Luci uzun dönemdir senin konuyu takip ediyorum biliyorsun. Kırılma lütfen ama senin beklentin bana çocukca gelmeye başladı. Herşeyin farkındasın şöyle bir hayal kuruyorsun. Es seninle konuşacak, annemi bu kadar uzun süre getirmem hataydı diyecek, ailesiyle daha seyrek goruseceksiniz vs vs
Sanmıyorum ki senin kocanla bu olsun. Daha önce kavganizda zorla annesini arattiran adamdan beklentin ne?
Oğlum için üzülüyorum diyorsun. Oğlun bu ortamdan etkilenmiyor mu? Eve birileri barıştırmak için geliyor, anne baba arasında iletişim yok, güvensiz, belirsiz bir ortam. İnsanlar eşlerine naz niyaz için 3-5 gün küser. Ama eşin pasif agresif senin de pek farkın yok. Annenle konuştuğun kadar eşinle konussaydin belki bir adım yol giderdiniz. O gelmiş de bu gitmiş vs vs. O onu aramis. Sen erişkin bir kadınsın 2 yol var karşında.
1. Eşini çeker konuşursun, rahatsızlığını dinlersin sen anlatırsın. Baktınız anlastınız ok yoksa yolları ayirirsin, tabiki de konfor alanın kısıtlanır.
2. Ya da bu adam bu der kabullenir, boşanmak istemiyorum dersin. kvyi şimdi gönderdiğine sevinirsin. 1 yıla yine benzer bir mevzu olur. O zaman yine benzer şeyler yaşanır. Böyle böyle yaşarsın.
Eşinle benzer davranış paterniniz var malesef.