Toplamazsanız kaynananızla aynı evde 30 yıl yaşar, hatta yetmez kocanız tarafından eş olmamakla suçlanır ve yine boşanırsınız. Siz de kafayı yediğinizle kalırsınız. Hangi seçenek güzel sizceUmarım bu cesareti toplayabilirim.
Gerçekten yok ya. Hatta evi arabayı bırakıp gidecek nerdeyse. Böyle pasif kadının başına sülalesini getirir adamEvi arabayı bırakmak mi? Siz çok pasifsiniz, avukata bile danışmadan kafanızda o şunu der, bu böyle yapar diye boşuna kuruyorsunuz? Sizin yerinizde olsam kayınvalide ile yaşamak zorunda bırakılıyorum diye boşanma davası açar, evi ve arabayı tazminat olarak isterim. Muhtemelen evlendikten sonra alındığı için zaten yarısı sizin hakkınız... Çocukları yurtdışına götürme konusuna gelince, velayet sizde olunca ve zaruret olduğunda mahkeme yolu ile götürme durumunuz var. Gidin eve ve arabaya tedbir koydurarak ise başlayın. Gayet güzel akıllar verilmiş size ama sizde adım atacak ışığı göremiyorum.
Malların hepsini almak şartıyla ikna olur.
Evimi temizliyorum mecbur iki küçük çocuk var, pis bırakamam. Yaptığım yemeği de yemiyor zaten.Karlık yapmayın yemek yapmayın temizlik yapmayın kaynanaya da kocaylada konuşmayın kendi kendinize evde yaşayın essek gibi size çocuklarınza baksınlar böyle bir adamı koca olarakta görmeyin bunlar bunu hak ediyorlar hazirana kadar idare edin işe dönünce ayaklarınızın üzerinde durursunuz inşallah bana ailem böyle dese arkamda durmasa kesinlikle konuşmam
Öyle, valla istesem de yapamıyorum. Kadın da o kadar hakareti duyup da mutlu oluyorsa benim yapacağım bir şey kalmadı.Onun derdi annesıyla mutlu mesut yaşamak değil. Seni bastırıp sana baktırmak. Aileniz saolsun çanak tutuyor.
Aslında en doğrusu bu. En iyisi bir avukat bulmak.evin tapusu çocuklara geçirilmesi şartıyla kabul et. Ne sana ne ona. Bu evlilik içinde doğan çocukların hakkı o ev
Zaten amaç o. Kadın da onu planlıyor. Bana bakacak, yoksa kocasıyla arası bozulur. En iyisi bir avukat bulmak. Başka çözüm de gözükmüyor bana.Toplamazsanız kaynananızla aynı evde 30 yıl yaşar, hatta yetmez kocanız tarafından eş olmamakla suçlanır ve yine boşanırsınız. Siz de kafayı yediğinizle kalırsınız. Hangi seçenek güzel sizce
Aslında en doğrusu bu. En iyisi bir avukat bulmak.
Eşimin amcası var aile büyüğü olarak değer verdikleri, beni de çok sever. Eğer eş bana evden git falan derse son çare onu ararım.
Doğru söylüyorsunuz, o kendine güven bende yok. Oğlumu düşünüyorum sürekli ama beni hiç ama hiç kimse düşünmüyor. Teşekkürler yanımda olduğunuz için.Sizi araya alıp sıkıştırmışlar. Deli kaynana, çakal kızı, pasif oğlu, ondan daha pasif aileniz. Eltiye hakveriyorum. Yakasını zor kurtarmis. Biraz kendinize güvenin. Rahat olun kim ararsa rahatça arayanın bakabilecegini söyleyin. Sokakta kalmazsınız merak etmeyin.
Yazılı delil yok ama komşularım şahit aylarca kaldığına, yaptığı hareketlere. Bir sürü şahit gösterebilirim.eşiniz sizi o kadar iyi taniyor ki. ses etmez boyun eğer diye üzerinize geliyo. bence boşanıp da rahatını bozacak bi adam değil.
avukatla görüşüp delil toplamaya başlayın. kaynananizin size sürekli kalması huzur bozması vs vs...
en son care dava açıldığında elinizde kanıt olsun üyelerin dediği gibi adam kusurlu bu durumda. ev araba sizde bile kalabilir.
sizin kimseye ihtiyacıniz yok. kendinizi boşuna yalnız güçsüz hissediyorsunuz. su durumda en güçlü sizsiniz.
Delilim, eşim eski çalıştığı yerde meslektaşını yumruklamıştı. Adam dava açtı, sonra geri çekti. Hastanede adına açılan bir soruşturma var. Şiddet eğilimini o şekilde ispatlayabilirim.Hayir amcayi aramayin.
1.kayinvalide ile yasamaya zorlanmak bosanma sebebidir.
2.sizin cocuklariniz var. Git dedigi anda polisi arayip "bebegim var, evde kovuluyorum, gidecek yerim ve param yok" diyorsunuz. Sikayetci olup esinize uzaklastirma talep ediyorsunuz. O gidiyor.
Sizi evden kovarsa ses kaydi alabilirsiniz. Ses kaydi aldiginizi ona soyleyip tehdit etmeyin. Avukatla görüşün. Avukat size bunu delil olarak kullanırız/kullanamayiz bilgisini verir.
Kayinvalidenin size gelmek istedigine dair esinizle, eltinizle ya da kimle olursa olsun tum mesajlari saklayin, sakın silmeyin. Bu tum konusmalari mumkun mertebe yazili yapin.
Delilim, eşim eski çalıştığı yerde meslektaşını yumruklamıştı. Adam dava açtı, sonra geri çekti. Hastanede adına açılan bir soruşturma var. Şiddet eğilimini o şekilde ispatlayabilirim.
O işin sonu boşanma olur. O kadar büyük bir işe girmeyin bence. Şiddet falan varsa o başka tabii.Kv gelirse, evde kavga çıkarsa polisi aramak kötü bir fikir mi ? Uzun zamandır aklımda bu var. Herkesin içinde polisle giderse ancak akıllanır bu kadın.
Haziranda elti evine gideceği için kv de gider. Nazdan niyazdan anlayacak kimse yok. Şu anda güç savaşı var. Eş bana annesini kabul ettirmeye çalışıyor. Kadın da yeri olsun istiyor. Benim güçlü bir tepki ortaya koymam şart. Olmadı borç bulur yaza öderim.Size tavsiyem hazirandaki maasinizi alana kadar idare edin.
Maasinizi alir almaz avukata gidin.
Biz burada bazi seyleri anlatiyoruz ama delillendirme ve hukuk diline dökme kısmı cok onemli.
Bu sure zarfinda esiniz sizi evden kovarsa uzaklastirma talep edin. Bu evrak sizin icin delil olacak.
Biz kadinlar aile icin tartışmalarda cok duygusal davraniyoruz. Bu buyuk bir hata. Size yanlis yapilan her durumda hukuken geçerli olabilecek bir belgeniz olmali.
Yoksa dananın kuyrugu kopup bosanma evresine geldiginizde karşınızdaki kisi "ben oyle bisey yapmadim" deyip kenara cekiliyor, kalakaliyorsunuz.
2 ay kaldı hepi topu..bu sure icinde nazla niyazla kaynanayi evinize sokmayin. Maasi aldiktan sonra zorlamaya devam ederlerse hukuki yolla cozersiniz
Durduk yere ben de çağırmam. Muhattap olmayınca da eş sinirlenir zaten.O işin sonu boşanma olur. O kadar büyük bir işe girmeyin bence. Şiddet falan varsa o başka tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?