- 31 Ocak 2019
- 1.396
- 2.621
- 83
- 37
Başka çarem yok gibi.Aile herşeyi görmezden gelip kv 'yi size bırakıyor, yani tüm sorumluluk sizde , eşiniz çözüm bulmazsa boşanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka çarem yok gibi.Aile herşeyi görmezden gelip kv 'yi size bırakıyor, yani tüm sorumluluk sizde , eşiniz çözüm bulmazsa boşanın
Kızı kendi kaynanasıyla konuşmadığı için eşi de benim kv’yi evine sokmuyor.O zaman kızı bakacak
Zaman zaman gelir kalırdı ama temelli kalması o kadar ama o kadar zor ki. Bi de kötü bir kadın bile değil. Ama olmuyor, çok sıkıntıdayım.Yaşlanınca ne düşüneceğiz , nasıl davranacağız , acaba bizde kvler yada kpler gibi mi oluruz diye çok düşünürüm. Hatta onlar ne yaparlarsa yapsınlar ( fikirlerimiz çok zıttır ) duymamaya,unutmaya çalışırım. Ama biz ayrı evlerde olduğumuz için bu şekilde ben idare edebiliyorum.
Ama iş aynı eve gelince ne olur inanın bende bilemedim. Rabbim ikiniz içinde hayırlısı ne ise onu nasip eylesin keşke kvniz evine gitse de siz eltiniz görümceleriniz haftada her gün biri gitse zaten onun da canı sıkılmaz. Belki de çoluk çocuk sesinden rahatsız bile olur. Dediğim gibi şuan çocuk olmadığı için çok bilemedim
O kadar iyi anlıyorum ki. Bende kv yi iyi sanıyordum ama sanki değilmiş gibi hissediyorum bu aralar. Siz anlatınca sizin yerinize kendimi koydum. Çok zor. Rabbim feraha çıkarsın inşallah. Çok dua edeceğim sizin için. Kalpten hissediyorum zorluğunuzuZaman zaman gelir kalırdı ama temelli kalması o kadar ama o kadar zor ki. Bi de kötü bir kadın bile değil. Ama olmuyor, çok sıkıntıdayım.
Tek iyiliği eve gelince iş yapması, torunlarıyla ilgilenmesi aslında. Bana karşı bir iyiliği yok. Çok teşekkür ederim, hayırlısı olur inşallah.O kadar iyi anlıyorum ki. Bende kv yi iyi sanıyordum ama sanki değilmiş gibi hissediyorum bu aralar. Siz anlatınca sizin yerinize kendimi koydum. Çok zor. Rabbim feraha çıkarsın inşallah. Çok dua edeceğim sizin için. Kalpten hissediyorum zorluğunuzu
Size bir faydası olmadıktan sonra insana o bile batar rica ederim ne demekTek iyiliği eve gelince iş yapması, torunlarıyla ilgilenmesi aslında. Bana karşı bir iyiliği yok. Çok teşekkür ederim, hayırlısı olur inşallah.
Evde iş yapması ve çocukla ilgilenmesi dışında nasıl kişisel bir iyilik bekliyorsunuz?Tek iyiliği eve gelince iş yapması, torunlarıyla ilgilenmesi aslında. Bana karşı bir iyiliği yok. Çok teşekkür ederim, hayırlısı olur inşallah.
Vallahi de billahi de batıyor. Evimden nefret ediyorum onun yüzünden.Size bir faydası olmadıktan sonra insana o bile batar rica ederim ne demek
Yani bana bir sevgisi yok. Benim dedikodumu yapar akrabalarına. En çok zoruma giden de yeğeninin nişanına gittik. Makyöz ve kuaför arkadaşlarım var, onlar benim saçımı ve makyajımı yapmışlardı nişanda herkes beni çok beğenmişti. Bu gelin hanımın çok hoşuna gitmemiş ki ben ona sarılıyorum o da bana arkamdan ağzıyla hareket yapıyor, sanki bir leşe sarılmış da tiksinmiş gibi. Kv her zamanki gibi bizdeydi, eşin dayısı, halası ( dayısıyla halası evli ) yanına gelmişlerdi. Kız da kv’nin yanına gelmişti ve nişan videosunu yeni almıştı. Tesadüfen ben de o sarılma anını gördüm. Ev kalabalıktı, eltim falan da vardı yine kimseye bir şey demedim kendi kendime onlara küstüm. Sonra eş anladı, ben de sebebini söyledim. Kızın annesi lucifer niye bize soğuk demiş, eş de anlatmış ve hiç oralı olmadılar ( bu kız biz gurbetteyken bizim orada üni okudu ve 3 sene evimin anahtarı ondaydı, neler neler yaptık onun için fazla uzatmayayım ama eş bizim evde kalmasını bile teklif etti, yurt çıkana kadar da bende çok kaldı, nankörlüğü beni gerçekten çok üzmüştü ) Ben onların beni aramamalarına çok bozuldum, kızla iletişim tamamen koptu. Gel zaman git zaman ben 38 haftalık hamileyim, kv’nin kızkardeşi ameliyat oldu, çikolatamı alıp kv’yle birlikte gece çok yağmurlu bir havada hastaneye gittik. O kız da sonradan geldi ve herkese kolonya döktü, bana dökmedi. Kv’yle kalktık gittik eve. Kv benim yanımda kıza kızıyor bir iki gün sonra baktım kv kızı telefonda benim yanımda yere göğe sığdıramıyor. Ben de dedim ki lucifer’a niye böyle yaptın diyeceğine bi de ona benim yanımda kurban mı oluyorsun. Küstüm, evden yolladım, 1 ay sonra geri geldi. Eş bu olayı duyunca kıza çok sinirlendi ve her yerden sildi. Benim yanımda kızla eşi barıştırmaya çalışıyor. O zaman yine kavga çıktı, işte o zaman eltiye bıraktım onu ve 1 gün sonra yine geldiEvde iş yapması ve çocukla ilgilenmesi dışında nasıl kişisel bir iyilik bekliyorsunuz?
