Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dişli olsa bunca yıl altli üstlü yaşar mı? 15 yıl dile kolay konu sahibi 2 yılda böyle düşünmeye basladı. Elti de ben yapacağımı yaptım kalanı diğer gelinin diye düşünüyor.

Az biraz eş kişisinin haberi olduğunu birikim var. Ben küçük bebekle evden gitmem, ev bize ait, evden çıkmazsam maddiyat sorun değil.
Cok ilginç cidden. Sizi gectim iki cocugu var . Bosansanoz bile insan olan biri cocukları düşünerek sen düzen bozma der. Eğer size cocuklarla evden git diyorsa o benim gozümde insan değildir.

Dişli olsa bunca yıl altli üstlü yaşar mı? 15 yıl dile kolay konu sahibi 2 yılda böyle düşünmeye basladı. Elti de ben yapacağımı yaptım kalanı diğer gelinin diye düşünüyor.
O da zor, ona da hak veriyorum. Bugün kavgamızı duydu mesela, hepimizi çaya çağırıp bu meseleyi çözelim diyebilirlerdi karı koca ama her zamanki gibi hiç oralı olmadılar.

Ev ev üstüne olmuyor ablacım ben daha 6 aylık evliyim bunun 1 ayını kv ile geçirdim ve psikolojim bozuldu seni çok iyi anlıyorum kv sırayla bakmayı deneseniz

Ev ev üstüne olmuyor ablacım ben daha 6 aylık evliyim bunun 1 ayını kv ile geçirdim ve psikolojim bozuldu seni çok iyi anlıyorum kv sırayla bakmayı deneseniz
Bir de benim eşin hareketlerini bir görseniz, dünyada sadece onun annesi var sanki. Psikolojim çok kötü, Allah yardımcım olsun.

Allah yardımcınızı olsun çok üzüldüm sizin adınıza
Ben de çok üzgünüm. Düşünüp duruyorum kim haklı kim haksız diye. Kv memlekette yalnız, bizim yanımıza gelmek istemekte haklı. Ama civarda bir sürü kiralık ev var. Oğlumun evine geldim ne var diyor bana. Bu meseleyi eşimle netliğe bağlamadan barışmayacağım.

bu konudaki tek doğruyu neden kabul etmiyorlar ya, 1-2 bina yanda kiraya çıksa herkes mutlu olacak kendi de dahil, tavrınız çok net, inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Orası sadece oğlunun evi değil. O evde oğlunun eşi de yaşıyor çocukları da yaşıyor. Ayriyetten sağlıksal bir durum yoksa başka memlekette yalnız diye gelip sizin eve yerleşemez. Hem de gidilecekse sen çocuklarınla git gibi bir tavırda iken. Dediğim gibi sadece inat.

Aile herşeyi görmezden gelip kv 'yi size bırakıyor, yani tüm sorumluluk sizde , eşiniz çözüm bulmazsa boşanın

O zaman kızı bakacak

Yaşlanınca ne düşüneceğiz , nasıl davranacağız , acaba bizde kvler yada kpler gibi mi oluruz diye çok düşünürüm. Hatta onlar ne yaparlarsa yapsınlar ( fikirlerimiz çok zıttır ) duymamaya,unutmaya çalışırım. Ama biz ayrı evlerde olduğumuz için bu şekilde ben idare edebiliyorum.

Ama iş aynı eve gelince ne olur inanın bende bilemedim. Rabbim ikiniz içinde hayırlısı ne ise onu nasip eylesin keşke kvniz evine gitse de siz eltiniz görümceleriniz haftada her gün biri gitse zaten onun da canı sıkılmaz. Belki de çoluk çocuk sesinden rahatsız bile olur. Dediğim gibi şuan çocuk olmadığı için çok bilemedim

bu konudaki tek doğruyu neden kabul etmiyorlar ya, 1-2 bina yanda kiraya çıksa herkes mutlu olacak kendi de dahil, tavrınız çok net, inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.
Dibimizde bi de, çok güvenlikli bir sitede bir sürü kiralık ev var. Maddi durumları gayet iyi. Amaç niye benim evimin içine girip oğluyla beni mutsuz etmek bilmiyorum.

Cahillik, arsızlık başka bir şey değil. Zaten yıllardır boşanmanın eşiğinden dönüyoruz , insan olsa bu kadın beni istemiyor, tartışma çıkmasın torunlarım mağdur olmasın der ama demiyor işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…