- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.471
- 158
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kocan arkanda boşver. Kaynanan da sevmeyiversin.Neyden kurtuldum ki inanın ben haklı olduğum halde herkes bana sırt çevirdi. Yapılan haksizlik çok zoruma gidiyor.
Peki nasıl ispat etti yılan dediğinizi evet dedim dediniz mi?Evet sadece yılan dedim. Ve TCK'ya göre bu kelime hakarettir.
Evet sadece yılan dedim. Ve TCK'ya göre5 yıl sizi dizginlemeye yeter mi bilemedim. Sadece yılam dediniz diye böyle bir şey olamaz. Başka n’aptınız?
Whatsapp mesajıPeki nasıl ispat etti yılan dediğinizi evet dedim dediniz mi?
kimse sizi anlamıyorsa anlatmayın o zaman. Bırakın ne halleri varsa görsünler su akar yolunu bulur herşey durulur. Haksızlık yapan muhakkak bir gün ilahi adalete denk gelir. Eşiniz ve bebişinizle küçük, kendinize yeten huzurlu bir yaşam yaşamak daha iyidir emin olun. Boşverin kısacasıNeyden kurtuldum ki inanın ben haklı olduğum halde herkes bana sırt çevirdi. Yapılan haksizlik çok zoruma gidiyor.
Eşin ne diyor sen ona bak , helal valla karısının arkasında durmuş, salla gitsin herkesi , görüşme sil hepsini...Merhaba arkadaşlar. Çok dertliyim. Dertler hep üst üste geliyor. Eltime hakaret etmiştim sinirlenip yılan demiştim. Adli para cezası hagb verildi. Bu yaşa kadar karakolun yolunu bilmezdim. Arkamdan iş çeviriyorum sürekli. Ben de öfkelendim yılan dedim maalesef cezayı yiyen de ben aldım. Onun dışında 8 haftalık hamileyim aşıeı bulantılarım sebebiyle işi bırakmak zorunda kaldım. Ev kira, bütün yük eşimin üstünde olacak. Bi de eltimle olan meseleler yüzünden eşimin ailesi de bana rest çekti benimle görüşmüyorlar. Dün baltım kaynanam sosyal medyadan benle olan bütün fotoğraflarını silmiş diğeriyle olanlar duruyor. Eşim diyor ki olsun biz kendi yuvamızda mutlu olalım kim kimle görüşüyorum görülsün milleti düşünüp durma. Bi olay oldu kapandı gitti artık hayatına bak diyor. Ama ben bu olan biten her şeyi çok takıyorum( işsiz güçsüz yalnız kaldım. Bir de 5 yıl denetimde olmak. Durup dururken. Huzurum kalmadı artık.
Çok haklısın kafaya takmamak elde değil bende senin gibiyim kaynanamlar ya da eltimle ilgili bir sorun olunca o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam bide ben herkese iyi yaklaşıyorum ama eltim hep iğneyelici konuşuyor bende kendimi tutamıyorum boğmak istiyorum bazen onu o dereceMerhaba arkadaşlar. Çok dertliyim. Dertler hep üst üste geliyor. Eltime hakaret etmiştim sinirlenip yılan demiştim. Adli para cezası hagb verildi. Bu yaşa kadar karakolun yolunu bilmezdim. Arkamdan iş çeviriyorum sürekli. Ben de öfkelendim yılan dedim maalesef cezayı yiyen de ben aldım. Onun dışında 8 haftalık hamileyim aşıeı bulantılarım sebebiyle işi bırakmak zorunda kaldım. Ev kira, bütün yük eşimin üstünde olacak. Bi de eltimle olan meseleler yüzünden eşimin ailesi de bana rest çekti benimle görüşmüyorlar. Dün baltım kaynanam sosyal medyadan benle olan bütün fotoğraflarını silmiş diğeriyle olanlar duruyor. Eşim diyor ki olsun biz kendi yuvamızda mutlu olalım kim kimle görüşüyorum görülsün milleti düşünüp durma. Bi olay oldu kapandı gitti artık hayatına bak diyor. Ama ben bu olan biten her şeyi çok takıyorum( işsiz güçsüz yalnız kaldım. Bir de 5 yıl denetimde olmak. Durup dururken. Huzurum kalmadı artık.