- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 gr normal bir dilim cnmCanım yemek eklerken gramını nasıl seçeceğim
Granola 2 kez girilmiş canımBi bakar mısın
Korumadayim sadece alt karinda hafif yağlanma var onu kırmak için karin egzersizi yapıyorum bir de düzenli yürüyüş. Sabah kahvaltısını yaptım 4 saat bir şey yemiyorum leptin hormonu salgılansin diye akşama sarma ve ayran var belki sonrasında maden suyu içerim
Evet canım korumadayim. Bu konuya şekersiz arınma gunlerindeyim diye katıldım. Mümkünse free takilayim, o işler beni geriyor...Kilo verirken de takımlarda kendi halimde takılmıştım.Merhabalar
Braviii
Afiyet olsun
Kilo korumadasın değil mi tabloya ekleyeyim mi canım tartılıyorsan, bize de motivasyon kaynağı olabilirsin
Tamamdır sağlıklı beslenme çizelgesinde kalır mısın ordan da alayım mı cnmEvet canım korumadayim. Bu konuya şekersiz arınma gunlerindeyim diye katıldım. Mümkünse free takilayim, o işler beni geriyor...Kilo verirken de takımlarda kendi halimde takılmıştım.
Merhaba :) tabii öyle çeşitli kaslar çalışıyor kiYeniden merhaba...
Günlük sporlarimi yapmış olsam da, pilates farklı bir alan olduğunu bir kez daha gözüme soktu. Bildiğiniz hamlamisiz. Kızımla birlikte gidiyoruz, o da aynı şeyi hissetti. Üstelik ben kardiyo dışında yoga da yapıyorum.
Ben artık makro, mikro, kalori bilumum sayımı da bıraktım. Az çok yediklerimden tahmin edebiliyorum. Sadece foto paylassam olur mu?Tamamdır sağlıklı beslenme çizelgesinde kalır mısın ordan da alayım mı cnm
Ben de yoga yapmayı çok istiyorum bi başlasam keşke. Sabah erken saatlerde yoga yapan kadınlara çok imreniyorum.Yeniden merhaba...
Günlük sporlarimi yapmış olsam da, pilates farklı bir alan olduğunu bir kez daha gözüme soktu. Bildiğiniz hamlamisiz. Kızımla birlikte gidiyoruz, o da aynı şeyi hissetti. Üstelik ben kardiyo dışında yoga da yapıyorum.
Olur tabi ki canım biz daha verme sürecindeyizBen artık makro, mikro, kalori bilumum sayımı da bıraktım. Az çok yediklerimden tahmin edebiliyorum. Sadece foto paylassam olur mu?
E başla canım basit uygulamalar varBen de yoga yapmayı çok istiyorum bi başlasam keşke. Sabah erken saatlerde yoga yapan kadınlara çok imreniyorum.
Çetin Çetintaş'in YouTube videolarını tavsiye ederim...Ben de yoga yapmayı çok istiyorum bi başlasam keşke. Sabah erken saatlerde yoga yapan kadınlara çok imreniyorum.
Afiyet olsunİkinci öğünüm:
Patessiz ve unsuz mercimek çorbası+fit patlıcan musakka+cacık...
Yarın tek öğün beslenme.
SPOR:
30 dk eliptik
50 dk reformer pilates
Kuzum afiyet olsunAksam yemeğim 3 tane domates dolması 1 tane kabak dolması yaklaşık 10 tane sarma ve ayran oldu. Akabinde Türk kahvesi ile kuru üzüm tükettim 2 dilim de elma yedim . Yeme faslı bugunluk benim için bitmiştir belki akşama siyah çay içerim
Sabah peynir ve yumurta yedim iki öğün besleniyorum genelde bazen iş yerinde öğlen yemeğine çıkıyorum o zaman 3 öğün oluyoKuzum afiyet olsun
gündüz protein aldın mı