- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35
Evin değeri 4-5 trilyon civarı, evi bana versin önce kv kalpten gider. Torunlarım rahat etsin demez hiç. İşin duygusal boyutu bitti. Demek ki iki taraf da birbirini istemiyor. Bundan sonrası için güçlü olmak lazım.adamın burnu o kadar havadaki anca iner normal seviyeye.
konu sahibi çok iyi yapmışsın. kv hala bu yüzü kimden buluyor tabiki oglundan. bundan sonra biraz daha soğuk durur sonra geri basar.
eger bosanma ciddilesirse 1 kilo altın yerine evi size devretsin anlaşmalı bitsin.
zaten onu da kabul eder napacak kabul etmeyip.
Çok hadsiz insanlar. Bu olaylar unutulsun yine gelir. Zaten eşten adım gelmediği için barışmadım. Gelirse de zor, yüreğimiz soğumuş birbirinden.bazı anlar insanın hayatının dönüm noktası oluyor işte.
bu saatten sonra eskisi kadar yumuşak olmaz kalbiniz eşinize hersey düzelse bile. ama zaten böyle bir adam da sizin esas yumuşak tarafınıza layık değil.
bunlar ilerde hastalık depresyon sinir olarak yine sizden çıkardı. şimdi bu şekilde çıkması kv den bağımsız bi sorun olarak sizde oluşması çok iyi bence.
siz bu konudan gücünüzü herkese göstererek çıktınız. herkes yerini haddini bilir artık.
Valla eşe yaptığı nazları, hareketleri bir görseniz gerçekten çıldırırdınız. Hepsini söyledim ama oh olsun.Bu da perişan vaziyette emin olun. Boşandıktan sonra 20 kilo verdi büyük ihtimalle. Bir de 2. Eşleriydiler birbirlerinin, bizim buradan eş aramaya kalkışsa hayatta bulamaz, kimse 2 defa boşanmış adamla evlenmez. Yaşı da az değil zaten, ancak kendi memleketinde bir zavallı bulursa ona eziyet eder.
Zahmet olmuş. Hiç de akılları ermiyor, yarın elden ayaktan düştüğümde hastalandığımda kapılarına gidecek yüzüm olsun, doldurmayayım kotamı demiyorlar. Az uzun vadeli düşünseler yapanazlar bunları
Siz neden birlikte yaşıyorsunuz? Valla ben 4 ay dayanamadım, Allah yardımcınız olsunİçimden kayınvalide de bir anne, eşinin annesi demek istiyorum,ama sana haksızlık yapmış olurum söylersem. Çok zor,ya melek olsun evindeki kayınvalide,ama bir çatı altında yaşamak ne demek,bir şehirde yaşamak sıkıntı yaratıyor. Ben 4 senedir beraber yaşıyoruz aynı çatı altında,sanki 40 senedir yaşıyorum. Her kes melek bilen kadıni, herkes şimdi şeytan der.
Allah'ım gönlüne göre versin canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Millete laf olacağım korkusundan geldi, tek derdi var zaten elalem ne der…Kaynanaya bak ya gel evliliği boz huzur kaçır sonra gel barıştırma ayaklarına gir tam bir şeytan.
Teşekkür ederim. Ailem öyle işte, ben boşanmayım ne olursa olsun, çocuklarım ortada kalacaklarmış gibi davranıyorlar. Ara tatilde gidip gitmemeyi de düşünüyorum ama çok bunaldım, orada beni darlayacaklar barış diye, beni götürür kapıya bırakır annem öyle bir kadın işte…Çünkü o benim yerimde olsaydı kavga çıkarmaz, kv’yi kabullenirdi. Eskiden iki elti ve babaannem, dedem falan yaşarlarmış ve kuzenler vs. bize vurunca sesini çıkarmazmış annem. Allah’tan babam korurdu bizi de onun korkusundan zarar veremezlerdi, baba da anne gibi olsaydı okuyamazdık bile.Bu raddeye gelmiş ilişkiler ve kaynananizi aramanızı gitmenizi mi talep ediyor anneniz. Lütfen bu bir şaka olsun. Kızım hatalı der gibi alıp götürmek falan. Umarim hakkınızda hayırlısı olur. Sonuna kadar haklı olduğunuzu dusunenlerdenim bende.
Kesinlikle gitmemelisin ben olsam annem böyle dedi diye onunlada görüşmezdimGüncelleme, bugün tapuya şerh koydurmaya gittim ve telef oldum bebeğimle. Tapuya, muhtara ve fotoğrafçıya gittim. Meğer büyük belediye şehir binasına gitmem yeterliymişeş de mektup gönderiliyormuş konulduğuna dair. Ara tatil ve bayram birleştiği için ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Evdeki küslük cidden çok yıpratıcı, evden uzaklaşmaya ihtiyacım var. Annem kesin bana kaynananı ara diyecek, hatta şimdiden ikimiz bayramda kaynana gidelim diyor ben kızınca şaka yaptım dedi. Aramayı ve gitmeyi düşünmüyorum, siz ne dersiniz ?
