- 2 Ekim 2014
- 2.339
- 5.042
- 358
- 39
Sizin yasadiklarinizi bende yaşadım kayinvalidemle eşimin arası iyi değildir soguklardir evlendigimden beri hep ben çağırırım kv.yi çalışan kadınım arkadaşlarım komşularım hep kv.nin evi yok mu neden sürekli sende derlerdi bende salak gibi gelsin kalsın yazık modundaydim ha bu arada evde huzur yoktu sürekli suratı asık sürekli laf eden hiç bir şeyden memnun olmayan biri ve uzatmamak için anlatmayacagim bana etti türlü eziyetler ben hala saf gibi evine alıyorum sonra kv.hastalandi evime aldım isimden izin aldım evinde bebek gibi baktım ama tanı nankör kadın Allah razı olsun demediği gibi eşimi doldurup üzerime saldı o an boşanma dilekçesini hazırladım aileme haber verdim her zaman ki gibi arkamda durmadı annem dedim dursan da durmasan da bu iş bitti eşim ilk başta blöf yapıyorum sandı avukatı buldum dilekçeyi önüne koydum çocuğun velayetini sana birakiyorum dedim baktı ki ciddiyim ayaklarıma kapandı özürler dilemeler yani demem o ki geri adım atmayın gerekirse ailenizi de silin ya herru ya merru