- 9 Şubat 2010
- 18.460
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.648
- 798
Ay şu anne babalar da, uzaktan izleyip destek olsalar olmaz sanki, işi geliri olan insansın neden üzülmen boşanmandan daha az önemli. Anlamıyorlar bu iş çözülünce yalnız da olsan huzurlu olacağını, çok üzücüAynen öyle. Ben de umursamaz davranıyorum. Annem ve babam çok üzülüyorlar yoksa daha da güçlü dururum.
Görümceme en azından annesini istemediğimi söyledim, o da annesine söylemiştir. Şimdi kv bizim kavga ihtimalimize karşı gitti, bir şey olsa beni istemedi, ben de evime gittim, kocasıyla kavga ediyorsa bana ne demek için gitti. Sabır diliyorum kendime, valla zor böyle gerilimli bir evde durmak, havalar da soğudu kendimi dışarı da atamıyorum, teşekkürler desteğiniz içinAnne babalar üzülmesin diye neleri yutuyoruz ama üzülen sensin seni düşünmeleri gerek. Adam net boşanmaz seni sindirmeye çalışıyor barıştığınız an haftaya gelir sen Allah korusun içine ata ata kötü hastalık bile olursun.. Çocuklarına enerjini harcaman gerek çalışan bir kadınsın sanırım dik durmak için daha güçlüsün.. Görümcene dertleşiyoruz hep yaşadım bunları onun amacı senden laf almak empati yapacağını düşünme onunla da mesafe koyuyorum ben tel ettiğinde artık istersen oluyor detay vermeden konuşmak onu sorduğunda kendi hakkında bilgi vermez uzatmadan kapat
Benim kv diyor ki lucifer mutsuz olsun yeter ki evinde kalayım, ailem diyor ki lucifer mutsuz olsun yeter ki boşanmasın, kaynanası da hep yanında kalsın hatta. Tamam boşanmamı istemeyin de annem arıyor senin yüzünden hastayım nolur kocanla barış. Hiçbir zaman arkamda durmadılar.Ay şu anne babalar da, uzaktan izleyip destek olsalar olmaz sanki, işi geliri olan insansın neden üzülmen boşanmandan daha az önemli. Anlamıyorlar bu iş çözülünce yalnız da olsan huzurlu olacağını, çok üzücü
Arkanda durmayanlarla selamı sabahı kesersen hem onlar dersini alır hem sen nefes alırsın. Sabretme çek restini, siz hasta olmayın diye ben mutsuz olmayacağım, dünyaya bir defa geliyorum de bence. Bana ailem bu cümleleri kursa cevabım çok ağır olurdu. (Eşim hep 'en son söylenecek lafı en önce söylüyorsun' der, ama ben hiç pişman değilim bundan) Esirgeme lafını, madem hasta oluyorlar değecek bir şey için hasta olsunlar. İçinde durup seni yiyeceğine söyle muhatabını yesinBenim kv diyor ki lucifer mutsuz olsun yeter ki evinde kalayım, ailem diyor ki lucifer mutsuz olsun yeter ki boşanmasın, kaynanası da hep yanında kalsın hatta. Tamam boşanmamı istemeyin de annem arıyor senin yüzünden hastayım nolur kocanla barış. Hiçbir zaman arkamda durmadılar.
Ablamı aradım söyledim ailem böyle diyor diye, onlar cahil sen onlara bakma dedi ki benim babam Hacettepe mezunuArkanda durmayanlarla selamı sabahı kesersen hem onlar dersini alır hem sen nefes alırsın. Sabretme çek restini, siz hasta olmayın diye ben mutsuz olmayacağım, dünyaya bir defa geliyorum de bence. Bana ailem bu cümleleri kursa cevabım çok ağır olurdu. (Eşim hep 'en son söylenecek lafı en önce söylüyorsun' der, ama ben hiç pişman değilim bundan) Esirgeme lafını, madem hasta oluyorlar değecek bir şey için hasta olsunlar. İçinde durup seni yiyeceğine söyle muhatabını yesin
Daha önce aileme küstüm benden bu kadar kolay vazgeçebildikleri için, ahhh ben ne yaşadım bir bilseniz, aramasam da eş tarafı eziyor bu sefer ailen bile seni istemiyor diye. En iyisi mesafeli olmak bundan sonra, eş tarafına da belli etmemek.Benim ailemde öyleydi bundan yüz alıp sokakta bile eften püften beni şikayet ediyorlardı (geç kaldılar diye tel etmiştim eşime)Ben gitmek istemeyince zorla gönderiyorlardı kabus gibiydi sürekli laf sokma. Baktılar ki ben ihtiyacım olunca sırt çevirdiler bana hak verdiler senden önemli değil diyorlar ama senelerim gitti. Laf da söylemiyorum yüz de vermiyorum gitmiyorum.. Zaten sevmiyorlar kendini parçalasan da gördüğün gibi hemen hepsi yüz çevirdi. O yüzden kendin! için savaşmalısın
