Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadında ahlak yok. Tamamen bak sen istemiyorsun ben nasıl geldim, gelirse ben onunla konuşmayacağım, eş kavga çıkaracak ve polisle bitecek büyük ihtimal. Kafamda öyle bir hikaye var şu an.
Ara ara konunuzu takip ediyorum.
Bu işin sonucu hic iyi görünmüyor, Telefonunuza kades indirin, olasi bir şiddet durumunda yardimi olur

Laf sokmuş ağlatmış 1 saat sonra yine gelmişti. Sizin evde kalmayı başarı olarak görüyor şu an güç savaşı var maalesef eşiniz çanak tutuyor
Öyle maalesef. Ama ben bu kadını tanıyorum, buraya gelince istediği gibi hareket edemiyor, zayıflıyor, uyuyamıyor, kendine işkence ediyor resmen. Tek kazancı da millete bakın oğlum bana bakıyor oluyor. Bu kadın gittikten bir hafta sonra nasılsın, iyi misin diye aradı, gelmek ne. Başkası olsa küser. Kafası bozuk, benim kafayı da bozdu

Ayyyy ne yüzsüz ana oğul bunlar ya.
Böyle mutlu oluyorlar çingene ikisi de. Ben ciddi sıkıntıdayım, çare bulamıyorum. Kadını kovuyorum olmuyor, kaynıma söylüyorum olmuyor, eşime söylüyorum olmuyor. Arsızlıkla baş etmek ne zor..Umarım kaynım göndermez, tek umudum o. Ama kadın bana hırs yapıp gelir kesin.

2020 de eşinizle boşanacakmışsınız 2.çocuğu yapmışsınız bunu da sineye çekersiniz vazgeçtim yazdıklarımdan
2020’de çektiğim sıkıntı hiçbir şeymiş..En azından eşimle kendi aramdaki meselelerdir. Bu çok farklı bir boyut.

Luci maaşım yok diyorsun. Para lazım. İş bulmaya çalış. Yurt dışı öğretmenlik demişsin onu yapmaya çalış. Ailenden hayır yok anladığım kadarıyla. Kendi ayaklarının üzerinde durman lazım senin. Bu iki arsız seni yer bitirir yoksa.

Maaşım var, öğretmenim. Ücretsiz izindeyim, haziranda maaşım yatacak. Psikolojik olarak çıkmazdayım. Ne iyi, ne kötü kestiremiyorum.

1) eve ve arabaya tedbir koydurun.
2) eşinizi evden kovun.
3) acil olarak işe dönmek için dilekçe verin ve bakıcı bulup işe başlayın.
4) çocuklar için nafaka isteyip dava açın.
5) yahu geldi mi gelecek mi diye stres yaşamaya değer mi Allah aşkına? Siz evliliğinizin tekrar düzeleceğine inanıyor musunuz?
6) ailenizle görüşmeyin

Eşiniz çocukları yurtdisina çıkarmanıza izin vermez. Bence boşuna yurtdisi öğretmenlik ile uğraşmayın.
Vermez mi sizce, çocuklarıyla bir alakası yok. Ne güzel bedavadan büyüyecek çocuklar, burada özel okul parası olacak, nafaka olacak vs..

Yapı olarak hassas, çok sıkıntıya gelemeyen bir yapım var. Vay efendim o şunu dedi, vay çocuğum üzüldü diye diye bugünlere geldik. Okula şu anda dönemem ama en azından borç alırım. Kv gelmeden eşle konuşup yolları ayırmam lazım.

Vermez mi sizce, çocuklarıyla bir alakası yok. Ne güzel bedavadan büyüyecek çocuklar, burada özel okul parası olacak, nafaka olacak vs..
İmkansız. Vermez. Daha bu kadın rahat rahat gitsin, zorlanmasın diyen tek bir adam görmedim. Burnundan getirir.

Şöyle bir şey olabilir sadece. Sınavı gececeginiz kesin gibi olursa oturup ayrılmak için konuşun. Şöyle şöyle nafaka istiyorum vs vs diye. Avukatla konuştum bana bunları verecekmissin sen de istersen konuş ama bu şekilde bir durun var ne yapalım dersin. O iyice sinirlenince de, ben burada bu şekilde gecinemem vermen lazım falan dersin. O itiraz edince e o zaman yurtdisina gideyim belki o zaman biraz daha rahat gecinirim, senden sadece edinilmiş malların yarısını isterim ama ona da senin imzan lazım diye seçenek sunarsın. Onun fikriymis gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…