçti benim biraz başarısızdı :)
canım ben gram hesabı yapamıyorum yani yemek seçerken kaç gr vs var anlayamıyorumGünaydınkalori hesabına bakamadık dün :)