- 17 Aralık 2015
- 26.682
- 48.655
- 598
evlendirinKadın çocuklarının yanında kalmak istiyor, bir üye yazmıştı son kale eşiniz kalmış diye, eşe bol vicdan yaptırıyor, yalnızım yok bilmem ne diye. Kovulunca da tekrar geliyor beni hiçe sayıyor. Böyle böyle boşanmaya kadar gidecek.
Nüfustan çıkıyor ama eşin iki vesikalık fotosu lazım onu ele geçirmeye çalışıyorum. Altınlarımı eş borsada kaybetti maalesef ama senedim var, bana 1 kilo Altın vermek zorunda eğer boşanmada ben haklı olursam.nüfustan cikiyodur ya o tarz bi belge. ille evlilik cüzdanı mi olmak zorundaymis.
bide şerh olmuyorsa tedbir konuyo mu avukattan onu öğrenin.
altınlarınız eve pesinata vs konduysa onu belgelendirmeye çalışın.
Allah var eşim hiç bir zaman annesine ezdirmedi beni hep savundu o zaman yaptığı ilk ve son hatasıydı zaten ben kv nin tavırlarına ettiklerine eşimin hatrina ses etmiyordum ama dediğim gibi kv nin hasta olmasıyla eşimin duygusallasmasi ve kv ninde bunu kullanıp eşimi dolduruşa getirmesiyle eşimle tartıştık. Kv. evime bebeğim olduğunda geldi onun dışında gelmiyor ilerde hastalanirsa onu bilmiyorum nolur büyük konuşmak istemiyorum onuda o zaman düşünürüz artıkKayınvalide artık evinize gelebiliyor mu ?
Bir de bu kadar olaydan sonra insan eşiyle eskisi gibi olabiliyor mu ? İnsan sanki diken üstünde gibi hisseder kendini. Kayınvalide ilerde hastalanınca tekrar eve getirme durumu olabilir mi acaba?
Konu sahibi burada hikayenin sonu iyi bitmiş gibi gözüküyor ama sizlerde iş ciddiye binerse boşanmaya kadar gider.
Bizimki de eşi duygusal açıdan çok istismar ediyor. Onun yaptığı nazı ben ve çocuklarım yapmıyoruz.Allah var eşim hiç bir zaman annesine ezdirmedi beni hep savundu o zaman yaptığı ilk ve son hatasıydı zaten ben kv nin tavırlarına ettiklerine eşimin hatrina ses etmiyordum ama dediğim gibi kv nin hasta olmasıyla eşimin duygusallasmasi ve kv ninde bunu kullanıp eşimi dolduruşa getirmesiyle eşimle tartıştık. Kv. evime bebeğim olduğunda geldi onun dışında gelmiyor ilerde hastalanirsa onu bilmiyorum nolur büyük konuşmak istemiyorum onuda o zaman düşünürüz artık
Çok şükür iyiyiz zaten eşimin ilk ve son bana yaptığı haksızlıktı bir daha tekrarlanmaz inşallahInsallah cocugunuz hic duymaz bunusimdi daha iyidir hersey umarim
Resti çekin eşinize bazen bir cinnet her şeyi çözerBizimki de eşi duygusal açıdan çok istismar ediyor. Onun yaptığı nazı ben ve çocuklarım yapmıyoruz.
Cok pasifsin susar hizmet edersin büyük ihtimalKadında ahlak yok. Tamamen bak sen istemiyorsun ben nasıl geldim, gelirse ben onunla konuşmayacağım, eş kavga çıkaracak ve polisle bitecek büyük ihtimal. Kafamda öyle bir hikaye var şu an.
Umarım, ev cidden önemli benim için. En azından çocuklarımın düzenleri bozulmaz. Beni suçlayacakları bir şey yok ama karşı taraf çirkinleşecek. Kv kaldığını inkar etse bile o kadar çok şahidim var ki, onlar sadece yalancı şahit gösterebilirler.
İki günde kaçıramaz herhalde. Tüm belgeleri topladım, tapudan e şifre bile aldım tek bu evlilik belgesi eksik kaldı onu da tamamlayıp buraya yazacağım.Ev önemli diyosun ama Kirk tane bahane uydurup serh koydurmuyosun. Ne diyim, Adam Evi kacirsa müstahak yanj
Susmadım ki, pasif olsam bu kadar cinnet geçirmezdim.Cok pasifsin susar hizmet edersin büyük ihtimal
Cinnet geçirildi, 21 gündür konuşmuyoruz.Resti çekin eşinize bazen bir cinnet her şeyi çözer
Hayır, eş de gitmedi yanına şu ana kadar, belki de gelmedi memleketten. Eltide iftar yapacaktı en son başka bilgim yok.Geldi mi kayınvalide olacak şahıs
Senin kocan tam boğmalık ya 3 haftadır nasıl konuşmayabilir pesHayır, eş de gitmedi yanına şu ana kadar, belki de gelmedi memleketten. Eltide iftar yapacaktı en son başka bilgim yok.
Anam yoksa ben de yokum diyor herhalde, cehenneme kadar yolu var.Senin kocan tam boğmalık ya 3 haftadır nasıl konuşmayabilir pes
Anasını da alsın s..ktrsn gitsinAnam yoksa ben de yokum diyor herhalde, cehenneme kadar yolu var.
Keşkeeeee valla hiç üzülmem ama kv benim eve göz koymuş.Anasını da alsın s..ktrsn gitsin
Ruh hastası kadın belliKeşkeeeee valla hiç üzülmem ama kv benim eve göz koymuş.
Tek bir vesikalık bulsanız fotoğrafçıdan çoğaltma şansınız var. Hatta fotoğrafların üzerindeki bir numarayla aynı fotoğrafçıya gittiğinizde arşivden tekrar basabiliyorlarNüfustan çıkıyor ama eşin iki vesikalık fotosu lazım onu ele geçirmeye çalışıyorum. Altınlarımı eş borsada kaybetti maalesef ama senedim var, bana 1 kilo Altın vermek zorunda eğer boşanmada ben haklı olursam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?