• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet kızlar gelişme olduğunda yazacağıma söz vermiştim. Bugün ALES vardı ve bebeğime bakacak kimseyi bulamadığım için anne ve babamı çağırdım. Eşin de oğlumu antrenmana götürmesi gerekiyordu. Babam konuşmuş eşle, eş “ ben luci’ye hakaret etmedim, boş boşuna bana küstü, herkese söylemiş küs olduğumuzu ( ailem kimseye söylemediğimi biliyor), annemi azarlamış demiş. Annem de hayret o kadar uzun süre kalıp da insanları rahatsız etmek olmaz falan demiş. Babam da küslüğü bırakın, normal konuşun çocuklarınız için, normal iletişim kurun çok samimi olmasanız da, boşansanız bile çocukların hatrına konuşmak zorundasınız demiş. Ben çok sinir oldum böyle konuşmalarına, hiç biz kızımızı ezdirmeyiz falan yok. Ben de çocuğu uyutma bahanesiyle tek başıma oturuyorum şimdi. O şirret kadın her şeyi oğluna yetiştirmiş, komşularına söylemiş falan demiş Allah bildiği gibi yapsın onu inşallah.
Ailenizde bir tık gelişme var çok şükür anneniz biraz konuşmuş bu defa babanız baba şefkatiyle yaklaşmış oda iyi olmuş bakalım bundan sonra ne olacak sizin geri adım atmamaniz dik duruşunuz bu defa birşeyleri değiştirecek gibi geliyor bana hadi inşallah

Evet kızlar gelişme olduğunda yazacağıma söz vermiştim. Bugün ALES vardı ve bebeğime bakacak kimseyi bulamadığım için anne ve babamı çağırdım. Eşin de oğlumu antrenmana götürmesi gerekiyordu. Babam konuşmuş eşle, eş “ ben luci’ye hakaret etmedim, boş boşuna bana küstü, herkese söylemiş küs olduğumuzu ( ailem kimseye söylemediğimi biliyor), annemi azarlamış demiş. Annem de hayret o kadar uzun süre kalıp da insanları rahatsız etmek olmaz falan demiş. Babam da küslüğü bırakın, normal konuşun çocuklarınız için, normal iletişim kurun çok samimi olmasanız da, boşansanız bile çocukların hatrına konuşmak zorundasınız demiş. Ben çok sinir oldum böyle konuşmalarına, hiç biz kızımızı ezdirmeyiz falan yok. Ben de çocuğu uyutma bahanesiyle tek başıma oturuyorum şimdi. O şirret kadın her şeyi oğluna yetiştirmiş, komşularına söylemiş falan demiş Allah bildiği gibi yapsın onu inşallah.
Takipteyim🤚birine küsmek için sadece hakaret mi duymak lazımmış? Annesiyle bir olup sizi hayata küstürdüler hiçbir şekilde yanınızda olup sizi rahatlatmaya bile çalışmadı🙄 ama eğer boşanmayacaksanız bence de aynı evin içinde küs yaşamanın anlamı yok.

Ailenizde bir tık gelişme var çok şükür anneniz biraz konuşmuş bu defa babanız baba şefkatiyle yaklaşmış oda iyi olmuş bakalım bundan sonra ne olacak sizin geri adım atmamaniz dik duruşunuz bu defa birşeyleri değiştirecek gibi geliyor bana hadi inşallah
Benim için bu evliliği yürütmek artık çok zor. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok mutsuzum, onu biliyorum sadece.

Takipteyim🤚birine küsmek için sadece hakaret mi duymak lazımmış? Annesiyle bir olup sizi hayata küstürdüler hiçbir şekilde yanınızda olup sizi rahatlatmaya bile çalışmadı🙄 ama eğer boşanmayacaksanız bence de aynı evin içinde küs yaşamanın anlamı yok.
Aynen benim kırgınlığım ona zaten, bir değer verip de gönlümü almadı, bir açıklama bile yapmadı.

