• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok caresizim.. Yanliş karar vermekten korkuyorum.

Oncecan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
90
0
16
Diğer
Merhaba,
Bu gunlerde yine bi cikmaz icine girdim nette arastirma yaparken buraya uye olup akil almaya kadar ilerledim. En ince ayrintiyi yazip sizden fikir almak istiyorum. Uzun olursa kusura bakmayin
8 yillik evliyim iki cocugum var.
Kocamin 5 yil once erkek ismiyle kayitli birinden mesajini okudum ve yazi tarzindan suphelenip aradigimda kadin cikti.
Calistigi yerden biri. mesajda sex icerigi yoktu ama neden erkek ismiyle kadin???
İsle ilgili sorun olursa ararim diye kadin numarayi vermis kocamda ben kizarim diye ismini yazamamis erkek ismi ile kaydetmis..
Calistigi yerden biri aradi ve kocamin o kadinla yakinlasmasi var dikkat et diye uyardi. Ben cok sarsildim tabi hemen annemin yanina toparlanip gittim. Kocam yalvardi yok oyle bisi diye.
kocamin patronu aradi kadini isten cikariyorum icin rahat olsun cocuk icin don evine dedi.
Ayni is yerinden yasi buyuk bi teyze arayip "inanma kimseye kocanin sucu yok icin rahat olsun" dedi
Araya cok degerli insanlar girdi evden zorla kolumdan tutup kocama goturduler. Unutmaya calistim ama olmadi:((
Hep bu yuzden kavgalar cikti hep sorunlar yasadik aklimdan atamadim.
Cinsel sorunlar yasadigimiz bi donem oldu yaklasamadim kocama. Cok asabilestim cok hakaret ettim... O donem birisi kocamin erotik clube gittigini beni aldattigini soyledi. Ama inanmadim cunku sorun yasadigimiz bi insandi benden icinde kocama yalan yalnis mesajlar yazmisti.
Acmadim konuyu 4 yil gecti ustune.
Kavga sevgi gezme eglence calisma cocuklar derken normale donen bi hayat artik.
Dugune gittik sarmas dolas dans ettik gulerek eglenerek. Herkez bakip bakip bisiler dedi. " ne askmis sizinde oyle" falan diye.
Kocamla boy, kilo, ten rengi, yuz sekli olarak o kadar uyumluyuz ki, onceden bizi kardes sananlar bile olurdu..
Dugun sonu hic bir sorun yokken cok buyuk kavga cikti kocam evden gitti.
15 gun ayri kaldik ama bu esnada evin icinde durduk yere butun esyalar kirildi ( 15 gunde 3 tv, tost makinasi bulasik makinasi, su isiticisi, sac kurutma makinasi, 2 laptop ve ufak tefek esyalar daha).
Kendiliginden kiran esyalar geri almak icin yapilan masraf iki cocuk stresss stresss derken. Annem nazar var sizde diye evime ayetler asti. Kur-an getirip evime koydu. Bende gece gunduz dualar ettim.
Tam dua ettigim bi andi kocam aradi. Bi sekilde baristik eve geldi..
Bende nazar diye kendimi teselli etmeye yasadiklarimi unutmaya calistim.
Ve ortak kararla coluk cocuk toplanip suslu puslu toplu gezme yok diye karar verdik.
Hersey cok iyi evde.
Kocam tam kafa dengi. Birlikte degisik ulkelere gezi planlar, romantik ortami evde hic eksik etmez, evde sinema keyfine bayilir, Bana surekli supriz hediyeler alir, cocuklara karsi cok duyarlidir en guzel sekilde babalik gorevini yapar.
Ve yine durduk yere sorun
Sevgililer gununde ise gitmedi birlikte gecirelim diye supriz yapmis.
Bende cocugu okula goturelim sonra kahvati yapmaya gidelim diye planladim ve evden ciktik.
Oglumun oyun saati var okulda ve kocam o an pur dikkat cocukla ilgileniyor.
Okulda arkadasin biri dediki " oooo sendede ne koca var ama bizim kalasla alakasi yok simdi cocuk birazdan senin keyfine bakar"
Butun gun birlikte gezdik eglendik hediyeler evin eksiklerini aldik.
Guzel bi gunun ardindan
Aksam esyalari duzenlerken eski ajandasinin icinde erotik club uyelik karti buldum.... Bu ne diye sordugumda yeminler etmeye basladi.
O ajanda 3 hafta bi yerde kaldi o anda biri koymustur belki dedi. ( ajanda gercekten bi ara kayipti)
Ben aglama krizlerindeyim 3 gundur yatak dosek yatiyorum. Cocuklar perisan tabi... Ayrilmak istedigimi soyledim. Tamam istersen ayrilalim ama yapmadim senden baskasina dokunmadim diye kur-an'a el koyarak yeminler etti. Sonra basladi bak okula gittik koluma girdin arkadaslarina hava attar gibi oldu yine nazar.
Seytan giriyo aramiza diyo... Ama nafile icim aciyo inanmiyorum. Cocuklar perisan durumda cunku bakamiyorum aglamaktan..
Karar vermeye calisiyorum..
İnanmiyorum kocama ayrilmak istiyorum ama ya o cinsel sorun oldugu donem mecburen gittiyse bende sucluyum cunku aylarca yaklasamadi yanima. Bir tek ona suc yukleyip butun guzel olanlari yikmak cocuklari babasiz birakmak istemiyorum.
En onemlisi seviyorum yalniz kalmaktan korkuyorum cocuklara yeterli hayat sunamamaktan korkuyorum parasiz kalmaktan korkuyorum, meslgim yok ekonomik kriz is bulmak cokk zor...
Ama gruruma yediremiyorum..
Ya nazarsa seytan koymussa diyorum...
Ya uc hafta kayipken biri komussa...
Ya GERCEKSE aldatmissa.
Olcup tartiyorum.
Grurum= perisan cocuklar parasizlik yanlizlik...gecmis guzel gunlerden yoksunluk.
Affetmek= yapmadim diye aglayan koca, babalarina cok duskun iki cocuk...
Ac susuz uc gundur agliyoorum.

