Çok masum ağzı yüzü yara olmasa şimdi koşar oyun oynardıkkıyamam kuzum nasıl masum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok masum ağzı yüzü yara olmasa şimdi koşar oyun oynardıkkıyamam kuzum nasıl masum..
O benim bir evladım insanlar Kafayı yendiğimi düşünüyor iğrenerek bakıyorlar bir kedi için kendini harap etmeye değer mi diyorlar hiç kulak asmıyorum çünkü onlar karşılıksız saf sevgiyi hiç tatmadılar ki. Bizimkinin nasıl olmuş anlamadım birden ilerlermiş hastalığıHiç fiv li kedim olmadı. Allah da vermesin inşalah. Zor ama imkansız değil. Sanırım fivli olsa bile uzun süre yaşayabiliyor kediler.
Sizin de ufaklık iyi olur inşallah.
Allah yavrunuza acil şifalar versin demeye geldim. İnsanın kanı canı en iyi arkadaşı oluyor gerçekten.
benim de var yavrum.. onun acısı bana gelsin diyorsundur biliyorum iyileşmesi için elinden geleni de yapacaksındır.umarım iyileşir küçük melekÇok masum ağzı yüzü yara olmasa şimdi koşar oyun oynardık
Kuzum ben olmayınca küstü hayata ben hariç kimseden mama almaz cok nazlıdır kıskanır beni yanıma kimseyi yanaştırmaz birden ayrılınca yavrum stres oldu eşime diyecek bir kelime zaten bulamıyorum yeter ki yavrum iyileşsinCok fazla bilgim yok ama sadece hastaliktan degil kuskunlukten ve depresyondan da oyle hareketsiz yatiyor olabilir. Belki hastaligi iyilesebilir durumdadir. Esiniz hadi kediye acimadi size nasil acimadi.
Ben forumdaki yorumlarinizdan taniyorum kedinizi ne kadar sevdiginizi. Nerden buldu bu cesareti inanilir gibi degil.
İnşallah ben hasta olsam da bakarım onlara ama o öyle yatıp elimden birşey gelmeyince içim kavruluyorbenim de var yavrum.. onun acısı bana gelsin diyorsundur biliyorum iyileşmesi için elinden geleni de yapacaksındır.umarım iyileşir küçük melek![]()
Bibi kızım direniyor bende direniyorum
Onların sevgisini tatmayan anlayamaz ki. Öyle deli gözüyle bakanlar karşılıksız sevgi, sonsuz sadakat nedir yaşamadan bilemezler.O benim bir evladım insanlar Kafayı yendiğimi düşünüyor iğrenerek bakıyorlar bir kedi için kendini harap etmeye değer mi diyorlar hiç kulak asmıyorum çünkü onlar karşılıksız saf sevgiyi hiç tatmadılar ki. Bizimkinin nasıl olmuş anlamadım birden ilerlermiş hastalığı
İnşallah o kurtulsun ödül mamasına boğucam onu yaş mama havuzu kurucamİnş. Kurtulur kuzum![]()
Neyy bunu okumamıştım seni üzmemek adına içimden gecenleri yazmıyorum canım Allah ıslah etsin sadece mutludur şimdi belkiMinosum hiç sokak yüzü görmedi taki kızımın yüzüne saldırana kadar bir sabah eşim bana haber vermeden ki asla izin vermem kaçırdı iş yerine götürdü. 20 gün haber alamadım her yere kayıp ilanı verdim.20 günüm sonunda yavrumu bana hastalanmış bir şekilde getirdi. Benden ayrılmanın stresi ve ordaki kedilerden bulaşan fiv de eklenince sonuç felaket oldu
Çok acı çekiyorsa acısına son mu vermek lazım acaba bunu yazarken göz yaşlarına boğulan ben off çok kötü oldum yaÇok mıncıklanınca en sakin kedi bile tepki verir ben hiç gözümü üstünden ayırmam ikisi de bilinçli zarar vermiyor çünkü biri sevmek istiyor diğeri kendini korumak ama gel gör ki 2 dk çocukla ilgilenmedi faturayı kediye kesti. Yavrum çok hasta zor nefes alıyor bir saat gözlerimi kapatamıyorum korkudan
Amacı ben değil çocuğu korumak bunun yerine önlem alsa daha akıllıca olurdu çocuk parkta düşse parkı mı taşıyacakNeyy bunu okumamıştım seni üzmemek adına içimden gecenleri yazmıyorum canım Allah ıslah etsin sadece mutludur şimdi belki
Asla bibi uyutamam yapamam aslaÇok acı çekiyorsa acısına son mu vermek lazım acaba bunu yazarken göz yaşlarına boğulan ben off çok kötü oldum ya
Amin inşallah iyileşecek benim kızımBende cok uzulduminshAllah hemen iyilesir. Yazik nasil bitkin yatıyor
![]()
![]()
Minosum hiç sokak yüzü görmedi taki kızımın yüzüne saldırana kadar bir sabah eşim bana haber vermeden ki asla izin vermem kaçırdı iş yerine götürdü. 20 gün haber alamadım her yere kayıp ilanı verdim.20 günüm sonunda yavrumu bana hastalanmış bir şekilde getirdi. Benden ayrılmanın stresi ve ordaki kedilerden bulaşan fiv de eklenince sonuç felaket oldu
Mutlaka sorun bizde yarın kendi veterinerimize gitcez bende orda sorup size tekrar yazarımGerçekten varmı ilacı 5 ilaç vuruyorlar başka ilaç Yok diyorlar yarın gidicem tekrar sorarım belki onlar bilmiyordur