Cok caresizim. Nolur akil verin..

O huyunu yenmek zorundasın böyle sessiz kalırsan oda ezer tabi seni.

Bence eşinizin anlamasını beklemeyin,annesi sonuçta,bahanelerle uzak durun uzun süre kalmayın onlarda bir bahane bulun,hiç çekilmez

Kesin konuşun eşinizle ben yıpranıyorum deyin ağlayınca gözlerine bakın elini tutun acınızı hissetsin

Eşiniz iyi yanlarından bakıyor kötü yanlarını görmüyor,o nedenle en iyisi uzak durmak,yoksa bu böyle sürer gider ya da eşinizi gerçekten kırıldığınıza inandırırsınız.

Bence eşin seni de kırmak istememiş açık açık he de geç demiş tatlım. Bundan sonra kendinize yeni bi politika belirleyin. Onların dediğine biraz tamam olur filan deyin ama bildiğinizi yapın. Herhangi bir yorum getirecek olurlarsa da biz böyle istedik deyin. Hep BİZ diye yorum yap tatlım çünkü siz eşinle bir ailesiniz. Zamanla anlayacaktır eşinizin de destek olduğunu ve zamanla karışmayaktır

offff valla böyle kendine acımayan kadınlara uyz oluyoruz ya sen hamilesin dünyanın en büyük mucizesini yasıyosun neden kaynananda gidip bide hizmet eidyosun kusura bakmayın esin istedigi icin burdayım ben suna is yapamma hamileyim migdem bulanıyo benden hizmey beklemeyin deyıp yatıcaksın ha kavga cıkardılar hic ugrasmadna tornunuzu zor görürsünüz diyıp aılene gidiceksin orda kalıcaksın nedne kendine bu kadar iskence ediysoun ki bide 6 aylık karnınla banyo tuvalet temizlemissin esinin isi ne yapsın siz kadınlar böyle alttan alıp yavas davrandıkca erkekler hep üstün olur

sen böyle kaynanan temzilik yaparsna esin daha snei cok kullanır yapmıyroum arkadasım de restı cek

Canım valla kendini savunmazsan kimse seni savunmaz benimde çok kötü kıskanç bi kaynanam var bana iftira bile attı ki eşim bana kizssin diye ama eşim o gün yanımda olduğu için annesine inanmadi ve ben kv ile 8 aydır konuşmuyorum da kızımı da göstermiyorum eşim dedi kızımı da alıp gidicem annemlere ( bu arada başka şehirde er kv ler) işte bende dedimki,kızımı vermem sende gidersen kal orda,gelme! Istemiyorum seni oda gitmedi ...
biraz dişli ol erkek anneleri haksız bile olsa oğulları bişey demez, sen kendini ezdirme

Valla ben benimkileri öpim başıma koyim ozaman bu ne ya ortamın cılkı çıkmış.Canım bende iki hamilelik yaşadım KV sana kızı gibi davranmasını bekleme davranmaz bende evimi kendim temizledim koltukları çekdim perde asdım karnım burnumda akşama kadar eşimi bekleyemem doğum yapdım kızıma eve geldim ertesi gün evi süpürdüm bunlar her kadının yapacağı şeyler zor değil ama psikolojik baskı çok kötü oğlunuzun ismine bile karışmaları çok bencilce siz bence ilk nerden başlayın tavır koymaya oğlunuza yanlarında EYMEN diyerek size bişey derlerse oda ismi onuda bilsin deyin azıcık dişli olun ömür boyu He he geçmez hasta olmuşunuz zaten Allah korusun üzüntü adamı verem eder töbe töbe.

