kötü ponti, odun ponti. Belki yanlislikla cevaplaya bastiparçayı biz mi tamamlıcaz ?
herkes en uygun cümleyi yazsın
Yarim yaziyo arkadaslar mecbur parca parca paylasiyorum
kötü ponti, odun ponti. Belki yanlislikla cevaplaya basti
Yapma yazık Sana ne derse desin önce senin sağlığın rahatsızım de eşine annesini şikayet edersen kötü olursun eger sen yapmassan kaynanan şikayet ederse ee eşinde insan evladıysa hamile kadını annesine temizlik yap diye zorlamazYorma kizi yazik derken o yok yok bisey olmaz git geri yuru dedi. Vende surekli esime yuzumu astim annen soyle annen boyle derken derken oda doldu en sonunda kaynanam ben esim tartistik bana. Sen oglumun parasini yiyosun ev hanimisin konusmaya hakkin yok dedi. Oglumun basini yaktim felan borsuru laf dedi.agladim esimde braz bana braz annesine hak verdi. Ama benim yanimda durmasi gerekirdi. Nyse doguma yakin geldi. Son gunumde evi supurdum.banyo mutfak yikadim yardim etmek yerine iyi egil iyi temizle dedi koca karnimla
Bi iki olayi cözünce kendini sherlock holmes mi sandin len hahaah. Neyse zaten banim dün acildi bi de geyikten gitmiyim doStumarkadaşım ilk yazdığın mesaja eklesen ya !
yok cınım tarzı öyleymiş taaam mı ?
ben bi süre bekledim onu anlamak için bak seni zekamla döverim ))
Esim oyle demiyo iste askim nolurko tamam desen kadin bizim iyiligimizi dusunuyo inatlasiyosun sen diyo. Bende evime karismasin diyorm anlamiyo. Anneyi hakli goruyoYaa amma zorlandınız iki üç mesajda yazdı diye
Kadınlar Kulübü Hatunları !!! Böyle mızmızlanınca kızıyorum bazen size
Kızcağızın durumunu konuşalım lütfen
Yavrucuğum çok yıpratma kendini kayınvalidene açık açık laf etme. Mesafe koy. Eşine de durumunu anlat annesi çok laf etti mi sana destek olsun.
İnşallah gönlünüzce olsun herşey
Eyvallah