Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun. Etrafımda da böyle yapışkan Kv yok.

Annemi yanbana mı atayım nedir ya? Sanki kadın yatalak evsiz ortada kalmış:) Gerçekten salak eşin.. İyi o zaman herkes annesini alsın evine getirsin aylarca kalsın. Onunki anne de bizimkilerin ne :) Tahminim 40 yaşlarında bu adam ve diyemiyorki annesine bak anne biz burda karım ve çocuklarımla yaşıyoruz senin uzun kalman uygun olmaz. Ama çok istiyosan sana yakından ev bakalım, her gün uğrarım yanına, sende istediğinde gelir çocuklarla zaman geçirip gidersin evine vs. Yani istese çok iyi idare eder ama etmiyor! Bile bile anne sebepli yuvasını yıkacak. Ama çook pişman olur, şimdi tatlı gelen annesiyle baş başa yaşasın bakalım noluyomuş :)
Sen son ana kadar elinden geleni yaptın Luci seni dinlemek senle empati kurmak yerine karşımdan defol dedi, bi an bile hak vermedi. Aslında boşanmak istemiyor ama inadından da dönmüyor bence burda annesi devreye giriyor telefonda kendini acındırıyor olabilir. Şerh koydurman iyi olmuş. Evin kalan kredisini de desteklerle ödersin sıkma canını, belki kendine göre yapılandırırsın sanki kiraya çıksan farklı mı olacak. En azından dört sene sonra kendi evin.. Hakkında hayırlısı olsun hep takip ettim konuyu bir aylık küslükten sonra eşin bu tepkisine üzüldüm ama o tercihini yaptı. Hiç sıkma canını her şey olacağına varıyor bu sürede çocuklarınla zaman geçir. Havalarda güzelleşti al çocukları gezin dışarda eve kapanıp kendini sıkma :)

Sizin kv utanmaz:)
Ben oyle bisey yapmadim der cikar isin içinden.
Bu yuzlesmelerin faydası yok. Karsindaki ya inkar ediyor ya hatırlamıyorum diyor

Annesi ile niye su esnada konuşma diyoruz. Bak kadın zaten sağlıklı, aklı başında bir kadın değil. Anne oğul kısır döngüdeler. İki taraf da takık beraber yaşamaya. Eltin aradan kaçmış. Görümce iki yüzlü. Kendi evliliğinde kv ile gorusmuyor ama sizin sürekli kalmasın demenize bile evet haklısın demiyor. Sen kv ararsan eşinle o konuşma boşuna gider. Adeta sorun yaratandan çözüm beklemek bu. Sabırlı ol. O gün gelecek ama şimdi değil.

Çocuklarına nereye bakıyormuş. Kendi bisküvi yiyen adam. Bu anne bakar baba bakamaz değil. Bu adam bakamaz. Yoksa benim babam benim annemden daha çok bakmıştır bana. Alttan tehdit bu çocuklarımı alırım tehditi nahhh alır. Mune'yi nasıl etiketliyiruz. Bu postta küfür serbest olmali

Diğer kardeşlerden de hiç ses yok nedense bi bu annesini yabana(!) atamıyor. Diğerleri evliliğine mutlu mesut devam ettiğinde kendisi böyle mal deyneği gibi kaldığında iş işten geçmiş olacak. Diyelim evlilik bitmesin diye kabul ettin o kadın gelebilcek mi artık hangi yüzle gelebilir.

Artık konu hepimizin konusu oldu bencede serbest olamali

Eşin de kendi içinde kestirip atamıyor aslında, abini falan aramasindan belli. Onlardan destek alıp seni yola getirme çabasında. Yoksa kimseyi arama gereği duymaz. Ailenin bu süreçte sana destek olması, sensin tarafında olması lazım. Şu an destek olmayacaklardır ne zaman olacaklar?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Tüm haklarınızı sonuna kadar kullanın. Mal paylaşımında falan asla gurur yapmayın. Çok aptal bir adammış kendi kendine yuvasını yıktı. Demek ki annesi çocuklarından kıymetliymiş. Kv ye de tazminat davası açın asla onu bırakmayın

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Annesiyle mutlu mesut yaşasın madem böyleyse. Alabildiğiniz her şeyi alın lütfen sakın gerek duymamazlık yapmayın

Şükür şimdi siz dik duracaksiniz. Hemen bir avukat bulun.

Once bir avukatla görüşün. Anlasmali bosanmak sizin lehinize olur. Haklarinizi ogrenin, esinizle konusup bunlar benim hukuki haklarim cocuklar icin bu isi cirkinlestirmeden anlasarak bosanalim diye bir konusma yapin. Yok mok, mirin kirin ederse kv ile yasamaya zorlamak bosanma sebebidir. Sen bunlari bana anlasarak vermesen de hukuk yoluyla alirim, sen bilirsin deyip kestirin atin. Dava suresince evin size tahsis edilmesini talep edin bu arada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…