İstenilen şartlar sunulursa neler neler geçmiyor geçer inşallah gereken değeri ve sevgiyi görürsünüz
Bu kez de barışmadım ve annem babam gittiler. Eş benden hamle bekledi, gelmeyince de sırtını döndü gitti. Hayatımda hiçbir şey için bu kadar inat etmemiştim, üstelik çocuklarım söz konusu iken bile bunu yapamıyorum. Demek ki ayrılanlar böyle ayrılıyorlar.

eş “ ben luci’ye hakaret etmedim, boş boşuna bana küstü, herkese söylemiş küs olduğumuzu ( ailem kimseye söylemediğimi biliyor), annemi azarlamış demiş. Annem de hayret o kadar uzun süre kalıp da insanları rahatsız etmek olmaz falan demiş. Babam da küslüğü bırakın, normal konuşun çocuklarınız........ . O şirret kadın her şeyi oğluna yetiştirmiş, komşularına söylemiş falan demiş Allah bildiği gibi yapsın onu inşallah.
Hala neden küs olduğunu bilmiyor ayaklarında.. Salak mı zannediyor annesi haftalarca kalıyor kavga bundan bilmiyor mu

Belki de kaynananız evlenmek istiyor ve bunu oğullarına söyleyemiyor. Bundan dolayı da burnunuzdan getiriyor ondan bıkın da belki evlendirirsiniz diye. Bu zamanın yaşlıları da azdığı için aklıma bu geldi. Evlendirin kurtulun😄

Bu kez de barışmadım ve annem babam gittiler. Eş benden hamle bekledi, gelmeyince de sırtını döndü gitti. Hayatımda hiçbir şey için bu kadar inat etmemiştim, üstelik çocuklarım söz konusu iken bile bunu yapamıyorum. Demek ki ayrılanlar böyle ayrılıyorlar.
Eşlerin hamle beklemesi kadar sinir bozan birşey yok benimkiyle de iki gündür konuşmuyoruz ilk defa bu şekilde karşılık veriyorum bakalım ne olacak ama ben konuşmasam bile sahurunu iftarını önüne koyup odadan çıkıyorum bakalım ne olacak

Hem ailenizin hem kayın ailenizin eşinizi gözlerinde çok abarttığını, egosunu yükselttiğini düşünüyorum. Doktor olmuş olabilir çok para kazanıyor olabilir ama insani değerleri çok çok zayıf ne yazık ki. Ama bunlar değilde mevki ve maddiyat aileniz ve diğerleri için daha önemli konumda şu an. Asla ailenize güvenmeyin hatta onlardan sizi savunmalarını bile beklemeyin. Siz çok güçlüsünüz ve eminimki çok doğru adımlar atacaksınız.

Belki de kaynananız evlenmek istiyor ve bunu oğullarına söyleyemiyor. Bundan dolayı da burnunuzdan getiriyor ondan bıkın da belki evlendirirsiniz diye. Bu zamanın yaşlıları da azdığı için aklıma bu geldi. Evlendirin kurtulun😄
Kim onu başına bela eder ki..Kadın kocası ölünce sevindi resmen, özgür kaldım diye. Bizim kültürümüzde kadınların tekrar evlenmesi diye bir şey söz konusu değil, hele ki eş doğu kökenli. Keşke dediğiniz gibi olsa, düğününde en çok ben oynarım 🤣

Eşlerin hamle beklemesi kadar sinir bozan birşey yok benimkiyle de iki gündür konuşmuyoruz ilk defa bu şekilde karşılık veriyorum bakalım ne olacak ama ben konuşmasam bile sahurunu iftarını önüne koyup odadan çıkıyorum bakalım ne olacak
Ben kahvaltılıkları bile topluyorum ki hazır sofraya oturmasın diye. O kadar öfkeliyim. Çocuk olmasa sıkıntı yok da oğlum etkileniyor maalesef o yüzden çocuk varsa ve sonunda barışacaksanız uzatmayın bence. Ben yolun sonunu biliyorum. Annemi ara diyecek, annem gelecek diyecek, bunları duyacağımı bildiğim için de konuşmuyorum. Annesi gelince kafayı yiyorum nasılsa, böyle ruh halim daha iyi.