Herşeyi nazara bağlaman ne kadar yanlış biliyor musun ? :19:
Eşinin seni aldatmasıyla nazarın alakası ne :19:
Adam erotik kluplere takılıyor kadının tekini erkek ismiyle kaydediyor sen çıkmış hala nazar da nazar diyorsun.
Sen inanmak istemiyorsun arkadaşım ama bu adam seni bariz aldatıyor.
Tamam zor hem de çok zor anlamak güç değil.
Ama önemli olan çocukların ve sensin.
O yavrucakların suçu günahı ne?
Kaç gndür ağlamaktan bakamıyorum demişsin.
Değer mi o adam için çocuklarını yalnız bırakmana.
Lütfen bir an evvel toparlan.Gururlu ol.
Çalışıyorum demişsin.Ona zorunlu değilsin.
Evi terket.Boşanma davanı aç ve kendine tertemiz bir sayfa aç içinde sen ve çocukların olan.

Buarada bulaşık makinasını nasıl kırdınız ki :44:

tamam nazar vardır bende inanırım bi anda başlayan sebebsiz kavgalar , birşeylerin kırılması vs belki nazar ama erkek ismiyle kadın kaydı erotic klup kartı falan bunlar nazarla alakalı değil, geçmiş zamanda kadın sizi arayıp eşin böyle böyle yapıyor demeseydi belki o kart için başkasınındır yazabilirdim buraya ama işaretler eşini çıkartıyor...naparsın bilemiycem ama kendin ve çocukların için toparlanıp bir karar vermek zorundasın

Nazara baglayan kocam ben degilimki.. Bende farkindayim aldatilmisim en adi sekilde. Calismiyorum ben su anda iki cocukla sifirdan baslasam nasil olur bilmiyorum.. En kisasi soyelemek gerekirse kendi hatalariminda farkindayim affetmek istiyorum ama nasil??? Nerden baslicam???

senin kocanda var bişeyler gibi geldi hiçç masum gelmedi açıkcası anlattıklarına göre :) ateş olmayan yerden duman çıkmazmış hepsimi nazar hepsimi tesadüf :)

Bulasik makinasi dahil butun esyalar kendi kirildi.. 3 tv camida ayni yerden kirildi. Su isiticisinin kapagi patlayip bana carpti hatta.. Bilmiyorum aslinda kendi gerginligimle eve negatif enerji veriyorum galiba

nazardır olabilir ama işleri tamamen buna bağlamak çok garip..herşeyi anladım da şu cümleyi anlayamadım;Ya nazarsa seytan koymussa diyorum...

