Cüzdanında vardı fotoları ama küstüğümüz için eşyalarını eskisi gibi orta yere koymuyor, gece kurcalayacağım bakalım.Tek bir vesikalık bulsanız fotoğrafçıdan çoğaltma şansınız var. Hatta fotoğrafların üzerindeki bir numarayla aynı fotoğrafçıya gittiğinizde arşivden tekrar basabiliyorlar
Ruh hastası mı geri kafalı mı..Kendini çok farklı bir kv olarak gösteriyordu herkese, benim onu bayıla bayıla eve alacağımı düşündü nedense ama benim tepkim beklediğinden çok çok sert oldu.Ruh hastası kadın belli
Nüfustan çıkıyor ama eşin iki vesikalık fotosu lazım onu ele geçirmeye çalışıyorum. Altınlarımı eş borsada kaybetti maalesef ama senedim var, bana 1 kilo Altın vermek zorunda eğer boşanmada ben haklı olursam.
Kızlar eş iftara gitmedi, demek ki elti iftar hazırlamadı, o da demek ki kv evinde kaldı, yani benim tahminim.
Hakkında hayılısı olsun. Sen bütünnhazırlığını yap, eve mutlaka şerh koydur. Elinde hazır bulunsun. İnşallah gerek kalmaz tabi ama senin her şeye hazır olduğunu da bilmeleri lazımKızlar eş iftara gitmedi, demek ki elti iftar hazırlamadı, o da demek ki kv evinde kaldı, yani benim tahminim.
Belge derken altınları kasadan çıkarıp kendi hesabına yatırdı, ancak o şekilde ispatlarım. Sözleşme sağlam. mahalle muhtarının, eşin ve abisinin imzası var.borsada para kaybettiğine sizin altınların o borca gittiğine dair belge var mı? bir kilo altın sözleşmeyle mi belirlendi?
Son perde oynanıyor şu an. Kv eşin beni aratmasını bekledi, o da olmadı.bu kadar direneceginizi düşünmediler büyük ihtimalle ya ev alırlar kv ye ya son perdeyi oynar sönerler balon gibi.
Kesinlikle. Pazartesi ilk işim şu evlilik belgesini çıkarttırmak olacak.Hakkında hayılısı olsun. Sen bütünnhazırlığını yap, eve mutlaka şerh koydur. Elinde hazır bulunsun. İnşallah gerek kalmaz tabi ama senin her şeye hazır olduğunu da bilmeleri lazım
Belge derken altınları kasadan çıkarıp kendi hesabına yatırdı, ancak o şekilde ispatlarım. Sözleşme sağlam. mahalle muhtarının, eşin ve abisinin imzası var.
Son perde oynanıyor şu an. Kv eşin beni aratmasını bekledi, o da olmadı.
Daha da almasın mı yani, maddi durumları var kim bilir ne kirli çıkıdır o. Kızına trink 100 cumhuriyet altını verdi. Evet eş benim üzerime gelir, beni ikna eder diye düşündüler ama olan 20 gündür çayla bisküvi yiyen oğluna oldu.kasadan alındığı gün yattı demi para hesabına.
öyle sözleşmelerin de geçerliliği var sanırım. iyi olmuş imza aldığınız.
sizin bu kadar dik durabileceginizi tahmin etmediler bence. eşiniz biraz da huyunuza gidip denemek isteyebilir olmazsa kavga eder göz korkutmaya çalışır.
ama bence koflar. elaleme laf olmasın diye kv ev bile alır bir aya kadar
Buda ayrı bir hikaye sanırım.Nüfustan çıkıyor ama eşin iki vesikalık fotosu lazım onu ele geçirmeye çalışıyorum. Altınlarımı eş borsada kaybetti maalesef ama senedim var, bana 1 kilo Altın vermek zorunda eğer boşanmada ben haklı olursam.
Daha da almasın mı yani, maddi durumları var kim bilir ne kirli çıkıdır o. Kızına trink 100 cumhuriyet altını verdi. Evet eş benim üzerime gelir, beni ikna eder diye düşündüler ama olan 20 gündür çayla bisküvi yiyen oğluna oldu.
Senedi babam hazırladı. direk bana borcu olduğuna dair senet, hemen icra işlemi başlatabilirim.
Evlenmeden önce bizim oranın adeti. Tüm genç kızların vardır genelde.Buda ayrı bir hikaye sanırım.
Ne yaşadınız da senet aldınız ?
Kendisini mahvetti, şimdi de hasta. Belki de ondan gitmedi eltiye.20 gündür çayla bisküvi yiyen adamdan icraat beklememek lazım
Kendisini mahvetti, şimdi de hasta. Belki de ondan gitmedi eltiye.
Azcik para harcayıp dışarda yeseymis ya da 2 yumurta kiramiyor mu? Makarna haslayamiyor mu? Bu kadar beceriksiz adamlar nasıl iyi para kazanıyor anlamıyorum.oruç tutup bisküvi yerse olacağı o. 3 ü bir arada bile karı ağrısı yapiyo insana. midesi mahvolmuştur. mustehakini bulmuş çok iyi olmuş.
Oruç tutmuyor ne yerse de yesin o kadar kızgınım ki içim asla soğumuyor.oruç tutup bisküvi yerse olacağı o. 3 ü bir arada bile karı ağrısı yapiyo insana. midesi mahvolmuştur. mustehakini bulmuş çok iyi olmuş.
Anasının bol bol şımartıp kadınları kendisine hizmetçi olarak gören biri.Azcik para harcayıp dışarda yeseymis ya da 2 yumurta kiramiyor mu? Makarna haslayamiyor mu? Bu kadar beceriksiz adamlar nasıl iyi para kazanıyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?