- 8 Ekim 2013
- 380
- 23
- 34
O huyunu yenmek zorundasın böyle sessiz kalırsan oda ezer tabi seni.
Bence eşinizin anlamasını beklemeyin,annesi sonuçta,bahanelerle uzak durun uzun süre kalmayın onlarda bir bahane bulun,hiç çekilmez
Kesin konuşun eşinizle ben yıpranıyorum deyin ağlayınca gözlerine bakın elini tutun acınızı hissetsin
Eşiniz iyi yanlarından bakıyor kötü yanlarını görmüyor,o nedenle en iyisi uzak durmak,yoksa bu böyle sürer gider ya da eşinizi gerçekten kırıldığınıza inandırırsınız.
Bence eşin seni de kırmak istememiş açık açık he de geç demiş tatlım. Bundan sonra kendinize yeni bi politika belirleyin. Onların dediğine biraz tamam olur filan deyin ama bildiğinizi yapın. Herhangi bir yorum getirecek olurlarsa da biz böyle istedik deyin. Hep BİZ diye yorum yap tatlım çünkü siz eşinle bir ailesiniz. Zamanla anlayacaktır eşinizin de destek olduğunu ve zamanla karışmayaktır
offff valla böyle kendine acımayan kadınlara uyz oluyoruz ya sen hamilesin dünyanın en büyük mucizesini yasıyosun neden kaynananda gidip bide hizmet eidyosun kusura bakmayın esin istedigi icin burdayım ben suna is yapamma hamileyim migdem bulanıyo benden hizmey beklemeyin deyıp yatıcaksın ha kavga cıkardılar hic ugrasmadna tornunuzu zor görürsünüz diyıp aılene gidiceksin orda kalıcaksın nedne kendine bu kadar iskence ediysoun ki bide 6 aylık karnınla banyo tuvalet temizlemissin esinin isi ne yapsın siz kadınlar böyle alttan alıp yavas davrandıkca erkekler hep üstün olur
sen böyle kaynanan temzilik yaparsna esin daha snei cok kullanır yapmıyroum arkadasım de restı cek
Canım valla kendini savunmazsan kimse seni savunmaz benimde çok kötü kıskanç bi kaynanam var bana iftira bile attı ki eşim bana kizssin diye ama eşim o gün yanımda olduğu için annesine inanmadi ve ben kv ile 8 aydır konuşmuyorum da kızımı da göstermiyorum eşim dedi kızımı da alıp gidicem annemlere ( bu arada başka şehirde er kv ler) işte bende dedimki,kızımı vermem sende gidersen kal orda,gelme! Istemiyorum seni oda gitmedi ...
biraz dişli ol erkek anneleri haksız bile olsa oğulları bişey demez, sen kendini ezdirme
Valla ben benimkileri öpim başıma koyim ozaman bu ne ya ortamın cılkı çıkmış.Canım bende iki hamilelik yaşadım KV sana kızı gibi davranmasını bekleme davranmaz bende evimi kendim temizledim koltukları çekdim perde asdım karnım burnumda akşama kadar eşimi bekleyemem doğum yapdım kızıma eve geldim ertesi gün evi süpürdüm bunlar her kadının yapacağı şeyler zor değil ama psikolojik baskı çok kötü oğlunuzun ismine bile karışmaları çok bencilce siz bence ilk nerden başlayın tavır koymaya oğlunuza yanlarında EYMEN diyerek size bişey derlerse oda ismi onuda bilsin deyin azıcık dişli olun ömür boyu He he geçmez hasta olmuşunuz zaten Allah korusun üzüntü adamı verem eder töbe töbe.
SiZlerden tek iatedigim cesaretimi nasil kirabilirim. Nasil patir kutur her dedigine sak diye cevap verebilirim. Kendime olan cesaretimi nasil.kazanabilirm arkadaslar