Zaten şu an eşle birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz. Bi süre böyle gitsin, herkes döksün düşünsün. Böyle giderse Kv de gelemez. O da önüne baksın.Sakin olun . Hemen kestirip atmayın. Zaten şuan yanınızda değil eşiniz de sizin düşüncenizi biliyor belki de daha üstelemez. Üstelerse o zaman duruma bakarsınız ama huzurunuzu bozmayın şuan ki durumda
Kvler ile aynı şehirde yapılmıyor. Aynı evde nasıl yapılsın.Valla ben Kv ile aynı evde yapamıyorum, sonu ayrılıksa da yapacak bir şey yok, hayırlısı olur umarım.
Sizin kv bumerang gibi attıkça geri geliyorYani bana bir sevgisi yok. Benim dedikodumu yapar akrabalarına. En çok zoruma giden de yeğeninin nişanına gittik. Makyöz ve kuaför arkadaşlarım var, onlar benim saçımı ve makyajımı yapmışlardı nişanda herkes beni çok beğenmişti. Bu gelin hanımın çok hoşuna gitmemiş ki ben ona sarılıyorum o da bana arkamdan ağzıyla hareket yapıyor, sanki bir leşe sarılmış da tiksinmiş gibi. Kv her zamanki gibi bizdeydi, eşin dayısı, halası ( dayısıyla halası evli ) yanına gelmişlerdi. Kız da kv’nin yanına gelmişti ve nişan videosunu yeni almıştı. Tesadüfen ben de o sarılma anını gördüm. Ev kalabalıktı, eltim falan da vardı yine kimseye bir şey demedim kendi kendime onlara küstüm. Sonra eş anladı, ben de sebebini söyledim. Kızın annesi lucifer niye bize soğuk demiş, eş de anlatmış ve hiç oralı olmadılar ( bu kız biz gurbetteyken bizim orada üni okudu ve 3 sene evimin anahtarı ondaydı, neler neler yaptık onun için fazla uzatmayayım ama eş bizim evde kalmasını bile teklif etti, yurt çıkana kadar da bende çok kaldı, nankörlüğü beni gerçekten çok üzmüştü ) Ben onların beni aramamalarına çok bozuldum, kızla iletişim tamamen koptu. Gel zaman git zaman ben 38 haftalık hamileyim, kv’nin kızkardeşi ameliyat oldu, çikolatamı alıp kv’yle birlikte gece çok yağmurlu bir havada hastaneye gittik. O kız da sonradan geldi ve herkese kolonya döktü, bana dökmedi. Kv’yle kalktık gittik eve. Kv benim yanımda kıza kızıyor bir iki gün sonra baktım kv kızı telefonda benim yanımda yere göğe sığdıramıyor. Ben de dedim ki lucifer’a niye böyle yaptın diyeceğine bi de ona benim yanımda kurban mı oluyorsun. Küstüm, evden yolladım, 1 ay sonra geri geldi. Eş bu olayı duyunca kıza çok sinirlendi ve her yerden sildi. Benim yanımda kızla eşi barıştırmaya çalışıyor. O zaman yine kavga çıktı, işte o zaman eltiye bıraktım onu ve 1 gün sonra yine geldi
Ay çok zor durum insana bir de vicdan yaptırıyorlar haklıyken suçlu hissediyorsun.Son durum, görümcem beni aradı, en kibar halimle annesini istemediğimi, ev tutulabileceğini söyledim. Kv de evine gitti memleketteki. Eşle konuşmuyoruz hala. Kadın benim evime yerleşmek için bahane arıyor, bi de çocuk baktırırsam hiç gitmez. Ben bakamıyorum bakıcı tutun diyecek ve evden gitmeyecek. Çok değişik bir aile. Sanki herkes kv’nin bende kalması yönünde bir karar almış ve tek benim haberim yok. Kaynıma, görümceme annesiyle anlaşamadığımı söylüyorum, kocan kimsede kalmasına izin vermiyor onunla hallet diyorlar. Aynı evinde iki yabancıyız şu anda. Eşin de kendisi bilir, kv gelmesin ben buna bile razıyım.
Allah bir daha yüzünü göstermesin öyle nefret ettim..Kvler ile aynı şehirde yapılmıyor. Aynı evde nasıl yapılsın.
