Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tövbe tövbe kadın bumerang topu gibi gidip gidip geri geliyor. Bence bu kadını psikiyatriste götürün. Yalnız kalınca korkuları mı çıkıyor birden ne oluyorsa hemen geri koşuyor.

Size hak verdim ama kv adına üzüldüm
Onun için ne kadar zor bir durum olmalı
Hakkaten de zor ama o da akıllı davranıp çocuklarına tavır alıp yalnız yaşama kararı alsa herkes ona daha çok sevgi saygı besleyecektir, daha çok arayıp soracaktır. O kopmayayım derken iyice yalnız kalmaya mahkum ediyor kendini.

Allah bilir bu hakaretlere bile dayancak kadar ne korkuları ne takıntıları var
Konu sahibi davasında sonuna kadar haklı ama kv içinde üzüldüm
Ses etmesinler diye herşeyi yapıyor ama olmaz olamıyor
Onun düşündüğü gibi değil artık dünya herkes bireysel yaşamayı tercih ediyor yada en fazla çekirdek ailesiyle yaşıyor ki öylede birsürü sorun çıkıyor
Bunu eleştirdiğimden değil sadece eski insanlara üzülüyorum
Bizim kafamızdaki hayat tarzı inanışlarımız konfor alanımız la onlarınki farklı
90 larda hayat bilgisi kitaplarında hep ailleler geniş çizilirdi
ANne baba çocuklar ve mutlaka bir aile büyüğü resmedilirdi
geniş bir tekli koltukta oturan torununu seven öğütler dinlenen bir aile büyüğü:)

Umarım konu sahibi bir çözüm yolu bulur konu en tatlı şekilde çözülür

Türlü türlüsünü gördük burda
Ama yüzüne yüzüne istenmediği söylendiği halde hala gelme ihtimali olanı vallahi billahi pes dedirtiyor
Hem kendisine hem de kızına söyledim. Dün Kv beni aramış, ağlayacak nerdeyse. Arkadaş depremzedeler bu kadar mağduru oynamıyor vallahi bıktım.

Ayy kalbim sıkıştı konuyu okurken . Bu nasıl bir şey ya . Özel hayat diye bi şey kalmaz .bile isteye oğlunun huzurunu kaçırmak ne ya
Bir sene olur, iki sene olur anlarım da bu kadın 65 yaşında ve sapasağlam. Kaç sene benimle oturmayı umut ediyor acaba.

Tövbe tövbe kadın bumerang topu gibi gidip gidip geri geliyor. Bence bu kadını psikiyatriste götürün. Yalnız kalınca korkuları mı çıkıyor birden ne oluyorsa hemen geri koşuyor.
Aynen öyle. Millete övünüyor benim eşi övüyor bana bakıyor diye. Benim evden gittiği an bunalıma giriyor, eşin ilgisi hoşuna gidiyor.

Aynen buralardan ev tutulması en doğru karar, kadın gurur yapıyor millete çocuklarım bana ayrı ev açtırmaz falan diyor.

Teşekkür ederim. Kv de anlar umarım.

Kayinvalideniz elden ayaktan dusse ve tek basina kalsa anlasilabilir ama hicbiri degil ve gorumceniz ve esi ayri ayri yasiyor gibi ve gorumcenizin esi annesi ile ayni evde yani apartmanda kalmaya devam ediyor dogru anladiysam. Bu durumda kayinvalidenizin derdi tam olarak ne ben anlamadim. Misafirlik desek degil, hastalik desek degil, tek basina kalmak istemiyor desek degil. Cok sacma bir durum.

Yanlış anlamışsınız. Görümce gurbette , onun kayınvalidesi ve kayınpederi geçen kışı onun evinde geçirmek istediler ve kavgayla evlerine geri gittiler. Onlar da boşanma derecesine geldiler, eşi boşanma davası açtı hatta. Ama geri barıştılar. Şimdi görümce kendi kayınvalidesiyle görüşmüyor, onun kocası da benim kayınvalideyle konuşmuyor. Kayınvalide kızını huzursuz etmemek için oraya gitmiyor ama bana geliyor nedense. Benim kayınvalidenin üst katında kaynım var. Yapayalnız değil. Ama bi samimi olacağı kimse de yok. Kendi evini istemiyor artık. Gözünü de benim eve ve eşe dikiyor.

Şaşkınlıkla okudum. Her taraf için zor. Ama nerdeyse boşanma derecesine gelen bir evlilik var, umarım kayınvalideniz daha fazla evliliğinizi yıpratmaz. Onun içinde zor ama yani onu da anlayamıyorum açıkçası.
İstenmediği yerde durmak onun içinde zor olsa gerek. Ama işte evliliğinizi bir anne olarak düşünmek zorunda. Kızının evliliğini düşünüyor aman ortada kalmasın, boşanmasın falan diye. Ama oğlunun evliliğini düşünmüyor. Sırf çünkü onun çocuğu, erkek olan taraf olduğu için. Aslında sizi zaten hiç düşünmüyor kayınvalideniz. Evliliğiniz falanda umrunda değil büyük ihtimal.
Ne diyim Allah sabır versin size.

Sizin durumunuz çok zor ama kayınvalideye de gerçekten çok üzüldüm. Ev işi yapıyor çocuklarla ilgileniyor, sadece evde göze batmamak için. Size zaten hak veriyorum. Ev ev üstüne olmuyor. Kaynınız olaya el atsa? İlçede yalnız kalıyormuş. Yemek hazırlayamıyorum yalnız olmuyor diye annesini çağırsa yanına olmaz mı? Bu arada da bir psikiyatristle görüştürün. Eş kaybı ciddi bir travma, belli ki kadın baş edemiyor.

Bencilce davranıyor ama çocuğunun hayatını mahvettiğinin farkında değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…