Aynen öyle oldu zaten. Komşularım da çocuklarıma bakıyorlar yeri geldiğinde yalnız da değilim ama insan üzülüyor ister istemez.Sen güçlü olunca birşey yapamazlar farkındaysan kadın evine gitti görümce sürekli laf alma, gelecek tabii diyerek manipüle etme peşinde ama yüz bulamıyorlar. Senin eşin hödük yemiyorsa ona hazırlama evin masrafını karışıluyorsa çocuklarınla kendine dünya kur.. Hepsi yola gelir buna inan
Sana yol gosteremiyorum. Çünkü kocalarimiz farklı. Benimki geç de olsa anladı. Çok konustum ama. Defalarca. Ama bu şekilde birşey olsa ben giderdim. Ama benim annem de kadını arayıp haslardi. Sus vs demezdi. Onların yanında bir olay yaşandı. Çekme bunları boşan gel dediler mesela.Sanki benim görümce ve kv’yi anlatıyorsunuz. Görümce beni arıyor, annem sana gelecek, hiç gelmeyecek diye bir şey yok diyor. Kendi eşinin ailesi onun evine adımını bile atmıyor. Ben bir şey demedim, abin benimle annen arasında denge kuramıyor, ben çok bunaldım, annen ara sıra eltide de kalabilir dedim. Hayatımda hiç bu kadar sıkılmadım, ailem bana küslüğü devam ettirme diyor ama eş yüzüme bile bakmıyor, küslüğe devam etmek doğru değil mi ? Halimi anladınız, bana yol gösterin lütfen
Benim annem de kv’ye yalvardı oğluna bir şey anlatma iki çocuk var diye. Ben ailemin yanında yapamam. Babam çok ters biri, çocuklarım asla onun yanında rahat etmezler. Evden çıkamıyorum bu yüzden. Maaşım da yok. Onlar benim eşi dolduruyorlardır şimdi. Benim elti de eşini yola getirdi ama eltinin ailesi de eltinin evinde kalmıyorlar, kv onlarda kalmadığı için. Herkes bi garip bu ailede.Sana yol gosteremiyorum. Çünkü kocalarimiz farklı. Benimki geç de olsa anladı. Çok konustum ama. Defalarca. Ama bu şekilde birşey olsa ben giderdim. Ama benim annem de kadını arayıp haslardi. Sus vs demezdi. Onların yanında bir olay yaşandı. Çekme bunları boşan gel dediler mesela.
Ben de korkuyorum bundan ama gelirse de konuşmam. O kadın da benimle küs küs oturacak bir tip maalesef.Şu an diğer taraf yüz bulamaz tek korkum eşin kaynanayı alıp eve getirmesi öyle bir tip gibi o yüzden alttan alma gidebildiği kadar
Kv gelirse, evde kavga çıkarsa polisi aramak kötü bir fikir mi ? Uzun zamandır aklımda bu var. Herkesin içinde polisle giderse ancak akıllanır bu kadın.
Orası öyle yine de onlarla baş etmek kolay. Ben bu eşi ne yapacağım. İnşallah annesini getirmez ki getirecek gibi duruyor, ben de annesiyle konuşmam. Hayırlısı…Bugün geliyor benim kaynana. Hadi bakalım bana şans dileyin.en kötü ihtimalle boşanma davasında elinizde kanıt olur.
eşinize ve ailesine ailenizin arkanizda olup olmamasının bi önemi olmadığını hissettirin.
sizin durumunuzda olsam ailem arkamda durmuyo diye üzülmem. ailemle de aramadıkları sürece görüşmem. bisey diyen olursa cevabını da veririm.
hayat başkalarının yanlış fikirlerini dayatmaları için cok kısa. onlarin fikrince yaşamıyorum diye uzuleceklerse üzülsünler napayim yani.
Kadında ahlak yok. Tamamen bak sen istemiyorsun ben nasıl geldim, gelirse ben onunla konuşmayacağım, eş kavga çıkaracak ve polisle bitecek büyük ihtimal. Kafamda öyle bir hikaye var şu an.Neden geliyor? kabul etme girerken kavga çıkar..içeri girdiği an biter her çektiğin boşa gider.
Ben de ne yapacağımı düşünüyorum kara Kara. Ya hiç muhattap olmayacağım eşle ikisi bir dünya kuracaklar, ben de çocuklarımla oturacağım ya da yine kavga çıkacak, hangisi iyi bilemiyorum şu anda. Ama gelirse de sürekli laf sokarım, huzur vermem ona. O da bu şartlarda geliyorsa bunu kabul eder.Gelirse eşinizi ve kayinvalidenizi evden kovabilir misiniz? Yoksa küs küs gelir sizde de kalır gibi bu kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?