SiZlerden tek iatedigim cesaretimi nasil kirabilirim. Nasil patir kutur her dedigine sak diye cevap verebilirim. Kendime olan cesaretimi nasil.kazanabilirm arkadaslar :KK43:

[QUOTE="busbus33, post: 39507226, member:]Yerim öyle kaynanayı ben. Karnımda taşıyayım, doğurayım çocuğumu sevemim hemde onların dedikleri isim olsun bilmem ne.:63: Annen seni millete ezilmen için mi doğurdu? Sen bir annesin artık. Dik dur, eğemesin , bükemesin seni.:KK12:[/QUOTE]

Ailemden ben boyle gormedimki bizde hic tartisma felan olmazdi ben bunlarin ailede lafinsozu ogrendomnsurekli mollet icin yasiyolar o bunu der o sunu der hava atma derindeler

6 aylikken yapmadim dogumdan 1 gun once temizledim :KK43: artik dicdm valla banane ne olcaksa olsjn yeter sus sus sus nereye kadar huyuma tukuruyim. :KK43:
oooo bacım naptın yaa gögsünü gere gere yat dinlen esinede biraz görün bence bune be sen hizmetcimisin valla seni seven is buyurmaz canım kaldırı bi tarafını yapar esinede de ben artık böyleyim isine gelirse de ailen bisey demiyom en azındna annen bence kaynananın yanında sana sürekli laf yapalıydı ayy kızım dogımdan öncede cok is yaptın bari simdi dinlen vs diye kaynananda anlasın

SiZlerden tek iatedigim cesaretimi nasil kirabilirim. Nasil patir kutur her dedigine sak diye cevap verebilirim. Kendime olan cesaretimi nasil.kazanabilirm arkadaslar :KK43:
gözünü karart ben is yapamam de direk yeter sana hizmey ettigim de bunla rbundan anlar sen cocugna bile istedigin gbi seskenemiyosun esinde cok suc var ki o seni korumasa bile sen kendini koru valla kaynatan mıs falan hikaya benim agrıyo de ytat

[QUOTE="busbus33, post: 39507226, member:]Yerim öyle kaynanayı ben. Karnımda taşıyayım, doğurayım çocuğumu sevemim hemde onların dedikleri isim olsun bilmem ne.:63: Annen seni millete ezilmen için mi doğurdu? Sen bir annesin artık. Dik dur, eğemesin , bükemesin seni.:KK12:

Ailemden ben boyle gormedimki bizde hic tartisma felan olmazdi ben bunlarin ailede lafinsozu ogrendomnsurekli mollet icin yasiyolar o bunu der o sunu der hava atma derindeler[/QUOTE]
Millet için yaşayanları da anlayamadım gitti. Millet ne der diye diye ölecekler. Ayol evinin kapısını kapattığında o millet dışarda kalıyor. Senin yapacağın şey dik durmak. Güçlü bir kadın olduğunu eşin görsün ilk. Kimse yanında omuzları düşmüş birini istemez. Ona aile olduğunuzu , başkalarının bu kadar müdahale etmemesi gerektiğini açık açık söyleyin . Sizin keyfiniz olmadıkça çocuğunuz da huzursuz olacak. Lütfen bunu ne kendinizi ne çocuğunuza yapmayın. Mutlu bir ailede büyümek onun hakkı. Siz de bir annesiniz her şeyden önce kadınsınız. Dik durun ,silkelenin, kendinize gelin.

oooo bacım naptın yaa gögsünü gere gere yat dinlen esinede biraz görün bence bune be sen hizmetcimisin valla seni seven is buyurmaz canım kaldırı bi tarafını yapar esinede de ben artık böyleyim isine gelirse de ailen bisey demiyom en azındna annen bence kaynananın yanında sana sürekli laf yapalıydı ayy kızım dogımdan öncede cok is yaptın bari simdi dinlen vs diye kaynananda anlasın

Oyle yapicam.mecbur gerekirse ya ailen yada biz dicem.. Emziriyorum.bide sutum gidexek dusun dusun ucuyok bucagi yok :KK43:

Kv benim detarjana pahalı diyorsa;

Ben onu uygun gördüm.
Eşimle beraber gidip aldık.
Bu daha iyi temizliyor.