3 hafta kayıp olan ajandaya şeytan mı gelip o kartları koydu yani? mümkün mü hiç? akıl var mantık var..

ben eşinizin en baştan beri birşeyler karıştırdığını düşünüyorum.

eşyalar kendi kendine nasıl kırılabilir acaba:) geçenlerde kendi kendine yanan ev vardı sonunda kamera koydular eve megerse kendileri yakıyormuş acep öyle birşeymi buda :)

Bende once cocuklardan suphelendim ama.. Daha iki yasinda kucuk yapamaz heralde. Birde su isiticisi yanimda patladi.. İllaki var bi aciklamasi ama psikolojik olarak algilayamiyorum

nazardır olabilir ama işleri tamamen buna bağlamak çok garip..herşeyi anladım da şu cümleyi anlayamadım;Ya nazarsa seytan koymussa diyorum...

3 hafta kayıp olan ajandaya şeytan mı gelip o kartları koydu yani? mümkün mü hiç? akıl var mantık var..

ben eşinizin en baştan beri birşeyler karıştırdığını düşünüyorum.

En basindan yapmis evet o anki baskilarimla belki ama kurtarma sansim varmi acaba diye seytana insanlara kendime kocama her olayi birilerine yukluyorum.. Psikolojik bunlar bahanelerim bunlar. Allaha siginiyorum kimseye anlatamiyorum birde:(( bosanma kararim agir basiyo grurumla ama direk cocuklari etkileyip degilde sakince zamanlica.. Anne olarak uygunca bi sekilde

Özel hayatınıza ait bilgiye sahip çok fazla kişi var. Eşinizin iş yerindeki insanların sizi aramaları, sizi barıştırmaları, patrona kadar bu konuyla alakadar olmaları biraz değişik geldi bana.

Anladığım kadarıyla boşanmak gibi bir niyetiniz yok. Daha ziyade nasıl affederim, kesin yapmış mıdır tavrındasınız. Dışarıdan konuşması kolay ancak elinizdeki veriler yapmadığını gösterecek kadar yeterli değil. Dolayısıyla boşanmak gibi bir fikriniz yoksa, bu konuyu sineye çekip çocuklarınız için toparlanmanız gerekiyor... "Affetmek istiyorum ama nasıl" diye sormuşsunuz.. aldatılmış olmayı ve ömür boyu bu şüpheyle yaşamayı kabulleneceksiniz, başka yolu var mı ki... Şayet bu konuyu kapatır ve yolunuza devam edersiniz bundan sonra en ufak bir şüphe duyduğunuz da konuşmaya hakkınız da olmayacak, o zaman ya seçim yapacaksınız yada yine sineye çekeceksiniz.. bunu da bir yere yazın.. ;)

Herşeyi nazara bağlaman ne kadar yanlış biliyor musun ? :19:
Eşinin seni aldatmasıyla nazarın alakası ne :19:
Adam erotik kluplere takılıyor kadının tekini erkek ismiyle kaydediyor sen çıkmış hala nazar da nazar diyorsun.
Sen inanmak istemiyorsun arkadaşım ama bu adam seni bariz aldatıyor.
Tamam zor hem de çok zor anlamak güç değil.
Ama önemli olan çocukların ve sensin.
O yavrucakların suçu günahı ne?
Kaç gndür ağlamaktan bakamıyorum demişsin.
Değer mi o adam için çocuklarını yalnız bırakmana.
Lütfen bir an evvel toparlan.Gururlu ol.
Çalışıyorum demişsin.Ona zorunlu değilsin.
Evi terket.Boşanma davanı aç ve kendine tertemiz bir sayfa aç içinde sen ve çocukların olan.

Buarada bulaşık makinasını nasıl kırdınız ki :44:

Hemen aldatmış damgasını şak diye vurdun konuyu..

Bence eşi , aldatmıyor.
Böyle kendini bilmez kadınlarla dolu etraf.
Telefonuna kaydetmiş olduğu kadın,sonuçta iş yerinde çalışan bir şahıs.

