• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani benim çevrem hep beni suçladığı için bana böyle aklı veren biri yok, ben de zaten kararsız bir insanım, bazen vicdan bile yapıyorum kv’ye kötü mü davrandım diye. Arkadaşım bile bana bugün çok inatçısın dedi. Yani mevzu tamamen annem gelsin, gelmesine döndü iki taraf da sessiz bir savaş veriyor :)
Ben de bunu diyorum.Ya çevrenize göre yaşayın ya kendinize göre. Ben kendime göre tepki vereyim çevre de onaylasin. İkilemde kalmayim diyorsunuz. Siz de kendine göre yaşayıp çevreyi manipüle edecek bir karakter de yok. En kötü karar karasizliktan iyidir. Adam gelip evi sana veriyorum, çocukların tüm masrafı benden diyecek adam olsa sizin başınıza sizi umursamadan annesini sarmaz.

Hiçbir beklentim kalmadı ki, adamdan midem bulanıyor. Ne yapacağımı bilememe, kararsızlık had safhada. Eşten tek beklentim, ben artık yürüyemiyorum, sen çocuklarla evde kal, ben gidiyorum.” Yemin ederim bayram ederim. Zaten konuşmama sebebimiz annesi. Annesinin konusu illa ki açılacak ve bir karar aşamasına gelinecek. İki taraf da bunu erteliyor sürekli, bu gerçekle yüzleşmek istemiyor.
Eve tedbir koydurmadığınuz için o evden giden siz olacaksanız ama haberiniz yok. Adam size o evi bırakır mı? Annesine devreder.

Annem ve babamla konuşunca bir yumuşuyorum sonra eşi görünce bir nefret geliyor ve tekrar soğuyorum. Bugün anneme ve babama iyi davranınca da aramayı düşünmüş olabilirim ama eş benim ailemi aramazsa ben zaten aramam.
Ama bu sidik yarıştırmak oluyor. Siz kv ile kavga sebebini unutuyorsunuz sanırım. Yüzüne bağırıp evden kovduğunuz kadını arama nedeniniz eşinizin ailenizi araması ise ortada çok saçma bir manzara var demektir. Siz düştüğünüz durumu görüyor musunuz? Eşim ailemi aradı, ailemi memnun etti. Ben de ailem memnun diye memnunum. Eeee? Ben de azarladığım kaynanamı sırf eşim bizi memnun etti diye arayım…

Niye aramak istiyorsunuz mesela? Sizin aileniz eşinize bir şey yapmadı, onun araması normal de, sizin aramanız normal mi?

Küslüğü bırak eşine son bi kez konuşmak istiyorum de yap bi kahve al karşına. Annesini hiç kötülemeden ben aynı evde yaşamak istemiyorum daha gencim ve kv si ile yaşayan bi gelin olmak istemiyorum. Aynı şekilde kendi ailemle yaşadığım bir evlilik de asla istemezdim bu senin annene özel bi duygu değil. Annen çok iyi biri bile olsa hiç bi zararı olmasa da benim kendim için istediğim hayat bu değil. Bu şekilde mutlu da olamam seni mutlu de edemem. ABu gerginlikle çovuğuma bile iyi anne olamam. Annen sağlıklı düşkün olmayan bi kadın. Şimdiden birlikte yaşamamızın hiç bi anlamı yok. İleride hasta ve muhtaç olursa o zaman ne yapacağımıza bakarız. Benim isTeğim ve kararım budur. Fikrim değişmeyecek her şeyi göze aldım.Sen de çocuğunu ve bu aileyi düşünüyorsan benimle birlik olursun, yok önrmli olan annem çocuğum anne baba ayrı büyüse de olur senle ben mutsuz olsak da olur diyorsan seni tutmuyorum git annenin evinde yaşa bi süre. Biz de o ara bakarız doğru karar bu mu ayrılık en iyisi mi diye.
Bence böyle bi konuşma yap. 😑

Yani benim çevrem hep beni suçladığı için bana böyle aklı veren biri yok, ben de zaten kararsız bir insanım, bazen vicdan bile yapıyorum kv’ye kötü mü davrandım diye. Arkadaşım bile bana bugün çok inatçısın dedi. Yani mevzu tamamen annem gelsin, gelmesine döndü iki taraf da sessiz bir savaş veriyor :)
Arkadaşınızın inatçısın demesi ile kendinizi sorgulamaya başlamışsınız ama buradaki kadınlar çok mantıklı şeyler söylemesine rağmen hala kendinizde hata da buluyorsanız eşinizle barışmak gibi bir umudunuz var demektir

Siz de haklısınız, elti de... 15 sene cekmis o da dile kolay. Altli üstlü de olsa...
Ay büyük konusmayim ama yaslandigimda asla cocuklarimin ustune kalmayacagim, yuvalarini dagitacak seyler yapmayacağım, giderim paşa pasa huzur evine.

Siz de haklısınız, elti de... 15 sene cekmis o da dile kolay. Altli üstlü de olsa...
Ay büyük konusmayim ama yaslandigimda asla cocuklarimin ustune kalmayacagim, yuvalarini dagitacak seyler yapmayacağım, giderim paşa pasa huzur evine.
Para var huzur var😁

Eve tedbir koydurmadığınuz için o evden giden siz olacaksanız ama haberiniz yok. Adam size o evi bırakır mı? Annesine devreder.
Başından beri bunun olacağını düşünüyorum ben de. O kadar manyak kv görümce adamı doldurmuyor mu oglummm evini alır diye. Konu sahibi hayallerde.