Fazla para harcadığımı ima ediyorsa ve şirret kavgaysa;

Senin rızkından kısmıyoruz, derdin ne?
Oradan biriktiğimle zengin mi olacağım, derdim zenginlik olsaydı zengin koca bulurdum.

Ortamlarda eşinizin sizi savunmasını beklemeyin kendi cevabınızı kendiniz verin yani, bunu illa bağıra çağıra yapmak zorunda değilsiniz ucuz olsun ne var??? diye lafı uzatıyorsa uzatsın. Herkesin temizliği kendine diyip susun, ne diyecek ki o zaman?

gözünü karart ben is yapamam de direk yeter sana hizmey ettigim de bunla rbundan anlar sen cocugna bile istedigin gbi seskenemiyosun esinde cok suc var ki o seni korumasa bile sen kendini koru valla kaynatan mıs falan hikaya benim agrıyo de ytat

Sence kaynanami bundan sonra aramalimiym ensom bugun aradim bide 6 7 gun once aramistm ama esim hergun konusur.

[QUOTE33, post: 39507360, member: 395415"]Ailemden ben boyle gormedimki bizde hic tartisma felan olmazdi ben bunlarin ailede lafinsozu ogrendomnsurekli mollet icin yasiyolar o bunu der o sunu der hava atma derindeler[/QUOTE]
Millet için yaşayanları da anlayamadım gitti. Millet ne der diye diye ölecekler. Ayol evinin kapısını kapattığında o millet dışarda kalıyor. Senin yapacağın şey dik durmak. Güçlü bir kadın olduğunu eşin görsün ilk. Kimse yanında omuzları düşmüş birini istemez. Ona aile olduğunuzu , başkalarının bu kadar müdahale etmemesi gerektiğini açık açık söyleyin . Sizin keyfiniz olmadıkça çocuğunuz da huzursuz olacak. Lütfen bunu ne kendinizi ne çocuğunuza yapmayın. Mutlu bir ailede büyümek onun hakkı. Siz de bir annesiniz her şeyden önce kadınsınız. Dik durun ,silkelenin, kendinize gelin.[/QUOTE]

Cok haklisin kendime gelmem.lazim herseyden once cocugumu dusunmem lazim.

Sence kaynanami bundan sonra aramalimiym ensom bugun aradim bide 6 7 gun once aramistm ama esim hergun konusur.
aman ne arıcan ya hic yüz göz olma anlasın zorundada degilsin iyi bisey olsa neyse bosver eisn konusursa konussun sen ne kadar uzak o kada rmutlu

Ayrı şehirledemisiniz. Arama hiç eskisi gibi. Mesafe koymaya çalış önce. Ne diye cevap vermiyorsun ki. Eşine şikayet etmek yerine önce kendisi savun ne yapabilir sana. Saygı çerçevesi içinde. Sen nedne yaptın ezdirdin kendini yapamam ben hamileyim diyecektin bırakacaktın yazık değil mi sana.
Oğlunun parasını yiyormuşsun ee sen istedin beni oğluna desene

Canım bende kendi annemi hergün arıyorum onun sesini duymazsam olmaz eşim öle değil ama KV bana şikayet eder aramıyor üst kata abisine çıkıyorda bana uğramıyor diyo bende eşime kızıyom ayıp diye oda bana kızıyor karışma diye ben Mors otur :KK57:

Kv benim detarjana pahalı diyorsa;

Ben onu uygun gördüm.
Eşimle beraber gidip aldık.
Bu daha iyi temizliyor.

Fazla para harcadığımı ima ediyorsa ve şirret kavgaysa;

Senin rızkından kısmıyoruz, derdin ne?
Oradan biriktiğimle zengin mi olacağım, derdim zenginlik olsaydı zengin koca bulurdum.

