Çok geçmiş olsun. Etrafımda da böyle yapışkan Kv yok.Hatay'da çok büyük bir deprem oldu biliyorsunuz annem erkek kardeşimle tek yakalandı o depreme kardeşim 11 yaşında daha ödü koptu kadının 3 gün sonra anca geldi ve 10 gün kalamadı bizde aman rahatsız ederim aman benim düzenim diye diye ki bu 10 günün 5 günü eşim başka yerdeydi is için zorla kaldı 10 gün de kardeşimde kaldı ve babamın yanına yine deprem bölgesi olan antebe döndü bilmiyorum insanlar çok tuhaf
Şu an değiyordur zaten, oğlum benim için kaç gündür karısıyla küs diye. Ben oğlun beni evden kovuyor demeyeceğim zaten, hem oğlunu dolduruyorsun , hem
Aynen öyle bir durumun içerisindeyim. Neymiş benim evim Kv’nin de eviymiş, istediği gibi gelir kalırmış. Benim kayın ve elti asla yaklaştırmıyorlar kv’yi.
Ben deBen Teraziyim.
Var var emin ol. Seninki gibi takık koca yok. İkisi birbirini gazlayip duruyor.Çok geçmiş olsun. Etrafımda da böyle yapışkan Kv yok.
Çocuklarına nereye bakıyormuş. Kendi bisküvi yiyen adam. Bu anne bakar baba bakamaz değil. Bu adam bakamaz. Yoksa benim babam benim annemden daha çok bakmıştır bana. Alttan tehdit bu çocuklarımı alırım tehditi nahhh alır. Mune'yi nasıl etiketliyiruz. Bu postta küfür serbest olmaliAbimi aramış demiş ki, luci annenle yapamıyorum diyor, ben anneme gelme mi diyeyim, ben çocuklarıma bakarım demiş. Annem konusunda taviz vermem demiş. Ben de abime bana yaptığı hakaretleri söyledim ve kesinlikle tembihledim, bunları arayıp söyleyeceksin yoksa ben karışmam dedim. Tamam, söyleyeceğim dedi.
Memlekette yalnızmış Hanımefendi, yalnız kalamıyormuş
Memlekette yalnızmış Hanımefendi, yalnız kalamıyormuş. böyle rezillik yasamasi yasatmasi dahami iyiyimis illaki yalniz kalamiyorsa kendi kizina gitsin birazda sonucta oglu tüm gün is güctedir
Bu saatten sonra daha cok lazim olur evde olduğu sürece açık dürsun kayıt ne zaman ne olacağı belli değil ki şerhi duyduğunda anladiginda asıl sok olacakAvukatla görüşüp delil toplamak. Aşk olsun, o kadar eşle konuşacağım dedim, biriniz ses kaydı al demedi :)
Artık konu hepimizin konusu oldu bencede serbest olamaliÇocuklarına nereye bakıyormuş. Kendi bisküvi yiyen adam. Bu anne bakar baba bakamaz değil. Bu adam bakamaz. Yoksa benim babam benim annemden daha çok bakmıştır bana. Alttan tehdit bu çocuklarımı alırım tehditi nahhh alır. Mune'yi nasıl etiketliyiruz. Bu postta küfür serbest olmali
Ses kaydı yasal değil diye biliyorum.Avukatla görüşüp delil toplamak. Aşk olsun, o kadar eşle konuşacağım dedim, biriniz ses kaydı al demedi :)
Hakkınızda hayırlısı olsun. Tüm haklarınızı sonuna kadar kullanın. Mal paylaşımında falan asla gurur yapmayın. Çok aptal bir adammış kendi kendine yuvasını yıktı. Demek ki annesi çocuklarından kıymetliymiş. Kv ye de tazminat davası açın asla onu bırakmayınEvet kızlar, eş abimi arayıp ayrılmak istiyorum, çocuklarıma bakarım, nafakalarını öderim demiş. Anne ve babana söyle demiş. Babam da canı ne istiyorsa onu yapsın demiş. Bu iş bitti. Bundan sonra tek çabam oğlum olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Annesiyle mutlu mesut yaşasın madem böyleyse. Alabildiğiniz her şeyi alın lütfen sakın gerek duymamazlık yapmayınEvet kızlar, eş abimi arayıp ayrılmak istiyorum, çocuklarıma bakarım, nafakalarını öderim demiş. Anne ve babana söyle demiş. Babam da canı ne istiyorsa onu yapsın demiş. Bu iş bitti. Bundan sonra tek çabam oğlum olacak.
Şükür şimdi siz dik duracaksiniz. Hemen bir avukat bulun.Evet kızlar, eş abimi arayıp ayrılmak istiyorum, çocuklarıma bakarım, nafakalarını öderim demiş. Anne ve babana söyle demiş. Babam da canı ne istiyorsa onu yapsın demiş. Bu iş bitti. Bundan sonra tek çabam oğlum olacak.
Evet kızlar, eş abimi arayıp ayrılmak istiyorum, çocuklarıma bakarım, nafakalarını öderim demiş. Anne ve babana söyle demiş. Babam da canı ne istiyorsa onu yapsın demiş. Bu iş bitti. Bundan sonra tek çabam oğlum olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?