- 30 Haziran 2013
- 21.171
- 16.767
Niye yaPtin ya bebegine bisey olsaydi cok kizdim sana bi kere oglunun basi yandiysa kendi yakti gelip gidip zorla istemedi mi seni ayrica bidaha oglumun parasini yiyorsun derse erkek olan adam olan hanimina parami yiyor gozuyle bakmaz de erkek adam hanimina evin ekmegini getirir kadin calisip para kazanmak zorunda degil isterse calisir bunlari da soyle lafini esirgeme BoylesindenYorma kizi yazik derken o yok yok bisey olmaz git geri yuru dedi. Vende surekli esime yuzumu astim annen soyle annen boyle derken derken oda doldu en sonunda kaynanam ben esim tartistik bana. Sen oglumun parasini yiyosun ev hanimisin konusmaya hakkin yok dedi. Oglumun basini yaktim felan borsuru laf dedi.agladim esimde braz bana braz annesine hak verdi. Ama benim yanimda durmasi gerekirdi. Nyse doguma yakin geldi. Son gunumde evi supurdum.banyo mutfak yikadim yardim etmek yerine iyi egil iyi temizle dedi koca karnimla
Ah bide bunu esim anlasa beni cok seviyo ama annesi bsey desin ben adim atiyim istiyo. Baknbenim ve esimin yazdigini aitiyimHem çocuk yap hem çalış,hem mükemmel kadın ol,kadınlbekleri kadınları ezmeye iten yine kadın !
Uzak durun şu kadından herkes işine baksın,evliliğinize bu kadar karışması doğru değil
Bence eşinizin anlamasını beklemeyin,annesi sonuçta,bahanelerle uzak durun uzun süre kalmayın onlarda bir bahane bulun,hiç çekilmezAh bide bunu esim anlasa beni cok seviyo ama annesi bsey desin ben adim atiyim istiyo. Baknbenim ve esimin yazdigini aitiyim
Eşiniz iyi yanlarından bakıyor kötü yanlarını görmüyor,o nedenle en iyisi uzak durmak,yoksa bu böyle sürer gider ya da eşinizi gerçekten kırıldığınıza inandırırsınız.Surekli boyle benide anla biraz beni anlayan hic yok !
Missfitaya .!.:O huyunu yenmek zorundasın böyle sessiz kalırsan oda ezer tabi seni.
Bence eşinizin anlamasını beklemeyin,annesi sonuçta,bahanelerle uzak durun uzun süre kalmayın onlarda bir bahane bulun,hiç çekilmez
Kesin konuşun eşinizle ben yıpranıyorum deyin ağlayınca gözlerine bakın elini tutun acınızı hissetsin
İmplant o fitaya gidiyo. Hayir o deglde niye cok goruyo onu bana. Kiymet deger veridgi yok cirtlak biri olsam sevmiyo beni dicdm ama yaavs yvas lafini vermeye calisicam artik yoksa kendimi yiyip bitircem dusun dusun dusun... İyiko evladim var..Bi dis icin 500€ mu istedilerPirlantamidi? Ayyy kusura bakmayin, konuya odaklanamadim, parca parca, harfler karismis, ha bide dis olayini görünce error oluverdim... Vallah bizden tavsiye ancak disli olun olur, sesinizi cikartacaksiniz, cikartmassaniz aynen böyle devam olur...
Denerim insallah dedigin gibi plurBence eşin seni de kırmak istememiş açık açık he de geç demiş tatlım. Bundan sonra kendinize yeni bi politika belirleyin. Onların dediğine biraz tamam olur filan deyin ama bildiğinizi yapın. Herhangi bir yorum getirecek olurlarsa da biz böyle istedik deyin. Hep BİZ diye yorum yap tatlım çünkü siz eşinle bir ailesiniz. Zamanla anlayacaktır eşinizin de destek olduğunu ve zamanla karışmayaktır
sen böyle kaynanan temzilik yaparsna esin daha snei cok kullanır yapmıyroum arkadasım de restı cekEsim oyle demiyo iste askim nolurko tamam desen kadin bizim iyiligimizi dusunuyo inatlasiyosun sen diyo. Bende evime karismasin diyorm anlamiyo. Anneyi hakli goruyo
6 aylikken yapmadim dogumdan 1 gun once temizledimoffff valla böyle kendine acımayan kadınlara uyz oluyoruz ya sen hamilesin dünyanın en büyük mucizesini yasıyosun neden kaynananda gidip bide hizmet eidyosun kusura bakmayın esin istedigi icin burdayım ben suna is yapamma hamileyim migdem bulanıyo benden hizmey beklemeyin deyıp yatıcaksın ha kavga cıkardılar hic ugrasmadna tornunuzu zor görürsünüz diyıp aılene gidiceksin orda kalıcaksın nedne kendine bu kadar iskence ediysoun ki bide 6 aylık karnınla banyo tuvalet temizlemissin esinin isi ne yapsın siz kadınlar böyle alttan alıp yavas davrandıkca erkekler hep üstün olur
sen böyle kaynanan temzilik yaparsna esin daha snei cok kullanır yapmıyroum arkadasım de restı cek
ben o kadar neseli guleryuzluydumki herkes hayret ederrdi senin hic derdin yokmu diye beni bubhale getirdiler gulmeyo unuttum resmen geceleri kendi kendime konusuyorum. Kv soyle derse bende soyle cevap veriyim aceba bunuda yaparmiValla ben benimkileri öpim başıma koyim ozaman bu ne ya ortamın cılkı çıkmış.Canım bende iki hamilelik yaşadım KV sana kızı gibi davranmasını bekleme davranmaz bende evimi kendim temizledim koltukları çekdim perde asdım karnım burnumda akşama kadar eşimi bekleyemem doğum yapdım kızıma eve geldim ertesi gün evi süpürdüm bunlar her kadının yapacağı şeyler zor değil ama psikolojik baskı çok kötü oğlunuzun ismine bile karışmaları çok bencilce siz bence ilk nerden başlayın tavır koymaya oğlunuza yanlarında EYMEN diyerek size bişey derlerse oda ismi onuda bilsin deyin azıcık dişli olun ömür boyu He he geçmez hasta olmuşunuz zaten Allah korusun üzüntü
adamı verem eder töbe töbe.
Bende o cesaret yok ki manyagm ben valla pat pat soyleyemiyorim salak gibide ariyorum tekrar.Canım valla kendini savunmazsan kimse seni savunmaz benimde çok kötü kıskanç bi kaynanam var bana iftira bile attı ki eşim bana kizssin diye ama eşim o gün yanımda olduğu için annesine inanmadi ve ben kv ile 8 aydır konuşmuyorum da kızımı da göstermiyorum eşim dedi kızımı da alıp gidicem annemlere ( bu arada başka şehirde er kv ler) işte bende dedimki,kızımı vermem sende gidersen kal orda,gelme! Istemiyorum seni oda gitmedi ...
biraz dişli ol erkek anneleri haksız bile olsa oğulları bişey demez, sen kendini ezdirme