Eğer iş yerinde çalışan diğer kadınların numaralarıda erkek ismi ile kayıtlı ise tamam.Adamı suçlamakta haklısınız derim.
Ama iş arkadaşıdır.İşle ilgili konuşulması gereken şeyler vardır.İletişim için adam telefonunu vermek zorunda kalmıştır.
Adam iş yerindeki kadının rahat hareketlerinin farkında olduğundan da,erkek ismi ile kaydetmiş olabilir.Sırf eşi görüpte yanlış anlamasın diye..

Durum böylede olabilir.
-ki zaten iş yerinde eşiniz sizi o kadınla aldatıyor olsa isi asla araya patronlar veya diğer yaşını başını almış hanımlar sizin aranızı yapmak için uğraşmazdı..
Sonuçta bayansınız..

Bence sorun sizin etrafı çok umursamanızdan kaynaklanıyor.Kulaklarınızı bir pamukla tıkamanız sizin için en hayırlısı..
Bu kadar düşünceli evine sadık,sizinle ve çocuklarınızla ilgilenen bir eşiniz var.Doğal olarak herkes imrenerek bakar..

Ama siz ''kocanız sizi aldatıyor,kocanız şuralara gidiyor , ediyor''tarzındaki duyumlara çok kulak asarsanız,hiç bir zaman mutlu olamazsınız.
Eşinizi sizden başkası tanıyamaz.Güven duygunuzu kendi kendinizde bitiriyorsunuz..

Ajandanın içindeki üyelik kartına gelince, ajandanın kayıp olduğunu söylemiştiniz.
-ki cinsel anlamda bir sürede olsa eşinize karşı soğukmuşsunuz.
O soğukluk esnasında sizden göremediği ilgiyi ,tabikide başkalarında araması yanlıştır.Ama ben sizin anlattıklarına dayanarak , eşinizin böyle birşey yapmayacağını düşünüyorum..

Ajanda mevzusuna da bu kadar çok takılmayın.Eşiniz sizi sevmese,emin olun çoktan evi terketmiş olduğunuz dönemlerde ilişkinizi tamamiyle bitirmenize müsade verirdi .
Ama vermemiş..

Siz eşinize güveniyorsunuz.Ama söylenenlerede kulak asmadan geçemiyorsunuz.Eşinize olan güveninizi su yüzüne çıkarın artık derim..

belkide büyü de yapmışlardır size ne dersin
nazara bu kadar takıldığınıza göre herkes niye sizi kıskansın ki

bi kere normal şartlarda kim bi kadını erkek ismiyle kaydeder ki
sen öyle bir kural mı koydun rehberde kadın ismi olmayacak diye
ayrıca da liseliler gibi mesaj atmakta neyin nesi ya çocuk mu bunlar
acil birşey varsa arar söyler bi daha da aramaz yani resmen seni kandırmış

ayrıca sizi sürekli birileriinin arayıp haberler vermesi de tuhaf değil mi
biri diyo aldatıyo
biri diyo kocan suçsuz
ilişkinize herkes karışmış bu durumda patron bile
kocanıza yaklaşamadınız diye cluba gidip aldatması da gerekmiyo
bunu nası hata olarak görmeyip kendini suçluyosunki
onun yerine ya bu durumu uzman yardımıyla çözelim ya da ben böyle yaşayamam boşanalım diyebilirdi sonuçta

boşanıp boşanmamayı da sen bilirsin pek istekli değilsin sanki
bunca yıldır tanıyosun yalan söyleyip söylemediğini anlarsın heralde

Son düzenleme:
Bulasik makinasi dahil butun esyalar kendi kirildi.. 3 tv camida ayni yerden kirildi. Su isiticisinin kapagi patlayip bana carpti hatta.. Bilmiyorum aslinda kendi gerginligimle eve negatif enerji veriyorum galiba

makina nasıl kırıldı ya anlayamadım

Nazara baglayan kocam ben degilimki.. Bende farkindayim aldatilmisim en adi sekilde. Calismiyorum ben su anda iki cocukla sifirdan baslasam nasil olur bilmiyorum.. En kisasi soyelemek gerekirse kendi hatalariminda farkindayim affetmek istiyorum ama nasil??? Nerden baslicam???

Bulaşık makinası bozulur anlarım da kırılması nasıl oluyormuş ilginç...

Hemen aldatmış damgasını şak diye vurdun konuyu..

