Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin yasadiklarinizi bende yaşadım kayinvalidemle eşimin arası iyi değildir soguklardir evlendigimden beri hep ben çağırırım kv.yi çalışan kadınım arkadaşlarım komşularım hep kv.nin evi yok mu neden sürekli sende derlerdi bende salak gibi gelsin kalsın yazık modundaydim ha bu arada evde huzur yoktu sürekli suratı asık sürekli laf eden hiç bir şeyden memnun olmayan biri ve uzatmamak için anlatmayacagim bana etti türlü eziyetler ben hala saf gibi evine alıyorum sonra kv.hastalandi evime aldım isimden izin aldım evinde bebek gibi baktım ama tanı nankör kadın Allah razı olsun demediği gibi eşimi doldurup üzerime saldı o an boşanma dilekçesini hazırladım aileme haber verdim her zaman ki gibi arkamda durmadı annem dedim dursan da durmasan da bu iş bitti eşim ilk başta blöf yapıyorum sandı avukatı buldum dilekçeyi önüne koydum çocuğun velayetini sana birakiyorum dedim baktı ki ciddiyim ayaklarıma kapandı özürler dilemeler yani demem o ki geri adım atmayın gerekirse ailenizi de silin ya herru ya merru
 
Yok aklım başıma geldi. Sakince düşünüyorum şimdi. Kuzenimin kızı avukat, o aklıma geldi. Bu işi sakin sakin, avukatla çözebilirim. Kavga çıkarmakla bu iş çözülmeyecek, ben yüz göz olduğumla kalıyorum. Boşanma dilekçesini biz mi yazıyoruz, avukat mı ?
 

avukat hazırlar ama işini bilen iyi bi avukat sizi en az hasarla en fazla kazancla çıkarır bu işin içinden. avukatı iyi seçmeye çalışın
 
Çok saçma olacak ama akşama kapıyı kitleyip anahtarı üzerinde bıraksaniz. Giremezler belki sende kayinvalide varsa acmazsin kapıyı.
 
avukat hazırlar ama işini bilen iyi bi avukat sizi en az hasarla en fazla kazancla çıkarır bu işin içinden. avukatı iyi seçmeye çalışın
Eşin akrabası bir avukat da var. Şeytan ona git iyice bir rezil olsunlar diyor ama kuzenimin kızı deneyimli bir avukatın yanında çalışıyor, ilk etapta onun yanına gitsem daha iyi, en azından nazım da geçer. Başka avukat da tanımıyorum. Aslında amcam avukat ama 76 yaşında ona tam derdimi anlatamam.
 
Çok saçma olacak ama akşama kapıyı kitleyip anahtarı üzerinde bıraksaniz. Giremezler belki sende kayinvalide varsa acmazsin kapıyı.
Eş beni arayacak, rezillik çıkacak hiç gerek yok. Böyle olaylar beni anca yıpratır. En iyisi sakin sakin davayı açmak.
 

yolunuz açık olsun umarım en az zararla çıkarsınız bu işten hem maddi hem manevi.
 

Cocugu mu birakacaktiniz?
 
yolunuz açık olsun umarım en az zararla çıkarsınız bu işten hem maddi hem manevi.
Amin. Lucifer’in Yolu hayırlı olur umarım ama kendimi daha iyi hissediyorum. Bir an çaresiz gibi kaldım sanki. Düşünüyorum da evliliğin başlarında ne kıymetliydik, bu erkeklere ne oluyor da bu kadar ezip hor görüyorlar bizi
 

onlar bizi ezip hor gördü diye kendimize o değeri bicecek değiliz.
çiçek gibi iki evladım var. Ben de devlet memuruyum eşim bi yamuk yapsa kapının önüne koyar çocuklarımla devam ederim. o kim ki benim hayatımda esamesi okunsun?
siz farkında değilsiniz kapı gibi mesleğiniz var evlatlarıniz var. asıl güçlü olan sizsiniz. çocuklar siz güçlü olursaniz kendinizi korumayi bilirseniz daha bile mutlu olurlar sizin şimdiki durumunuzdan.
 
Kayınvalide artık evinize gelebiliyor mu ?
Bir de bu kadar olaydan sonra insan eşiyle eskisi gibi olabiliyor mu ? İnsan sanki diken üstünde gibi hisseder kendini. Kayınvalide ilerde hastalanınca tekrar eve getirme durumu olabilir mi acaba?

Konu sahibi burada hikayenin sonu iyi bitmiş gibi gözüküyor ama sizlerde iş ciddiye binerse boşanmaya kadar gider.
 
Bilmiyorum korkularım çok fazlaydı ama yaşım 40 oldu neredeyse eş çirkef benim, sakin biri olsa konuşur güzelce anlaşırsın ama adam hemen sinirlenip bağırıp çağırmaya başlıyor. Ben çok kırıldım, bundan sonra onlar kırılsın.
 
Kv evime gelmedi, üç hafta oldu gideli, bir kere oğlumun doğum gününü kutlamak için beni aradı. Ben de çok soğuk konuştum zaten. O günden beri eşle de konuşmuyoruz, ikimiz de adım atmadık, dünden beri bayağı hastalanmış ama neyin var bile demedim. Yüzünü görmek istemiyorum, nefret girdi araya.
 
kayinvalidenizi yakınlarda bir yere taşıyın bence.
Kadın çocuklarının yanında kalmak istiyor, bir üye yazmıştı son kale eşiniz kalmış diye, eşe bol vicdan yaptırıyor, yalnızım yok bilmem ne diye. Kovulunca da tekrar geliyor beni hiçe sayıyor. Böyle böyle boşanmaya kadar gidecek.
 

işte herkes bilir esinin huyunu. sizi sizden iyi taniyo adam. belki bi 40 sene daha yok ömrünüz değer mi bu adamı sırtında taşımaya?
evlatlariniz kaç sene daha kalcak sözle yarın öbür gün kanatlanıp gidecekler. o zaman da ses çıkarmak daha bile zor gelecek nefsinize.

masaya yumrugu vuracağınızi bilse bu kadar ses çıkaramaz. nerde bulacak sızım gibisini? bırakın sizin kazanacağınız mutlu huzurlu bi hayattan başka bisey yok bence önünüzde. kaybiniz olmaz siz evi arabayı düşünün. en fazla neyle çıkarım bu evlilikten diye bakın.

bence heri adim atacaklar zaten. blöf yapmadığınız anlaşılınca tutusurlar.
 
Kendime ait arabam var, önemli olan evi kurtarmak. Evlilik cüzdanım yok, olsa hemen şerh koyduracağım. Ben çok üzüldüm biraz da onlar üzülsün yeter artık.
 
Kendime ait arabam var, önemli olan evi kurtarmak. Evlilik cüzdanım yok, olsa hemen şerh koyduracağım. Ben çok üzüldüm biraz da onlar üzülsün yeter artık.

nüfustan cikiyodur ya o tarz bi belge. ille evlilik cüzdanı mi olmak zorundaymis.
bide şerh olmuyorsa tedbir konuyo mu avukattan onu öğrenin.
altınlarınız eve pesinata vs konduysa onu belgelendirmeye çalışın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…