Başından beri bunun olacağını düşünüyorum ben de. O kadar manyak kv görümce adamı doldurmuyor mu oglummm evini alır diye. Konu sahibi hayallerde.
Lüks sitede evi alan ben olsam kocama bırakmamak için her türlü yolu denerdim. Kocamda aynı şekilde yapar. Yahu evli kaldık, çocuğumuz var diye milyonlarca liralık evi neden hibe edeyim?

Lüks sitede evi alan ben olsam kocama bırakmamak için her türlü yolu denerdim. Kocamda aynı şekilde yapar. Yahu evli kaldık, çocuğumuz var diye milyonlarca liralık evi neden hibe edeyim?
Adamın burda anlatılan profili boşanmada cirkeflesecek türden. Biz burda konuşuyoruz da hepimiz kendi hayatımızın gerçeğini kabul edip adim atarken ne kadar zorlandık.

Ben arttırıyorum bebeği al git oğlum kalsın annem ile yaşarız dese hiç şaşırmam çocuk ztn büyük ve daha önce yurt dışı muhabbetinde ben babamla kalırım demişti.
İyi de kadın Almanya muhabbeti çekince çocuk da ben burda babamla kalırım diyor. Üye işleri durduk yere karistiriyor. Tepkisinde haklı, kusmekte haklı ama uzattikca kaybediyor. Bu konudan sonra kendimle ilgili konu açmaya karar verdim. Üyeler çok akıllı çat diye görüyor konu sahibinin goremedigini

Evi sobalı olsa anlayış gösteririm ama evi doğalgazlı, 250 m2, kocaman bahçeli çok güzel bir ev. Kv kaynımı asla umursamaz, Kv de onu. Yıllarca kaynım her ihtiyacını karşılamıştır ama Kv hiç de takdir etmemiştir onu. Kv tam bir cimridir, benim eşe çok düşkündür, hayali hep benim eşle yaşamakmış. Benim eşe bile zor yemek yapar gittiğimizde. Kv’de ortada kaldım, kimse beni istemiyor, yalnız öleceğim psikolojisi var, o yüzden sonuna kadar eşe tutunmaya çalışır, bence kendini zorla da hasta eder bu gidişle.
Evi sobalı olsa tüm kış dururmuydunuz KV denizle? Samimi olarak cvp bekliyorum 🙈

Ben arttırıyorum bebeği al git oğlum kalsın annem ile yaşarız dese hiç şaşırmam çocuk ztn büyük ve daha önce yurt dışı muhabbetinde ben babamla kalırım demişti.
İyi de kadın Almanya muhabbeti çekince çocuk da ben burda babamla kalırım diyor. Üye işleri durduk yere karistiriyor. Tepkisinde haklı, kusmekte haklı ama uzattikca kaybediyor. Bu konudan sonra kendimle ilgili konu açmaya karar verdim. Üyeler çok akıllı çat diye görüyor konu sahibinin goremedigini
Oğlum seneye birinci sınıf. Ne kv ne de eş hayatta ödev falan yaptırmazlar. Oğlumun sorumluluğunu da almazlar. Çocuklar eşin elini kolunu bağlıyor. Yoksa sen git annemle kalayım muhabbeti çoktan başlamıştı.

Evi sobalı olsa tüm kış dururmuydunuz KV denizle? Samimi olarak cvp bekliyorum 🙈
Yok durmam, ama en azından kalmak isteyişini anlayabilirim. Hiçbir şekilde onunla yaşamak istemiyorum. Hep rüyalarıma giriyor. Şu saatte rüyamda görüp uyandım, ben kadınla yapamıyorum dediğimde çok ciddiyim, çünkü mesleğimi yapamayacağım hale geleceğim.

Artık evi de gözden çıkarttım. Aidatı 2 bin lira. Kredisi 13 bin lira. 4 sene de daha kredi var. Aldığım maaş taş çatlasa 18-19 bin. Elime kalacak para mutfak masrafına bile yetmez. Oğlumu havuza yazdırsam ayda bana maliyeti 300 lira. Evin satılıp ikiye bölünmesi en adil karar. En azından ben de kendime daha mütevazi bir ev alır, çocuklarımla borçsuz otururum.

Küslüğü bırak eşine son bi kez konuşmak istiyorum de yap bi kahve al karşına. Annesini hiç kötülemeden ben aynı evde yaşamak istemiyorum daha gencim ve kv si ile yaşayan bi gelin olmak istemiyorum. Aynı şekilde kendi ailemle yaşadığım bir evlilik de asla istemezdim bu senin annene özel bi duygu değil. Annen çok iyi biri bile olsa hiç bi zararı olmasa da benim kendim için istediğim hayat bu değil. Bu şekilde mutlu da olamam seni mutlu de edemem. ABu gerginlikle çovuğuma bile iyi anne olamam. Annen sağlıklı düşkün olmayan bi kadın. Şimdiden birlikte yaşamamızın hiç bi anlamı yok. İleride hasta ve muhtaç olursa o zaman ne yapacağımıza bakarız. Benim isTeğim ve kararım budur. Fikrim değişmeyecek her şeyi göze aldım.Sen de çocuğunu ve bu aileyi düşünüyorsan benimle birlik olursun, yok önrmli olan annem çocuğum anne baba ayrı büyüse de olur senle ben mutsuz olsak da olur diyorsan seni tutmuyorum git annenin evinde yaşa bi süre. Biz de o ara bakarız doğru karar bu mu ayrılık en iyisi mi diye.
Bence böyle bi konuşma yap. 😑
Bu konuşmayı yapıp eşi evden göndermek en mantıklı karar. Şu anda çalışmadığım için eş beni evden gönderemiyor. Ama maaşımı alayım, ilk yapacağı iş beni evden kovmak olacak. Bana ev bile bakıyordur, eminim. Artık son noktayı koymanın zamanı geldi. Sonra dava açılsın, uzlaşmaya varılsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back