Yüzsüz, bir de bana yalancı diyor annemin yanında. Öyle utanmaz biri.Sizin kv bumerang gibi attıkça geri geliyor
Artık suçlu hissetmiyorum çünkü eşle ikisi beni kendi evimde ezmeye kalktılar. Benim evimi sahipleniyor utanmadan. Dersini aldı, iyi oldu.Ay çok zor durum insana bir de vicdan yaptırıyorlar haklıyken suçlu hissediyorsun.
Eşinizi aramış mı?Kızlar kv beni aramış bugün oğlumun doğum gününü kutlamak için. Evinde bir hafta kaldı ya bunaldı zaar. Ben bu kadından nasıl kurtulacağım ya
Onunla her gün konuşur zaten ama ben eşle konuşmadığım için bilmiyorum.Eşinizi aramış mı?
Evliliğinize dinamiti koydu gitti. Şimdi de arıyor mu? Çok garip bir kadınKızlar kv beni aramış bugün oğlumun doğum gününü kutlamak için. Evinde bir hafta kaldı ya bunaldı zaar. Ben bu kadından nasıl kurtulacağım ya
Engelleseniz?Kızlar kv beni aramış bugün oğlumun doğum gününü kutlamak için. Evinde bir hafta kaldı ya bunaldı zaar. Ben bu kadından nasıl kurtulacağım ya
Ne yapmaya çalışıyor ben de anlamadım. Çok soğuk konuştum zaten. Bir de hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor. Onu suçlamayım diye mi yoksa tekrar gelmek istiyor ondan mı bilemedim.Evliliğinize dinamiti koydu gitti. Şimdi de arıyor mu? Çok garip bir kadın
Engellesem millete beni suçlayacak, buz gibi konuştum ama arsız bir kadın hiçbir şeyden anlamıyor.Engelleseniz?
Ayhh ne fena ya en iyisi boşan bu kadındanEngellesem millete beni suçlayacak, buz gibi konuştum ama arsız bir kadın hiçbir şeyden anlamıyor.
Nasıl olacak o işAyhh ne fena ya en iyisi boşan bu kadından
Ah anneye cok yazik. Ama siz de sonuna kadar haklisiniz. Yakinda bir daire bulma imkaniniz yok mu bu kadincagiza ?Herkese merhaba..O kadar dertlendim ki buraya yazayım dedim bayağıdır yazmıyordum. Sorunlu bir evliliğim vardı. Eşimle iyi kötü aştık bir şeyleri, bir kızım daha oldu. Çok şükür eskisi gibi tartışmıyorduk. 9 senelik evliyim, bunun 7 senesi gurbette geçti. En son memleketimize tayinimiz çıkınca artık ev alalım dedik. Güzel bir sitede kendimize ev aldık, oğlumu da özel okula yazdırdık. Her şey gayet güzel gidiyordu. Taa ki eltim ve kaynım bizi kıskanana kadar. Onlar da ilçede kaynanamla alt üst oturuyorlardı yıllardır. Eşi ilçede çalışıyor. Eltim de merkeze gelmek istedi, o da bana çok yakın bir sitede ev aldı, çocuklarını özel okula yolladı ( O 15 senelik evli ) Eşi ilçede kaldı, merkezde çalışamıyor. Benim kayınpederim vefat edeli 10 yıl oldu. 10 yılda kaynanam bana her sene gelirdi, en az 20 gün kalırdı. Eltimle iki ayrı yabancı komşu gibilerdi ama apartmanda onlar olunca evinde tek kalırdı genellikle. Şimdi bu eltim taşınınca kaynanam kendini ortada kalmış hissetti, halbuki oğlu evinde kalıyor. Tüm aile il merkezinde zaten, yalnız hissetmesi normal. Çareyi de bizde kalmakta buldu. Tamam kışı geçirsin dedim, ses etmedim ama gitmiyor. Eltimgile gitmek istiyor, ne zaman eltime gitse eltim iki gün sonra bize getiriyor ya da eşim üç gün sonra alıp annesini yine bize getiriyor. Orada ne yaşanıyorsa artık…Özetle çok ama çok bunaldım. Kaynanam geldiğinde iş yapar, bana yardımcı olur, kötü biri değil ama insan evinde yalnız olmak istiyor üstelik zaten 4 ay bende kaldı. Kaynım annesi ve karısı arasındaki çekişmeden