• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın diyaloğu çok çirkin önce avukattan bilgi alsın direkt yazı versin. Adam 2 defa daha boşanma aşamasından dönmüşler ona güveniyor bence
Bir yandan göz göre göre minik bebeklli çocuklu evlilik bitiyor akıl veriyoruz üzülüyorum bir yandan eş hiç geri adım atmıyor nemrut sürekli kızı ailesine şikayet ediyor

Evet kızlar, eş abimi arayıp ayrılmak istiyorum, çocuklarıma bakarım, nafakalarını öderim demiş. Anne ve babana söyle demiş. Babam da canı ne istiyorsa onu yapsın demiş. Bu iş bitti. Bundan sonra tek çabam oğlum olacak.
Boşanmak istediği kişi siz ama abinize bildiriyor. Gerçekten tuhaf biri. Akşam eve gelince yine siz mi konuşup böyle bir karar almışsın diye soracaksınız.

Evet kızlar, eş abimi arayıp ayrılmak istiyorum, çocuklarıma bakarım, nafakalarını öderim demiş. Anne ve babana söyle demiş. Babam da canı ne istiyorsa onu yapsın demiş. Bu iş bitti. Bundan sonra tek çabam oğlum olacak.
Bu adam manyak galiba bütün bunları abinizden önce sizinle konuşması lazım ayrılmayı bile beceremiyor evliliği nasıl yürütecekti zaten.

Arabalarin biri sizin ustunuze mi? Umarim ikisi de onun uzerine degildir. Şerh koyuldugundan emin misiniz? Yani online olunca ekstra onay vs gerekiyor mu bilmiyorum hiç bu isleri. Sıkıntı olmasin sonra.

Sinir oldum konuyu okurken. Kadin oglunun yuvasini yikti resmen. Nasil kalbi razi geliyor, nasil kiyabiliyor torunlarına. Anne baba ayri buyuyecekler simdi.. Hele bir tanesi minicik bebek daha. Anne babasiyla bir ortak anisi bile olmayacak belki.. Gerçi en buyuk suc esinde, dengeyi kuramadi.

Bundan sonra delil toplamaya bak. Acaba esinle whatsapptan yazismaya calissan bir seyler elde edebilirmisin? Ses kaydi pek gecerli degil cunku. Ben olsam onun acmasina firsat vermeden hemen davayi acarim. Çatır çatır boşadim diyebilmek icin 😡
O kayinvalideni de es gecme. Acilabiliyorsa ona da dava aç.

boşanma kararını ne demek abinizden duyuyorsunuz ya, yüzünüze söylesin ne ayıp. bence hala blöf yapıyor. Dik duruşunuza devam edin, bu ne biçim bi eş.

Şu aşamada önce sakince evden göndermeliyim. Saygı duyuyorum diyeceğim sadece. Evden gittikten sonra da zaten babam bırakmaz haklarıma sonuna kadar sahip çıkar. Zaten elimde 1 trilyonluk senet var.

boşanma kararını ne demek abinizden duyuyorsunuz ya, yüzünüze söylesin ne ayıp. bence hala blöf yapıyor. Dik duruşunuza devam edin, bu ne biçim bi eş.
Bence de kendi içinde kararsız. Ailemin beni yola getirmesini bekledi ama babam dün çok sinirlendi. Taviz yok. Abime de bana ettiği hakaretleri eşe söylemesini söyledim.

Arabalarin biri sizin ustunuze mi? Umarim ikisi de onun uzerine degildir. Şerh koyuldugundan emin misiniz? Yani online olunca ekstra onay vs gerekiyor mu bilmiyorum hiç bu isleri. Sıkıntı olmasin sonra.

Sinir oldum konuyu okurken. Kadin oglunun yuvasini yikti resmen. Nasil kalbi razi geliyor, nasil kiyabiliyor torunlarına. Anne baba ayri buyuyecekler simdi.. Hele bir tanesi minicik bebek daha. Anne babasiyla bir ortak anisi bile olmayacak belki.. Gerçi en buyuk suc esinde, dengeyi kuramadi.

Bundan sonra delil toplamaya bak. Acaba esinle whatsapptan yazismaya calissan bir seyler elde edebilirmisin? Ses kaydi pek gecerli degil cunku. Ben olsam onun acmasina firsat vermeden hemen davayi acarim. Çatır çatır boşadim diyebilmek icin 😡
Şimdi baktım da başvurmuşum sadece :( Birkaç güne evrakları tapuya götürmem gerekiyormuş. Bence eş önce sessiz sakince gidecek sonra da çirkefleşecek. Şimdi herkese iyi insan rolü yapıyor özellikle de benim aile karşı.

O çocuklar o babaanneden bir ömür nefret edecek. Çocuklara anlatmak belki yanlış. Ama ben olsam babaanneniz yüzünden ayrıldık derdim. Torunlarına hasret olsun pis kadın. Baba desen ayrı Vala zaten.Okumuş ama gram degiştirememiş beynini. Annesi bakıma muhtaç olsa anlarım sapasağlam kadın. Yalnız kalsın aklı başına gelir. İnşallah konu sahibinin karşısına çok iyi biri çıkar mutlu olur. O doktorda yalnız ölür.

