- 30 Mart 2023
- 3.372
- 9.950
- 78
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum babası bile çok doğru birsey söylemiş. Ayrilsanizda çocuklar var demiş. Hep başkalarından beklenti var eş evden gitse elti kv ağırlasa
Ayrılsalar da iyi gün var kötü gün var bu çocuklar büyüyecek evlenecek dünya kdr yol var
Daha önceki konularda da böyle, değişik bir iletişim şekilleri alma verme dengeleri var.
Kendi ailesini kabullenmiş aslında, ben hala acaba diye düşünüyorum. Ki normalde çok sertim ama bazı kilit noktalarda sadece duygu boşalmasi yaşadığını kendi işini zorlastirdigini yada çözüm odaklı olmadığını görüyorum. Ki zaten bu tavır ile bosanirsa çocukları babasını yolda görse tanımaz.
İkisine toplu yazayım. Ben konu sahibini anliyorum. Pasif bir anne baba, despot bir eş, takıntılı kv. Konu sahibi çocukken desteklense muhtemelen çok daha yüksek puanli bir yere girecek. Potansiyelini gerçekleştirmemis biri.Hiçbir beklentim kalmadı ki, adamdan midem bulanıyor. Ne yapacağımı bilememe, kararsızlık had safhada. Eşten tek beklentim, ben artık yürüyemiyorum, sen çocuklarla evde kal, ben gidiyorum.” Yemin ederim bayram ederim. Zaten konuşmama sebebimiz annesi. Annesinin konusu illa ki açılacak ve bir karar aşamasına gelinecek. İki taraf da bunu erteliyor sürekli, bu gerçekle yüzleşmek istemiyor.
Tam çemberin çizgisinde duruyor. Ne içinde annesi, kv gibi bir hayat sürebiliyor. Ne de dışına çıkacak cesareti var. Detaylarda psikologa gittiğini, önceden dava açmaya kalkistigini görüyoruz. O yuzunden davranışlarında tutarsızlık var. Ve kimi zaman da cocuksuluk, bir de o eşle uzun dönem yaşamaktan kaynaklanan ara sıra gelen minik despotluk.
Luci karar ver. Gözden çıkardığı adamla sen gitsen konuşsan ne olur o gelse ne olur. Hiç kimse için değil çocuğun için karar ver. Böyle böyle tepki koyamayan bir adam olur çocuğun da. Ya çemberine geri dön yalan söyle, manipüle et, etkilenme, evcilik oyna orda. Ya da totosunu düşünen kahraman olamaz de çok çemberden.