- 31 Ocak 2019
- 1.396
- 2.621
- 83
- 37
Bence gönderir, ne güzel çocukların derdi yok tasası yok, annesiyle mutlu mesut yaşarlarAynen. Eşin imzası olmadan nasıl gitmeyi düşünüyor acaba? Mümkün değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gönderir, ne güzel çocukların derdi yok tasası yok, annesiyle mutlu mesut yaşarlarAynen. Eşin imzası olmadan nasıl gitmeyi düşünüyor acaba? Mümkün değil
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. İmkansız. Demeyecek mi o konu komşu kadın çocukları aldi götürdü diye arkadan, izin verir mi? Burnunuzdan getirir.Bence gönderir, ne güzel çocukların derdi yok tasası yok, annesiyle mutlu mesut yaşarlar
Aynı şeyi babam da söyledi. Konu komşu kv yüzünden boşandı da diyecek ama. Bana evi ve arabayı bana bırakırsan anca gidersin diyecek eminim. Ayrıca eş çocuklarının iyiliğini düşünüyorsa boşanmasın, olayları bu noktaya getirmesin.Hayal dünyasında yaşıyorsunuz. İmkansız. Demeyecek mi o konu komşu kadın çocukları aldi götürdü diye arkadan, izin verir mi? Burnunuzdan getirir.
Malların hepsini almak şartıyla ikna olur.İmkansız. Vermez. Daha bu kadın rahat rahat gitsin, zorlanmasın diyen tek bir adam görmedim. Burnundan getirir.
Şöyle bir şey olabilir sadece. Sınavı gececeginiz kesin gibi olursa oturup ayrılmak için konuşun. Şöyle şöyle nafaka istiyorum vs vs diye. Avukatla konuştum bana bunları verecekmissin sen de istersen konuş ama bu şekilde bir durun var ne yapalım dersin. O iyice sinirlenince de, ben burada bu şekilde gecinemem vermen lazım falan dersin. O itiraz edince e o zaman yurtdisina gideyim belki o zaman biraz daha rahat gecinirim, senden sadece edinilmiş malların yarısını isterim ama ona da senin imzan lazım diye seçenek sunarsın. Onun fikriymis gibi.
Luci yerine kivi yazmışım. Bana soruyorsun ya ne yaptın diye. Ben göze aldım bosanmayi. Hayatımı iki gerizekalınin eline bırakmam dedim esime. Eşimin de olan olaylar karşısında gözü açıldı. Teker teker söyledim. Ben onlara saygısızlık ettim mi diye onların yaptıkları, sürekli beni bir kalıba sokmaya çalışmaları vs. Ve hala kendi kendilerine küsüp barisiyorlar. Bayramda niye gelmediniz diyecek biz ne yaptık ki diyecek. Tamamen kurtulus yok. Hele ki senin eşin gibi bir yontulmamisla. Git tekrar babanla ciddi ciddi konuş.Kivi bastın gaza gidiyorsun. Polis vs cagiriyorsan boşanmayı göze al. Boşanmayı göze aldın mı?
Onun derdi annesıyla mutlu mesut yaşamak değil. Seni bastırıp sana baktırmak. Aileniz saolsun çanak tutuyor.Bence gönderir, ne güzel çocukların derdi yok tasası yok, annesiyle mutlu mesut yaşarlar
şu an darmadağınım. Kafamda senaryo yazıp duruyorum. Çok kötüyüm gerçekten. Sanki dipsiz kuyudayım. Hayatımda polis, karakol ne bilmem. Kavgacı bir ailedede büyümedim. Kv’den önce herkesin imrendiği bir hayatım vardı. Eş bana destek değil. Evden gitsem evime bir daha dönemem. Çocuklarım var. Ne diyeyim her şey olacağına varır.Kivi bastın gaza gidiyorsun. Polis vs cagiriyorsan boşanmayı göze al. Boşanmayı göze aldın mı?
Ah ah, kadın laf anlasa sorun değil ama anlamıyor.Okurken benim bile sinirlerim bozuldu.
Eşiniz çok sinir bozucu, kendi annesine baktırıyor ama sizin annenize saygısı yok.
Kv zaten anlayışsız.
Geri adım atmayın, yakınınızda ev tutsun yalnız kalmak istemiyorsa buna yanaşmıyorsa kendi sorunu, o halde evine gitmek zorunda.
Yahu niye siz gidiyorsunuz? Olur da kv gelirse polis çağırıp ana oğul kovun. Mallara tedbir koyun. İki lafınızdan biri evden gitmek, evi alırsa falan filan. Vermeyin. İlla gelirlerse polisle halledin gitsinşu an darmadağınım. Kafamda senaryo yazıp duruyorum. Çok kötüyüm gerçekten. Sanki dipsiz kuyudayım. Hayatımda polis, karakol ne bilmem. Kavgacı bir ailedede büyümedim. Kv’den önce herkesin imrendiği bir hayatım vardı. Eş bana destek değil. Evden gitsem evime bir daha dönemem. Çocuklarım var. Ne diyeyim her şey olacağına varır.
