Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek bir vesikalık bulsanız fotoğrafçıdan çoğaltma şansınız var. Hatta fotoğrafların üzerindeki bir numarayla aynı fotoğrafçıya gittiğinizde arşivden tekrar basabiliyorlar
Cüzdanında vardı fotoları ama küstüğümüz için eşyalarını eskisi gibi orta yere koymuyor, gece kurcalayacağım bakalım.

Kızlar eş iftara gitmedi, demek ki elti iftar hazırlamadı, o da demek ki kv evinde kaldı, yani benim tahminim.

borsada para kaybettiğine sizin altınların o borca gittiğine dair belge var mı? bir kilo altın sözleşmeyle mi belirlendi?

Kızlar eş iftara gitmedi, demek ki elti iftar hazırlamadı, o da demek ki kv evinde kaldı, yani benim tahminim.
Hakkında hayılısı olsun. Sen bütünnhazırlığını yap, eve mutlaka şerh koydur. Elinde hazır bulunsun. İnşallah gerek kalmaz tabi ama senin her şeye hazır olduğunu da bilmeleri lazım

borsada para kaybettiğine sizin altınların o borca gittiğine dair belge var mı? bir kilo altın sözleşmeyle mi belirlendi?
Belge derken altınları kasadan çıkarıp kendi hesabına yatırdı, ancak o şekilde ispatlarım. Sözleşme sağlam. mahalle muhtarının, eşin ve abisinin imzası var.

Belge derken altınları kasadan çıkarıp kendi hesabına yatırdı, ancak o şekilde ispatlarım. Sözleşme sağlam. mahalle muhtarının, eşin ve abisinin imzası var.

kasadan alındığı gün yattı demi para hesabına.
öyle sözleşmelerin de geçerliliği var sanırım. iyi olmuş imza aldığınız.

Son perde oynanıyor şu an. Kv eşin beni aratmasını bekledi, o da olmadı.

sizin bu kadar dik durabileceginizi tahmin etmediler bence. eşiniz biraz da huyunuza gidip denemek isteyebilir olmazsa kavga eder göz korkutmaya çalışır.
ama bence koflar. elaleme laf olmasın diye kv ev bile alır bir aya kadar

Daha da almasın mı yani, maddi durumları var kim bilir ne kirli çıkıdır o. Kızına trink 100 cumhuriyet altını verdi. Evet eş benim üzerime gelir, beni ikna eder diye düşündüler ama olan 20 gündür çayla bisküvi yiyen oğluna oldu.
Senedi babam hazırladı. direk bana borcu olduğuna dair senet, hemen icra işlemi başlatabilirim.

20 gündür çayla bisküvi yiyen adamdan icraat beklememek lazım

oruç tutup bisküvi yerse olacağı o. 3 ü bir arada bile karı ağrısı yapiyo insana. midesi mahvolmuştur. mustehakini bulmuş çok iyi olmuş.
Azcik para harcayıp dışarda yeseymis ya da 2 yumurta kiramiyor mu? Makarna haslayamiyor mu? Bu kadar beceriksiz adamlar nasıl iyi para kazanıyor anlamıyorum.

Evet kızlar sıcağı sıcağına son gelişmeleri yazıyorum. Kayın ve kv geldiler saat sekiz gibi. Ben karşılamaya bile çıkmadım, uyur numarası yaptım hatta. Sonra kv bana eşle barışmam için bir saat yalvardı, bir daha da öyle uzun kalmayacağım dedi. Ben de içimdeki her şeyi döktüm, benim emeklerimi hiçe saydın dedim. Sonra abisi, kv bana yalvardılar ben kesinlikle istemiyorum dedim. Ben 10 senedir her türlü fedakarlığı yaptım, bi gönlüm kırılınca gönlümü almadı, telefon faturamı bile yatırmadı dedim. Benim esas sorunum sen değilsin oğlun dedim. Velhasıl ne eş barışmayı istedi ne de ben. İlk işim şerh koydurmak olmalı ne pahasına olursa olsun araya ciddi nefret girmiş, eskisi gibi olamıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…