bıkmış, hiçbir şeye karışmıyor ve dünya umrunda değil. Eşim annesine çok düşkün, bana yemeğini yapıyor, bulaşık yıkıyor daha ne istiyorsun diyor. O da ilgilenmese annesinin yüzüne bakan yok. Bir görümcem var düşman başına, kendi kaynanasıyla konuşmadığı için görümcemin eşi kaynanamı eve sokmuyor. Şimdi bana söyleyin kim haklı, eltim 15 sene alt üstlü oturdu, şimdi siz bakın diyor bize, tamam gelsin de ben bu kadınla ömür boyu nasıl yaşayayım…Alt üstlü oturunca birbirinin yüzünü görmüyorsun en azından, böyle sürekli birlikte olmak beni bunalttı. Yani kadının da eli ayağı tutuyor, neden evine gitmiyor onu da anlamıyorum. Eşim de hem haklı hem haksız, ondan başka annesini kimse düşünmüyor. Söyleyin şimdi ben ne yapayım…Bu arada eşim annesine ev almayı teklif etti geçen sene, kaynanam şiddetli bir şekilde karşı çıktı “ beni içinize almıyorsunuz bir de ev mi alacaksınız diye.” Sonra bize ben evimde otururum dedi, ama oturmuyor. Sabrımın sonuna geldim, inşallah kavga çıkmaz
Evet kızlar güncelleme yapıyorum. Dün annemi aldım otogardan, eş kişisi ( artık ona eşim demek istemiyorum, benim eşim yok ) aramış, teli duymamışım. Annemin telden arıyor beni bas bas bağırıyor çocuk ağlıyor nerdesin diye. Ben de “ yanımda annem var, ayıp oluyor bağırma dedim. Eve varınca bebeği alıp yatak odasına gittim, arkamdan gelip bana bağırdı çağırdı bana cevap verme diye. Ben de cinnet geçirdim annem ayda yılda bir gelmiş hareketlerine bak diye. Ertesi gün eş kişisi işe gidince ben kaynanayla çok ama çok kötü tartıştım. O kadar dolmuşum ki kadını lafla dövdüm, kadın ağladı hatta. Eşimin abisini aradım, ben eşimle boşanacağım annenize çözüm bulun diye. Kaynım geldi kv’yi götürdü, ne oldu bah kailin bakalım ? İki saat sonra geri getirdiler, kadın da benimle bir şey yokmuş gibi davrandı. Yani o kadar lafı duysam intihar ederim yemin ederim, bunlar nasıl insanlar anlamıyorum. Eş kişisi ile konuşmuyorum, bakalım bu iş nereye varacak.
Var, maddi durumları gayet iyi ama Kv istemiyor nedense. Benim evimi, eşimi kendinin gibi sahiplenmiş başka yer istemiyor.Ah anneye cok yazik. Ama siz de sonuna kadar haklisiniz. Yakinda bir daire bulma imkaniniz yok mu bu kadincagiza ?
Aa olmaz ama öyle. Siz guzellikle soyleyin. Madem esiniz bu konuda sessiz kaliyor. Anne sana yakindan bir ev bulalim boyle ikimiz icin de cok zor diyin. Tatlilikla guzellikle kirmadan. Yine birarada olacagiz diyin. Ayni evde 2 duzen cok zor. Esinizle tartismazsiniz herhalde soyleniz diye. Ama is bu raddeye gelmiş. Mutsuzsunuz dahasi da yokVar, maddi durumları gayet iyi ama Kv istemiyor nedense. Benim evimi, eşimi kendinin gibi sahiplenmiş başka yer istemiyor.
Eşle 2 haftadır konuşmuyoruz. Yarın oğlumun doğum günü diye gelir mi bilmem. Gelirse kaynımla gelirler, hepsine söylerim, zaten yeterince yüz göz olundu.Aa olmaz ama öyle. Siz guzellikle soyleyin. Madem esiniz bu konuda sessiz kaliyor. Anne sana yakindan bir ev bulalim boyle ikimiz icin de cok zor diyin. Tatlilikla guzellikle kirmadan. Yine birarada olacagiz diyin. Ayni evde 2 duzen cok zor. Esinizle tartismazsiniz herhalde soyleniz diye. Ama is bu raddeye gelmiş. Mutsuzsunuz dahasi da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?