Hem ailenizin hem kayın ailenizin eşinizi gözlerinde çok abarttığını, egosunu yükselttiğini düşünüyorum. Doktor olmuş olabilir çok para kazanıyor olabilir ama insani değerleri çok çok zayıf ne yazık ki. Ama bunlar değilde mevki ve maddiyat aileniz ve diğerleri için daha önemli konumda şu an. Asla ailenize güvenmeyin hatta onlardan sizi savunmalarını bile beklemeyin. Siz çok güçlüsünüz ve eminimki çok doğru adımlar atacaksınız.
Ailem maddiyatı ve elalem ne deri düşünüyorlar. Artık umursamıyorum, onları değiştiremem bu saatten sonra. Küçük bebeğim var, sosyal biriyim, bakıcım yok şu anda ve ihtiyacım olunca da geliyorlar. 2 sene önce terapistim bana aileme karşı “ farzet ki bir kalkanın var onlar konuştuğu zaman, kendini korumaya al “ demişti. Ben de öyle yapacağım, sanal kalkanımı kullanacağım :)

Ne ayrı bir odası ne de bir yatağı var. Kendine saygısı olan biri böyle bir hayatı kabul etmez. Kendi evi dört dörtlük, korksa üst katta oğlu var. Bunalımda bence.
İnsan üst kattaki oğlu için kendi evinde kalır.
O çocuk ne yiyecek ne içecek diye. Ama anladığım kadarıyla kendi evi sobalı filan. Sitede kalorifer sıcak rahat edeyim istiyor.
Oğlu bütün gün işte.

Kadın asosyal galiba.
Sonuçta ilçe de komşusu akrabası bir sürü insan vardır.
Kimse kolay kolay evini bırakmaz.
Ya temizlik yemek market uğraşmayı sevmiyor.
Ya da yaşlılık psikolojisi tek ölmekten, depremden filan korkuyor belki.

Benim kp de öldü. Kv sanki ölmemiş gibi herkesi yine iftara alıyor. Kendi gidiyor. Sürekli ya birine gider. Ya ona gelirler. Yemeyi de yedirmeyi de sever. Muhabbet sever.

İnsan üst kattaki oğlu için kendi evinde kalır.
O çocuk ne yiyecek ne içecek diye. Ama anladığım kadarıyla kendi evi sobalı filan. Sitede kalorifer sıcak rahat edeyim istiyor.
Oğlu bütün gün işte.

Kadın asosyal galiba.
Sonuçta ilçe de komşusu akrabası bir sürü insan vardır.
Kimse kolay kolay evini bırakmaz.
Ya temizlik yemek market uğraşmayı sevmiyor.
Ya da yaşlılık psikolojisi tek ölmekten, depremden filan korkuyor belki.

Benim kp de öldü. Kv sanki ölmemiş gibi herkesi yine iftara alıyor. Kendi gidiyor. Sürekli ya birine gider. Ya ona gelirler. Yemeyi de yedirmeyi de sever. Muhabbet sever.
Evi sobalı olsa anlayış gösteririm ama evi doğalgazlı, 250 m2, kocaman bahçeli çok güzel bir ev. Kv kaynımı asla umursamaz, Kv de onu. Yıllarca kaynım her ihtiyacını karşılamıştır ama Kv hiç de takdir etmemiştir onu. Kv tam bir cimridir, benim eşe çok düşkündür, hayali hep benim eşle yaşamakmış. Benim eşe bile zor yemek yapar gittiğimizde. Kv’de ortada kaldım, kimse beni istemiyor, yalnız öleceğim psikolojisi var, o yüzden sonuna kadar eşe tutunmaya çalışır, bence kendini zorla da hasta eder bu gidişle.

Ailen kendi çapında konuşmuş.Kendilerine göre çok bile söylemişler. Es aptal ayağına yatıp dediğim dedik tavrını sürdürüyor. İyi ama benim anaaammm triplerine girememiş. Sizi hizmetçi yapmak sorun değil elalemin duyması sorun. Bu da bir gelişme.
Kv oğlunun doktor olmasına da tutunuyor. Oğlum doktor gelin bize d*z*lsun tavrında.
Erkek doktorlar da bu tavır çok var. Kademe olarak daha düşük maaşlı ile evleneyim, dediğimi yaptiririm dusuncesi. İ inden benim oğluma kız mı yok dediğine eminim.
Siz de film bayram günü kopar. Sonuca bağlanır. Her anlamda kendinizi koruyun bu yeter.

Benim ailemde hep olur iyilik peşinde ama artık kendi kararlarımı veriyorum anneniz de bunu biraz da olsa kabul etmiş görünüyor babanızda çıtlatmış ama adam gavur kendinde hata görmüyor hala sizin laflarınız peşinde şikayet ediyor utanmadan. Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğa geldiniz geri adım atmayın diğer türlü yaşamaktansa çocuklarınızla huzurlu dünya kurarsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back