Gelsin kalsın demiyorum ama en azından geldiği zaman köşe yastığı gibi davranmıyormuş
Aynen çok doğru..
Son durum ne bilmiyorum ama çocuğu kayınvalideye bırakıp görevinize dönün. O zaman istesenizde kalmayacak emin olunKalacam da kalacak diyor başka bir şey demiyor. Eşin iki çocukla beni evden atmasını istiyor.
Son durum, görümcem beni aradı, en kibar halimle annesini istemediğimi, ev tutulabileceğini söyledim. Kv de evine gitti memleketteki. Eşle konuşmuyoruz hala. Kadın benim evime yerleşmek için bahane arıyor, bi de çocuk baktırırsam hiç gitmez. Ben bakamıyorum bakıcı tutun diyecek ve evden gitmeyecek. Çok değişik bir aile. Sanki herkes kv’nin bende kalması yönünde bir karar almış ve tek benim haberim yok. Kaynıma, görümceme annesiyle anlaşamadığımı söylüyorum, kocan kimsede kalmasına izin vermiyor onunla hallet diyorlar. Aynı evinde iki yabancıyız şu anda. Eşin de kendisi bilir, kv gelmesin ben buna bile razıyım.Son durum ne bilmiyorum ama çocuğu kayınvalideye bırakıp görevinize dönün. O zaman istesenizde kalmayacak emin olun
Başta kayınvalidenize üzülmüştüm ama empati yapınca size de hak verdim. Bence iki taraf da haklı AMA sizinle kalacaksa bile ortak karar olmalı. Çok üzgünüm ama bu işin sonu ayrılık gibi duruyor ama umarım olmazSon durum, görümcem beni aradı, en kibar halimle annesini istemediğimi, ev tutulabileceğini söyledim. Kv de evine gitti memleketteki. Eşle konuşmuyoruz hala. Kadın benim evime yerleşmek için bahane arıyor, bi de çocuk baktırırsam hiç gitmez. Ben bakamıyorum bakıcı tutun diyecek ve evden gitmeyecek. Çok değişik bir aile. Sanki herkes kv’nin bende kalması yönünde bir karar almış ve tek benim haberim yok. Kaynıma, görümceme annesiyle anlaşamadığımı söylüyorum, kocan kimsede kalmasına izin vermiyor onunla hallet diyorlar. Aynı evinde iki yabancıyız şu anda. Eşin de kendisi bilir, kv gelmesin ben buna bile razıyım.
Valla ben Kv ile aynı evde yapamıyorum, sonu ayrılıksa da yapacak bir şey yok, hayırlısı olur umarım.Başta kayınvalidenize üzülmüştüm ama empati yapınca size de hak verdim. Bence iki taraf da haklı AMA sizinle kalacaksa bile ortak karar olmalı. Çok üzgünüm ama bu işin sonu ayrılık gibi duruyor ama umarım olmaz
Temiz bir cinnet geçirip kv’ye saydırdım, o da evine gitti. Eşle de konuşmuyoruz şimdi. Buna bile razıyım yeter ki o kadın gelmesin. Görümceye de söyledim istemiyorum diye. Böyle istenmeye istenmeye kalacaksa da onu da bilemem.Bu kv başa gelenleri ve gelecekleri coktaaaan hak etmiş!buna çanak tutan, son vermeyen eş zaten Allah'lik..Değerli kk uyelerinin dediği gibi "bu ısı bır cinnet paklar"..Yak gemileri!Bazen insanlar tahammülümüzu sınırsız sanırlar.Bizi de SAF! Hayır,kötü olmak zor değil ki biz olmuyoruz!
Aynen her şeyi yaptım, umarım herkesin aklı başına gelir de düzgün bir çözüm bulunur.Elinizden gelen her seyi yapmissiniz. Allah korusun hastalık olur, onun harici kimseyle kalamam sürekli.
Yapmaları gereken sey belli. Yakında ev tutulacak. Sırayla kardeşlere gider arada kv.
Allah kolaylık versin.
Sakin olun . Hemen kestirip atmayın. Zaten şuan yanınızda değil eşiniz de sizin düşüncenizi biliyor belki de daha üstelemez. Üstelerse o zaman duruma bakarsınız ama huzurunuzu bozmayın şuan ki durumdaValla ben Kv ile aynı evde yapamıyorum, sonu ayrılıksa da yapacak bir şey yok, hayırlısı olur umarım.