• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmeeee. desteklerinize ihtiyacım var bu süreci nasıl atlatırım

Bugün hukuk köşesi bölümüne yazdığınız konunuzu da okumuştum. Sosyal medyada mı yayınladınız, eltiniz neye dayanarak dava açtı ve bu kadar hızlı sonuçlandı davanız ?
Evet whatsapptan. Basit yargılama usulü ile oldu. İnkar etmediğim için hızlı sonuçlandı.

Onun dışında 8 haftalık hamileyim aşıeı bulantılarım sebebiyle işi bırakmak zorunda kaldım. Ev kira, bütün yük eşimin üstünde olacak.
İşten ayrılmanız kötü olmuş. Profilinize öğretmen olduğunuzu yazmışsınız. Branşınız özel ders vermeye uygun mu ?

Öncelikle sadece bebeğinize odaklanın. Hamilelik hormonlarından daha duygusal bakıyorsunuz normal , sizi sileni siz de silin boiverin kayınvalideyi falan kocanıza çocuğunuza odaklanın. Eşiniz maşallah iyi biriymiş hakkaten ailenizi üzmeyin kendinizi de

Yalniz nasil bir elitlik
Bize yilan dense biz karsiliginda sulalesine söveriz sonra saç baş yolma ondan sonra beeelki karakol
Ama millet bi yilan dedi diye gidiyor hakaret davasi aciyor 🥹
Evet ben de evini basmıştım. Hiç bu kadar elit olamayacağım sanırım 😁

Öncelikle sadece bebeğinize odaklanın. Hamilelik hormonlarından daha duygusal bakıyorsunuz normal , sizi sileni siz de silin boiverin kayınvalideyi falan kocanıza çocuğunuza odaklanın. Eşiniz maşallah iyi biriymiş hakkaten ailenizi üzmeyin kendinizi de
Zoruma gıden ben haklı olduğum halde ailesinin bir çırpıda beni silmesi. Oysaki o kadın ne kötülükler yaptı. Ona kimse ağzını açmadı.

Zoruma gıden ben haklı olduğum halde ailesinin bir çırpıda beni silmesi. Oysaki o kadın ne kötülükler yaptı. Ona kimse ağzını açmadı.
Zorunuza gider tabi, fakat kayın aile böyledir kendinizi bebişinizi düşünün sallayın illaki Rabbim hamile bir kadını üzen kişilerin yanına bırakmaz onlar da o kadının gerçek yüzünü görür. O zaman size döndüklerinde siz de onlara sırt çevirirsiniz gerçi arada kocanız olur ama olsun belki kayın aile afedilir ama o kadını evinize sokmayın onlara dank edecektir illaki

Zorunuza gider tabi, fakat kayın aile böyledir kendinizi bebişinizi düşünün sallayın illaki Rabbim hamile bir kadını üzen kişilerin yanına bırakmaz onlar da o kadının gerçek yüzünü görür. O zaman size döndüklerinde siz de onlara sırt çevirirsiniz gerçi arada kocanız olur ama olsun belki kayın aile afedilir ama o kadını evinize sokmayın onlara dank edecektir illaki
Bana dua edin. Benim ailem yanımda değil, herkesten uzaktayım. Yapayalnızım. İşi de bıraktım. Dua edin Rabbim bir an önce feraha çıkarsın beni. Cümlemizi.

O zaman itiraz edin bir yılan demeyle neden bu kadar cezayı kabul ediyorsunuz? Şaka gibi geliyor.
Çünkü hakaret suçunun cezası bu zaten. Sinkaflı küfür veya hayvan benzetmesi fark etmiyor. İkisi de hakaret kapsamında. Sabıkam olmadığı için 56 gün adli para cezası verildi o da hagb oldu. Yani cezanın 5 yıl süreyle ertelenmesi. 5 yıl içinde suç işlemezsem silinecek.

Çünkü hakaret suçunun cezası bu zaten. Sinkaflı küfür veya hayvan benzetmesi fark etmiyor. İkisi de hakaret kapsamında. Sabıkam olmadığı için 56 gün adli para cezası verildi o da hagb oldu. Yani cezanın 5 yıl süreyle ertelenmesi. 5 yıl içinde suç işlemezsem silinecek.
İlginç. Sıkmayın canınızı, eltinizle de bir daha muhattap olmayın,yıllar geçse de. Diğerlerini de o kadar önemsemeyin.

Yazılı hakaret sıkıntı..
Benım arkadaşın kocası ile abisi de kavgalı.
Küçük kardeş büyük kardeşe para konusunda sıkıntı çıkarıyor.
Abı de hakaret ediyor ve davalık oluyorlar.
Adam hem parasını alamadı hemde hakaretten para verdı ekstra.
Gecmıs olsun.

Merhaba arkadaşlar. Çok dertliyim. Dertler hep üst üste geliyor. Eltime hakaret etmiştim sinirlenip yılan demiştim. Adli para cezası hagb verildi. Bu yaşa kadar karakolun yolunu bilmezdim. Arkamdan iş çeviriyorum sürekli. Ben de öfkelendim yılan dedim maalesef cezayı yiyen de ben aldım. Onun dışında 8 haftalık hamileyim aşıeı bulantılarım sebebiyle işi bırakmak zorunda kaldım. Ev kira, bütün yük eşimin üstünde olacak. Bi de eltimle olan meseleler yüzünden eşimin ailesi de bana rest çekti benimle görüşmüyorlar. Dün baltım kaynanam sosyal medyadan benle olan bütün fotoğraflarını silmiş diğeriyle olanlar duruyor. Eşim diyor ki olsun biz kendi yuvamızda mutlu olalım kim kimle görüşüyorum görülsün milleti düşünüp durma. Bi olay oldu kapandı gitti artık hayatına bak diyor. Ama ben bu olan biten her şeyi çok takıyorum:KK43:( işsiz güçsüz yalnız kaldım. Bir de 5 yıl denetimde olmak. Durup dururken. Huzurum kalmadı artık.
5 yıl sizi dizginlemeye yeter mi bilemedim. Sadece yılam dediniz diye böyle bir şey olamaz. Başka n’aptınız?

Back