Evi arabayı bırakmak mi? Siz çok pasifsiniz, avukata bile danışmadan kafanızda o şunu der, bu böyle yapar diye boşuna kuruyorsunuz? Sizin yerinizde olsam kayınvalide ile yaşamak zorunda bırakılıyorum diye boşanma davası açar, evi ve arabayı tazminat olarak isterim. Muhtemelen evlendikten sonra alındığı için zaten yarısı sizin hakkınız... Çocukları yurtdışına götürme konusuna gelince, velayet sizde olunca ve zaruret olduğunda mahkeme yolu ile götürme durumunuz var. Gidin eve ve arabaya tedbir koydurarak ise başlayın. Gayet güzel akıllar verilmiş size ama sizde adım atacak ışığı göremiyorum.Aynı şeyi babam da söyledi. Konu komşu kv yüzünden boşandı da diyecek ama. Bana evi ve arabayı bana bırakırsan anca gidersin diyecek eminim. Ayrıca eş çocuklarının iyiliğini düşünüyorsa boşanmasın, olayları bu noktaya getirmesin.
Babama söyledim, bize güvenip boşanma dedi. Kendi ayaklarının üstünde duracaksın dedi. Ne bileyim bi eşi karşısına alıp konuşsa, çocuklarına da sahip çık dese, daha mı iyi olurdu bilmiyorum.Luci yerine kivi yazmışım. Bana soruyorsun ya ne yaptın diye. Ben göze aldım bosanmayi. Hayatımı iki gerizekalınin eline bırakmam dedim esime. Eşimin de olan olaylar karşısında gözü açıldı. Teker teker söyledim. Ben onlara saygısızlık ettim mi diye onların yaptıkları, sürekli beni bir kalıba sokmaya çalışmaları vs. Ve hala kendi kendilerine küsüp barisiyorlar. Bayramda niye gelmediniz diyecek biz ne yaptık ki diyecek. Tamamen kurtulus yok. Hele ki senin eşin gibi bir yontulmamisla. Git tekrar babanla ciddi ciddi konuş.
Umarım bu cesareti toplayabilirim.Yahu niye siz gidiyorsunuz? Olur da kv gelirse polis çağırıp ana oğul kovun. Mallara tedbir koyun. İki lafınızdan biri evden gitmek, evi alırsa falan filan. Vermeyin. İlla gelirlerse polisle halledin gitsin
Eve şerh koydurmak için evlilik cüzdanı gerekli, evlilik cüzdanı memlekette kalmış. Onun yerine nüfustan belge alacakken bebeğim hastalandı ama haklısınız ben çok pasif kaldım.Bence eve serh koydurun.Sonra bir hafta kimseyle bu konuyu konuşmayın, açın dizi izleyin, çıkın gezin. Şu anda ruh haliniz sağlıklı karar için uygun değil manyakların arasında bozulmuş.
Olur çağırsin eşinizi hayırdır desin? Ben bu kizi bunun için mi verdim desin? Ev ev üstüne olmaz. Annenize ev tutun üç çocuk ortaklaşa bakın desin. Diğer evladlari kızı ile de arası bozukmus desin. Suclandirsin.Babama söyledim, bize güvenip boşanma dedi. Kendi ayaklarının üstünde duracaksın dedi. Ne bileyim bi eşi karşısına alıp konuşsa, çocuklarına da sahip çık dese, daha mı iyi olurdu bilmiyorum.
Sağolun destek için. Böyle salak gibi bir ruh haline büründüm. Sanki çok çaresizim. Bi silkinmem lazım.Evi arabayı bırakmak mi? Siz çok pasifsiniz, avukata bile danışmadan kafanızda o şunu der, bu böyle yapar diye boşuna kuruyorsunuz? Sizin yerinizde olsam kayınvalide ile yaşamak zorunda bırakılıyorum diye boşanma davası açar, evi ve arabayı tazminat olarak isterim. Muhtemelen evlendikten sonra alındığı için zaten yarısı sizin hakkınız... Çocukları yurtdışına götürme konusuna gelince, velayet sizde olunca ve zaruret olduğunda mahkeme yolu ile götürme durumunuz var. Gidin eve ve arabaya tedbir koydurarak ise başlayın. Gayet güzel akıllar verilmiş size ama sizde adım atacak ışığı göremiyorum.
Böyle giderse olay büyüyecek ister istemez duyacaklar. Bence eş gurur bile duyar bundan sonra, anama bakmadı ben de boşadım diye.Olur çağırsin eşinizi hayırdır desin? Ben bu kizi bunun için mi verdim desin? Ev ev üstüne olmaz. Annenize ev tutun üç çocuk ortaklaşa bakın desin. Diğer evladlari kızı ile de arası bozukmus desin. Suclandirsin.
Bakın ben sizin yerinizde olsam bosanirdim. Ama sizden emin değilim.
Bir de kadını o çok korktuğu eşine dostuna şikayet edin