Mal kaçırmasın diye hiçbir şey istemiyorum ayağına yatacağım ki hemen her şeyi satmaya kalkmasın. Annesine evi devrederse diye memleketteki tapu dairesindekilere haber gönderdik. Bize anında haber verecekler. Birkaç güne de kesin hallederim zaten.

O çocuklar o babaanneden bir ömür nefret edecek. Çocuklara anlatmak belki yanlış. Ama ben olsam babaanneniz yüzünden ayrıldık derdim. Torunlarına hasret olsun pis kadın. Baba desen ayrı Vala zaten.Okumuş ama gram degiştirememiş beynini. Annesi bakıma muhtaç olsa anlarım sapasağlam kadın. Yalnız kalsın aklı başına gelir. İnşallah konu sahibinin karşısına çok iyi biri çıkar mutlu olur. O doktorda yalnız ölür.
Kv dışında kimseye beddua etmiyorum. O kadar çok yalan söyledi, o kadar çok oğlunu doldurdu ki oğlu onu seçti diye çok mutludur şimdi ama ben mutlu olacaklarını düşünmüyorum.

Ben niye kendimi kötü hisseettim ya. Sanki konuş falan yazdım onun üzerine konuşacam bu akşam dedin ya gaza getirmiş gibi hissettim. Öyle değil ama di mi zaten önünde sonunda konuşacaktın . 😔

Hakkında hayırlısı olsun ama bence blöf yapıyor. Korkacak mısın diye beklemede şu an, ama bu lafın üzerine durma artık sen. Yarın git bir avukatla boşanma protokolü hazırla. Çocukların düzeninin bozulmaması adına dava sonuçlanana kadar evde kalacağını beyan et, nafakalara tefe tüfe oranında zam koymayı kesinlikle unutma, hakkın olanı almadan ayrılma. Bunlar onurlu davranış karşısında utanmayı bilmeyen tipler o yüzden asla sessiz kalmayacak geri çekilmeyeceksin

Ben niye kendimi kötü hisseettim ya. Sanki konuş falan yazdım onun üzerine konuşacam bu akşam dedin ya gaza getirmiş gibi hissettim. Öyle değil ama di mi zaten önünde sonunda konuşacaktın . 😔
Ben hiç bir postta an be an bu kadar farklı görüş belirtmemistim. Çünkü konu sahibinin şartlarını göz önüne aldim Benim kendi hayatımda yaşansa şimdiye boşanmış olurdum. Kendi annem günübirlik gelecek olsa işimiz var mı diye sorarım eşime. Evlilik iki kişi.
Biz yazsak ne olur sussak ne olur. Ki iyi ki konuştu, keşke önceden konussaydi. Bu kadar dediğim dedik senin mutsuzlugunun da, fikrinin de önemi yok diyen adamı kim çekecek?

Ben hiç bir postta an be an bu kadar farklı görüş belirtmemistim. Çünkü konu sahibinin şartlarını göz önüne aldim Benim kendi hayatımda yaşansa şimdiye boşanmış olurdum. Kendi annem günübirlik gelecek olsa işimiz var mı diye sorarım eşime. Evlilik iki kişi.
Biz yazsak ne olur sussak ne olur. Ki iyi ki konuştu, keşke önceden konussaydi. Bu kadar dediğim dedik senin mutsuzlugunun da, fikrinin de önemi yok diyen adamı kim çekecek?
Ya öyle kesinlikle aslında doğru olanı yaptı ama ne bileyim suçlu gibi hissettim 🙄

O beni karşısına almadan benim onu almam çok iyi oldu, ayrılık kararını da o vermiş oldu, annesi için boşanan adam konumuna geçti. Özellikle bana küfürlü tepki göstermesi de ailem için bardağı taşıran son damla oldu. Ben rahatladım.

Hakkında hayırlısı olsun ama bence blöf yapıyor. Korkacak mısın diye beklemede şu an, ama bu lafın üzerine durma artık sen. Yarın git bir avukatla boşanma protokolü hazırla. Çocukların düzeninin bozulmaması adına dava sonuçlanana kadar evde kalacağını beyan et, nafakalara tefe tüfe oranında zam koymayı kesinlikle unutma, hakkın olanı almadan ayrılma. Bunlar onurlu davranış karşısında utanmayı bilmeyen tipler o yüzden asla sessiz kalmayacak geri çekilmeyeceksin
Güzel haber yarın tapuya şerh için gidiyorum. Bu yaptığım ön başvuruymuş. En azından evi kaptırmadım :) şu aşamada önceliğim evden sakince gitmesi. Buna çok ama çok ihtiyacım var. 49 kiloya kadar düşmüşüm, ailem geçen geldiğinde bana o kadar üzüldüler ki babam bugün onun annesiyse benim de kızım dedi ilk defa. Yani evden güzellikle sakince gitsin, memlekete bayrama gidip bi hava değişimi yapayım, dönüşte de mücadeleme devam edeceğim inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back