Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memlekette yalnızmış Hanımefendi, yalnız kalamıyormuş.
Delirmelik yemin ederim dünyanın en iyi kayınvalidesi de olsa insan istemiyor istemiyor ya evinde kendi huzurunu istiyor azıcık aşım kaygısız basım akşam kahvaltısı bomboş tavan izleme özgürlük ayda 5 gün sonrası boğar ki sürekli olması da boğar adam için bir önemi yok nasılsa kadının düzeni bozuluyor

Herşeyi geçtim 1 ay küs kalan adamı boşa luci hiç ömür tüketme mis gibi maaşında var arabanda var hiç çekme
Herkes gibi ekonomik koşullar düşündürüyor beni. Eşi boşayacağım, annem ve babam gelecekler, çünkü bebeğim var. Buradaki herkes şahit, boşanmamak için elimden geleni yaptım ama olmadı, karşı taraf hiç yapıcı davranmadı.

Kadının koca evi var bırakmış gelmiş, ne ona kal diyen var, ne bir düzeni var, istenmeye istenmeye nasıl kaldın valla bu neyle açıklanır bilmiyorum.

Annemi yabana mı atayım demiş abime, kardeşin böyle diyor demiş, abimin ne dediğini bilmiyorum henüz, bana da babam söyledi.

Kadının koca evi var bırakmış gelmiş, ne ona kal diyen var, ne bir düzeni var, istenmeye istenmeye nasıl kaldın valla bu neyle açıklanır bilmiyorum.
Hatay'da çok büyük bir deprem oldu biliyorsunuz annem erkek kardeşimle tek yakalandı o depreme kardeşim 11 yaşında daha ödü koptu kadının 3 gün sonra anca geldi ve 10 gün kalamadı bizde aman rahatsız ederim aman benim düzenim diye diye ki bu 10 günün 5 günü eşim başka yerdeydi is için zorla kaldı 10 gün de kardeşimde kaldı ve babamın yanına yine deprem bölgesi olan antebe döndü bilmiyorum insanlar çok tuhaf

Çok tatsizdir bu kadar laf anlamayan adamla yaşamak be. Ben eminim hiçbir konuda geyik bile yapılmıyor dur. Hayır kekimesinden anlamıyor.
Annesi ölüm doseginde olsa anlarsın bir nebze ki ona bile bakmak zorunda değilsin ama evi olan sağlığı yerinde olan kocama naz yapacak ilgi bekleyecek kadın anası bile olsa tövbe istemem ya

Eşinin Burcu ne

Memlekette yalnızmış Hanımefendi, yalnız kalamıyormuş.
Memleketteki evlerini kiraya versinler. Ev tutsunlar. Üç kardeş annelerine bakıcı tutsun. Gelinsin gidilsin. Ya da çok bilmiş görümce kocayı bosasin. Annesi ile kalsın. Yanlış anlamayin sizin ortama göre yorum yapmaya çalışıyorum. Yoksa ben 1 saat duramam orda

Abimi aramış demiş ki, luci annenle yapamıyorum diyor, ben anneme gelme mi diyeyim, ben çocuklarıma bakarım demiş. Annem konusunda taviz vermem demiş. Ben de abime bana yaptığı hakaretleri söyledim ve kesinlikle tembihledim, bunları arayıp söyleyeceksin yoksa ben karışmam dedim. Tamam, söyleyeceğim dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…