Memlekette yalnızmış Hanımefendi, yalnız kalamıyormuş.annesinin tek evladimiymis aralarinda anlassinlar diyecegimde gencmisde eli ayagi tutan birisi nicin cocuklarinin yuvasini huzurunu bozar kaldiki kv istense bile yatiya aylarca kalinmaz
Yok valla söylemek istediğim çok şey vardı, dün üyelerin zoruyla durdurdum kendimi. Çatır çatır konuşacağım.Bir süre olaylar netleşene kadar iletişim halinde olmasanız daha iyi olur. Telefonunu dahi açmayın derim.
Delirmelik yemin ederim dünyanın en iyi kayınvalidesi de olsa insan istemiyor istemiyor ya evinde kendi huzurunu istiyor azıcık aşım kaygısız basım akşam kahvaltısı bomboş tavan izleme özgürlük ayda 5 gün sonrası boğar ki sürekli olması da boğar adam için bir önemi yok nasılsa kadının düzeni bozuluyorMemlekette yalnızmış Hanımefendi, yalnız kalamıyormuş.
Herkes gibi ekonomik koşullar düşündürüyor beni. Eşi boşayacağım, annem ve babam gelecekler, çünkü bebeğim var. Buradaki herkes şahit, boşanmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı, karşı taraf hiç yapıcı davranmadı.Herşeyi geçtim 1 ay küs kalan adamı boşa luci hiç ömür tüketme mis gibi maaşında var arabanda var hiç çekme
Kadının koca evi var bırakmış gelmiş, ne ona kal diyen var, ne bir düzeni var, istenmeye istenmeye nasıl kaldın valla bu neyle açıklanır bilmiyorum.Delirmelik yemin ederim dünyanın en iyi kayınvalidesi de olsa insan istemiyor istemiyor ya evinde kendi huzurunu istiyor azıcık aşım kaygısız basım akşam kahvaltısı bomboş tavan izleme özgürlük ayda 5 gün sonrası boğar ki sürekli olması da boğar adam için bir önemi yok nasılsa kadının düzeni bozuluyor
Annemi yabana mı atayım demiş abime, kardeşin böyle diyor demiş, abimin ne dediğini bilmiyorum henüz, bana da babam söyledi.Ben konu sahibinin kocası aslında bu kk ortalamasına göre çok kötü değil. Ama sabit fikirli, dar bakıyor. Biri adama annesini yabana atmakla gelip karısının başına süresiz sarmak arasında zibilyon tane seçenek olduğunu söylemiyor mu?
Yaptıgı yanına kar kalmasın. Tazminat ödesin aklı başına gelsin. Kazanacağınızı düşünüyorum.Yapmayı gerçekten düşünüyorum, yoksa içim soğumaz.
Hatay'da çok büyük bir deprem oldu biliyorsunuz annem erkek kardeşimle tek yakalandı o depreme kardeşim 11 yaşında daha ödü koptu kadının 3 gün sonra anca geldi ve 10 gün kalamadı bizde aman rahatsız ederim aman benim düzenim diye diye ki bu 10 günün 5 günü eşim başka yerdeydi is için zorla kaldı 10 gün de kardeşimde kaldı ve babamın yanına yine deprem bölgesi olan antebe döndü bilmiyorum insanlar çok tuhafKadının koca evi var bırakmış gelmiş, ne ona kal diyen var, ne bir düzeni var, istenmeye istenmeye nasıl kaldın valla bu neyle açıklanır bilmiyorum.
Çok tatsizdir bu kadar laf anlamayan adamla yaşamak be. Ben eminim hiçbir konuda geyik bile yapılmıyor dur. Hayır kekimesinden anlamıyor.Annemi yabana mı atayım demiş abime, kardeşin böyle diyor demiş, abimin ne dediğini bilmiyorum henüz, bana da babam söyledi.
Annesi ölüm doseginde olsa anlarsın bir nebze ki ona bile bakmak zorunda değilsin ama evi olan sağlığı yerinde olan kocama naz yapacak ilgi bekleyecek kadın anası bile olsa tövbe istemem yaÇok tatsizdir bu kadar laf anlamayan adamla yaşamak be. Ben eminim hiçbir konuda geyik bile yapılmıyor dur. Hayır kekimesinden anlamıyor.
Eşinin Burcu neEvetttt kızlar konuştum, annenin bu kadar uzun kalmasını istemiyorum, yapamıyorum, rahatsız oluyorum, afedersiniz gaz bile çıkaramıyorum dedim. Bana annem istediği gibi kalır, 10 gün kalınca git mi diyeyim karşımdan defol dedi. Yarın şerh koydurmaya gidiyorum. Olsun, bunu annesine söyler o bile yeter bana. En azından boşanma gerekçem de bu olur bundan sonra. Bence çok iyi oldu, rahatladım.
Delil toplayıp avukata gideceğim artık yoruldum, ailem de kabullendi.Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? Kocanız gerçekten boşanmak istemiyor yıldırmaya çalışıyor. Bunu olmayacağını gösterin bence
Memleketteki evlerini kiraya versinler. Ev tutsunlar. Üç kardeş annelerine bakıcı tutsun. Gelinsin gidilsin. Ya da çok bilmiş görümce kocayı bosasin. Annesi ile kalsın. Yanlış anlamayin sizin ortama göre yorum yapmaya çalışıyorum. Yoksa ben 1 saat duramam ordaMemlekette yalnızmış Hanımefendi, yalnız kalamıyormuş.
Aslan burcu.Eşinin Burcu ne
Eşinin Burcu ne
Ay yetti burdaki burç muhabbeti gerçekten. Ne burcu ya ne burcu. Burçla ne ilgisi olabilir şunun! Her muhabbetin içinde şu vasat burç konusu olmadan olmuyor değil mi?Eşinin Burcu ne
Bir an oğlak sandımAslan burcu.
Ay yetti burdaki burç muhabbeti gerçekten. Ne burcu ya ne burcu. Burçla ne ilgisi olabilir şunun! Her muhabbetin içinde şu vasat burç konusu olmadan olmuyor değil mi?
Ben Teraziyim.Bir an oğlak sandım
Aslanlar da çok inatçı
Seninki ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?