Annem bana kv’yi ara diyor, eşi de yemeğe çağırmayı düşünüyor.Kesinlikle gitmemelisin ben olsam annem böyle dedi diye onunlada görüşmezdim
O zaman gitmeyin. Hala yukarda ne yapsam diye soruyorsunuz. Size onca şey yazıldı zaten. Ailenizle konuşmayın dendi, kv ile iletişim kurma dendi. Daha farklı bir şey duymayacaksınız.Teşekkür ederim. Ailem öyle işte, ben boşanmayım ne olursa olsun, çocuklarım ortada kalacaklarmış gibi davranıyorlar. Ara tatilde gidip gitmemeyi de düşünüyorum ama çok bunaldım, orada beni darlayacaklar barış diye, beni götürür kapıya bırakır annem öyle bir kadın işte…Çünkü o benim yerimde olsaydı kavga çıkarmaz, kv’yi kabullenirdi. Eskiden iki elti ve babaannem, dedem falan yaşarlarmış ve kuzenler vs. bize vurunca sesini çıkarmazmış annem. Allah’tan babam korurdu bizi de onun korkusundan zarar veremezlerdi, baba da anne gibi olsaydı okuyamazdık bile.
Güncelleme, bugün tapuya şerh koydurmaya gittim ve telef oldum bebeğimle. Tapuya, muhtara ve fotoğrafçıya gittim. Meğer büyük belediye şehir binasına gitmem yeterliymişeş de mektup gönderiliyormuş konulduğuna dair. Ara tatil ve bayram birleştiği için ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Evdeki küslük cidden çok yıpratıcı, evden uzaklaşmaya ihtiyacım var. Annem kesin bana kaynananı ara diyecek, hatta şimdiden ikimiz bayramda kaynana gidelim diyor ben kızınca şaka yaptım dedi. Aramayı ve gitmeyi düşünmüyorum, siz ne dersiniz ?
Anneniz size sahip çıkmıyor baristirip evinize göndermek için uğraşıyorAnnem bana kv’yi ara diyor, eşi de yemeğe çağırmayı düşünüyor.
Beynimin etini yiyecek, duygu sömürüsü yapacak, kararlı durmaya ihtiyacım var. Gitmesem bu sefer eş memlekete giderken beni alacak zorla anasına falan götürmeye kalkacak, evde kavga çıkacak. Memlekete gidip biraz eş dostumu görüp kafamı dağıtmak istiyorum. Annemi de dinlemem olur biter.O zaman gitmeyin. Hala yukarda ne yapsam diye soruyorsunuz. Size onca şey yazıldı zaten. Ailenizle konuşmayın dendi, kv ile iletişim kurma dendi. Daha farklı bir şey duymayacaksınız.
Boşanmayı göze aldım, zaten bu kadar küslük ve nefretten ne çıkar ki…Ama çocuklarıma üzülüyorum, gel gitler yaşıyorum ama bulunduğum duygu durumunda normal. Bildiğim tek şey var, ben o kadınla yapamıyorum. Uyuyamıyorum, gece rüyamda oğluyla ikisi kol kola yanımdan geçiyorlar ve ben öyle bakakalıyorum yani istesem de olacak gibi değil. Şimdi gitti ama yine de ciddi bir bunalım yaşıyorum. Eşe çok ama çok kırgınım.Daha önceden de sordum. Siz boşanmak istiyor musunuz? Göze alıyor musunuz? Ben olsam o kocayı bosarım, kv arar oğlunu gelip alması gerektigi söylerim, ailemden de hiçbir şey ummam. Bosanmayacaksaniz vitesi düşürün. Sonra daha saygınlık azalıyor.
Konuyu ara ara okuyorum.Boşanmayı göze aldım, zaten bu kadar küslük ve nefretten ne çıkar ki…Ama çocuklarıma üzülüyorum, gel gitler yaşıyorum ama bulunduğum duygu durumunda normal. Bildiğim tek şey var, ben o kadınla yapamıyorum. Uyuyamıyorum, gece rüyamda oğluyla ikisi kol kola yanımdan geçiyorlar ve ben öyle bakakalıyorum yani istesem de olacak gibi değil. Şimdi gitti ama yine de ciddi bir bunalım yaşıyorum. Eşe çok ama çok kırgınım.
Aynen öyle. O da elalem ne der derdinde. Çocuklarına acı, bize acı, kaç gündür hasta yatıyor stresinden, adam mı öldürdük, bu boşanmaya neden hala öcü gibi bakılıyorAnneniz size sahip çıkmıyor baristirip evinize göndermek için uğraşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?