Bence eşi , aldatmıyor.
Böyle kendini bilmez kadınlarla dolu etraf.
Telefonuna kaydetmiş olduğu kadın,sonuçta iş yerinde çalışan bir şahıs.

Eğer iş yerinde çalışan diğer kadınların numaralarıda erkek ismi ile kayıtlı ise tamam.Adamı suçlamakta haklısınız derim.
Ama iş arkadaşıdır.İşle ilgili konuşulması gereken şeyler vardır.İletişim için adam telefonunu vermek zorunda kalmıştır.
Adam iş yerindeki kadının rahat hareketlerinin farkında olduğundan da,erkek ismi ile kaydetmiş olabilir.Sırf eşi görüpte yanlış anlamasın diye..

Durum böylede olabilir.
-ki zaten iş yerinde eşiniz sizi o kadınla aldatıyor olsa isi asla araya patronlar veya diğer yaşını başını almış hanımlar sizin aranızı yapmak için uğraşmazdı..
Sonuçta bayansınız..

Bence sorun sizin etrafı çok umursamanızdan kaynaklanıyor.Kulaklarınızı bir pamukla tıkamanız sizin için en hayırlısı..
Bu kadar düşünceli evine sadık,sizinle ve çocuklarınızla ilgilenen bir eşiniz var.Doğal olarak herkes imrenerek bakar..

Ama siz ''kocanız sizi aldatıyor,kocanız şuralara gidiyor , ediyor''tarzındaki duyumlara çok kulak asarsanız,hiç bir zaman mutlu olamazsınız.
Eşinizi sizden başkası tanıyamaz.Güven duygunuzu kendi kendinizde bitiriyorsunuz..

Ajandanın içindeki üyelik kartına gelince, ajandanın kayıp olduğunu söylemiştiniz.
-ki cinsel anlamda bir sürede olsa eşinize karşı soğukmuşsunuz.
O soğukluk esnasında sizden göremediği ilgiyi ,tabikide başkalarında araması yanlıştır.Ama ben sizin anlattıklarına dayanarak , eşinizin böyle birşey yapmayacağını düşünüyorum..

Ajanda mevzusuna da bu kadar çok takılmayın.Eşiniz sizi sevmese,emin olun çoktan evi terketmiş olduğunuz dönemlerde ilişkinizi tamamiyle bitirmenize müsade verirdi .
Ama vermemiş..

Siz eşinize güveniyorsunuz.Ama söylenenlerede kulak asmadan geçemiyorsunuz.Eşinize olan güveninizi su yüzüne çıkarın artık derim..

Senin kocan kadının birini erkek olarak kaydedecek.
Ve erotik klube gidecek hem de oraya ait üyelik kartı bile olacak.
Sen çıkıp kocam aldatmıyor masum diyeceksin.
Baya geniş midelisin tebrikler..
Senin gibi temiz kalpli kadınlarımız oldkça bu erkeklerin sırtı yere gelmez vesselam.

Senin gibi temiz kalpli kadınlarımız oldkça bu erkeklerin sırtı yere gelmez vesselam.

üyelik kartı da mı varmış :53:
ben sadece club kartı almış arada gidiyomuş sandım
yuh yani hem evli hem böyle yerlere üye olabiliyo
iğrendim valla

Ne yani , senin eşin için biri sana mesaj çekicek veya gelip yüzüne karşı ''senin eşin şu cluplara '' gidiyormuş diyecek..
Sende ''hadi ya tamam hemen boşanırım mı '' diyeceksin..

Önce bir dinle.
Elinde kesin veriler yokken hareket etme.
Arada çocukları var.
Ve şahıs diyor ki ,herkes bize imrenerek bakıyor ediyor.

Hemen boşayın demeye ne kadar da meraklısınız.Kadının zaten kafası karışık.Biraz rahatlamaya ihtiyacı var.
Ayrıca yazdığımı , iyi okuyup anlayamıyorsanız ben size daha ayrıntılı anlatayım..

Eğer iş yerinde o kadın haricinde çalışan diğer kadınlarında adı erkek olarak kayıtlı değilde,bu kadının adı kayıtlı ise sorun vardır demeye getiriyorum..
Seni kibledim.Bilgine..

Tartışmayacağım seninle .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back