Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evin değeri 4-5 trilyon civarı, evi bana versin önce kv kalpten gider. Torunlarım rahat etsin demez hiç. İşin duygusal boyutu bitti. Demek ki iki taraf da birbirini istemiyor. Bundan sonrası için güçlü olmak lazım.

Çok hadsiz insanlar. Bu olaylar unutulsun yine gelir. Zaten eşten adım gelmediği için barışmadım. Gelirse de zor, yüreğimiz soğumuş birbirinden.

Valla eşe yaptığı nazları, hareketleri bir görseniz gerçekten çıldırırdınız. Hepsini söyledim ama oh olsun.

Siz neden birlikte yaşıyorsunuz? Valla ben 4 ay dayanamadım, Allah yardımcınız olsun

Güncelleme, bugün tapuya şerh koydurmaya gittim ve telef oldum bebeğimle. Tapuya, muhtara ve fotoğrafçıya gittim. Meğer büyük belediye şehir binasına gitmem yeterliymiş eş de mektup gönderiliyormuş konulduğuna dair. Ara tatil ve bayram birleştiği için ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Evdeki küslük cidden çok yıpratıcı, evden uzaklaşmaya ihtiyacım var. Annem kesin bana kaynananı ara diyecek, hatta şimdiden ikimiz bayramda kaynana gidelim diyor ben kızınca şaka yaptım dedi. Aramayı ve gitmeyi düşünmüyorum, siz ne dersiniz ?

Teşekkür ederim. Ailem öyle işte, ben boşanmayım ne olursa olsun, çocuklarım ortada kalacaklarmış gibi davranıyorlar. Ara tatilde gidip gitmemeyi de düşünüyorum ama çok bunaldım, orada beni darlayacaklar barış diye, beni götürür kapıya bırakır annem öyle bir kadın işte…Çünkü o benim yerimde olsaydı kavga çıkarmaz, kv’yi kabullenirdi. Eskiden iki elti ve babaannem, dedem falan yaşarlarmış ve kuzenler vs. bize vurunca sesini çıkarmazmış annem. Allah’tan babam korurdu bizi de onun korkusundan zarar veremezlerdi, baba da anne gibi olsaydı okuyamazdık bile.

Kesinlikle gitmemelisin ben olsam annem böyle dedi diye onunlada görüşmezdim

O zaman gitmeyin. Hala yukarda ne yapsam diye soruyorsunuz. Size onca şey yazıldı zaten. Ailenizle konuşmayın dendi, kv ile iletişim kurma dendi. Daha farklı bir şey duymayacaksınız.

Kv aramayin.
Eşinize mektup gidince gerilim olabilir
Bazen bazi seyleri sadece kabullenmek gerekiyor.
Annenizin tavri ve ne kadar yaninizda olacagi belli. O yuzden annenizden fikir almayin ve söylediklerini uygulamayin derim. Beklentiniz de olmasin. Tek basinaymissiniz, herseyi yalniz ustlenecekmis gibi planlarinizi yapin derim.

Daha önceden de sordum. Siz boşanmak istiyor musunuz? Göze alıyor musunuz? Ben olsam o kocayı bosarım, kv arar oğlunu gelip alması gerektigi söylerim, ailemden de hiçbir şey ummam. Bosanmayacaksaniz vitesi düşürün. Sonra daha saygınlık azalıyor.

O zaman gitmeyin. Hala yukarda ne yapsam diye soruyorsunuz. Size onca şey yazıldı zaten. Ailenizle konuşmayın dendi, kv ile iletişim kurma dendi. Daha farklı bir şey duymayacaksınız.
Beynimin etini yiyecek, duygu sömürüsü yapacak, kararlı durmaya ihtiyacım var. Gitmesem bu sefer eş memlekete giderken beni alacak zorla anasına falan götürmeye kalkacak, evde kavga çıkacak. Memlekete gidip biraz eş dostumu görüp kafamı dağıtmak istiyorum. Annemi de dinlemem olur biter.

Boşanmayı göze aldım, zaten bu kadar küslük ve nefretten ne çıkar ki…Ama çocuklarıma üzülüyorum, gel gitler yaşıyorum ama bulunduğum duygu durumunda normal. Bildiğim tek şey var, ben o kadınla yapamıyorum. Uyuyamıyorum, gece rüyamda oğluyla ikisi kol kola yanımdan geçiyorlar ve ben öyle bakakalıyorum yani istesem de olacak gibi değil. Şimdi gitti ama yine de ciddi bir bunalım yaşıyorum. Eşe çok ama çok kırgınım.

Konuyu ara ara okuyorum.
Haklısınız. Ve duruşunuz için tebrik ederim.
Lütfen bu kadar ilerlemişler anneniz için elalem için geri adım atmayın. Bugün geri adım atarsanız ömür boyu kayınvalide çekeceksiniz belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…