Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakin olun . Hemen kestirip atmayın. Zaten şuan yanınızda değil eşiniz de sizin düşüncenizi biliyor belki de daha üstelemez. Üstelerse o zaman duruma bakarsınız ama huzurunuzu bozmayın şuan ki durumda
Zaten şu an eşle birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz. Bi süre böyle gitsin, herkes döksün düşünsün. Böyle giderse Kv de gelemez. O da önüne baksın.

Sizin kv bumerang gibi attıkça geri geliyor

Ay çok zor durum insana bir de vicdan yaptırıyorlar haklıyken suçlu hissediyorsun.

Kızlar kv beni aramış bugün oğlumun doğum gününü kutlamak için. Evinde bir hafta kaldı ya bunaldı zaar. Ben bu kadından nasıl kurtulacağım ya
Evliliğinize dinamiti koydu gitti. Şimdi de arıyor mu? Çok garip bir kadın

Ah anneye cok yazik. Ama siz de sonuna kadar haklisiniz. Yakinda bir daire bulma imkaniniz yok mu bu kadincagiza ?

Var, maddi durumları gayet iyi ama Kv istemiyor nedense. Benim evimi, eşimi kendinin gibi sahiplenmiş başka yer istemiyor.
Aa olmaz ama öyle. Siz guzellikle soyleyin. Madem esiniz bu konuda sessiz kaliyor. Anne sana yakindan bir ev bulalim boyle ikimiz icin de cok zor diyin. Tatlilikla guzellikle kirmadan. Yine birarada olacagiz diyin. Ayni evde 2 duzen cok zor. Esinizle tartismazsiniz herhalde soyleniz diye. Ama is bu raddeye gelmiş. Mutsuzsunuz dahasi da yok

Eşle 2 haftadır konuşmuyoruz. Yarın oğlumun doğum günü diye gelir mi bilmem. Gelirse kaynımla gelirler, hepsine söylerim, zaten yeterince yüz göz olundu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…