Ben politik olabilen biri değilim dümdüzümdürama biraz daha yuvarlak konuşma ve tatlı dil konusunda dikkat ediyorum. Sabır konusunda da siz istemeseniz de hayat size sabırlı olmayi, olaylara sakin yaklaşmayı öğretiyor bir sekilde.
Ya seve seve ya kafana vura vura...

Bir süre sonra neden benimle konuşmuyorsun neden uzatıyorsun, sevimlilik yapma durumları, sürekli gönül almaya çalışma, kendini ifade etmeye çalışma sizi yoracak
Her kavganın ardından küslük olunca siz de susmayı deneyeceksiniz, iş daha kötü olacak
Bir an önce iyi bir psikiyatristen terapi alın. Kendini nimet sanan başkalarının zekasını beğenmeyen Doktorlar psikologları da küçümser, onunla aynı mevki de olan birinden terapi alın. Parayı veren kimse onun hoşuna gidecek cümleler kuran piyasa da pış pışlayan tipler var.

ofke kontrolunuz yokmus ve sanırım bıraz da ondan beklıyosunuz herseyı... onun da trıbal küsengeç kıbırlı tavrından dolayı sızın konusarak bıseye varmanız guc. aıleler catıstı mı es kavgası gıbı bıtmıyor sonu..ama anlayamadıgım ne bılıyor musunuz? heepp ve tek. esler bırbırını sevıyorken boyle tıksınır kusar gıbı kavga edıp restlesebılır mı? ben gıdıyorum ıyı gıt gıbı..ne bu kın öfke? bıseyler yanlıs. basta yanlıs . bı uyumsuzluk var. mutlu olmak ıcın ugrasılır eyvallah yıkılmasın yuvam dersın cabalarsın. sevgı denız suyu gıbı herzaman temız kalan bı yanı var..saygı da ucundan azcık kemırılse ıcın almaz bıter gıder... bı de seven ınsan tavrı degıl bu... sevgının tek taraflısına da karsıyım yokluguna oldugu kadar.. hayat cıdden gıttı mı gelmıyor.... allah yardımcın olsun. ınsallah sınırlerınız ve aıle ılıskılerınız duzene gırer.. ..
öfke kontrolü için çalışıyorum uzun zamandır. Aslında öfkemi sosyal ortamda değil sadece eşimde kaybediyordum. Sanki nasıl patlayacağımı biliyor da kasten yapıyor gibiydi ama toparladım. İyi dilekleriniz için tşk ederim. İnşallah öyle olur.
Hayat kısa ,kuşlar uçuyor...
çok tatlısınız