Ortamlarda eşinizin sizi savunmasını beklemeyin kendi cevabınızı kendiniz verin yani, bunu illa bağıra çağıra yapmak zorunda değilsiniz ucuz olsun ne var??? diye lafı uzatıyorsa uzatsın. Herkesin temizliği kendine diyip susun, ne diyecek ki o zaman?
helal olsun sana ben bunlari 40 gece dusunsem gene aklima gelmez akil hoxam.olurmusun benim valla cok cidiyim

bende çok sessizim karşılık veremiyorum zaten bişey deseler şok oluyorum beynm uyuşuyor sinirden cvp vermiyorum ama istediklerinide yapmıyorum. kısa ve net cevaplar verebilirsin. iş yap dediğinde yapmıycam de deterjan dediğinde sanane de vs vs. dişli ol korksunlar senden ciddi söylüyorum eşinde korksun kv.de. kv e giderim hiçbir iş yapmam yatarım yemek hazr olana kadar o çağırır kalkar yemeğimi yer yatarım tekrar ne derse desin umrumda değil. eşin seni anlamayacaktır boşuna uğraşma özellikle hergün arıyor diyorsun. kendi işini kendin hallet eşine hiç yansıtma. birde çocuğuna adını söyleyememek ne ya. onun babasıysa senin baban yok mu resti çek benm çocuğum ben doğurdum de canm ne isterse onu söylerim de

Ayrı şehirledemisiniz. Arama hiç eskisi gibi. Mesafe koymaya çalış önce. Ne diye cevap vermiyorsun ki. Eşine şikayet etmek yerine önce kendisi savun ne yapabilir sana. Saygı çerçevesi içinde. Sen nedne yaptın ezdirdin kendini yapamam ben hamileyim diyecektin bırakacaktın yazık değil mi sana.
Oğlunun parasını yiyormuşsun ee sen istedin beni oğluna desene

Kiz cevap verebilsem zaten olay bitecek diyorumya kisiligimde oyle sak diye cevap veren biri yok. Ben kmseyi kirmayim derdindeym ama mahvettiler artik beni :KK43:

bende çok sessizim karşılık veremiyorum zaten bişey deseler şok oluyorum beynm uyuşuyor sinirden cvp vermiyorum ama istediklerinide yapmıyorum. kısa ve net cevaplar verebilirsin. iş yap dediğinde yapmıycam de deterjan dediğinde sanane de vs vs. dişli ol korksunlar senden ciddi söylüyorum eşinde korksun kv.de. kv e giderim hiçbir iş yapmam yatarım yemek hazr olana kadar o çağırır kalkar yemeğimi yer yatarım tekrar ne derse desin umrumda değil. eşin seni anlamayacaktır boşuna uğraşma özellikle hergün arıyor diyorsun. kendi işini kendin hallet eşine hiç yansıtma. birde çocuğuna adını söyleyememek ne ya. onun babasıysa senin baban yok mu resti çek benm çocuğum ben doğurdum de canm ne isterse onu söylerim de

Yazin memlekete gidicem hepsi k.babamn ismini dicek :KK43: sinir kupu olucam. Gene bi tartisma beni bekliyor..

Canım bende kendi annemi hergün arıyorum onun sesini duymazsam olmaz eşim öle değil ama KV bana şikayet eder aramıyor üst kata abisine çıkıyorda bana uğramıyor diyo bende eşime kızıyom ayıp diye oda bana kızıyor karışma diye ben Mors otur :KK57:

Kafayimi yedin kizim sen birak aramasin ugramasin. Daha iyi

[QUOTlimoncu28, post: 3950473567"]aman ne arıcan ya hic yüz göz olma anlasın zorundada degilsin iyi bisey olsa neyse bosver eisn konusursa konussun sen ne kadar uzak o kada rmutlu[/QUOTE]
Niye beni
aman ne arıcan ya hic yüz göz olma anlasın zorundada degilsin iyi bisey olsa neyse bosver eisn konusursa konussun sen ne kadar uzak o kada rmutlu
Esime aramiyo beni felan derse ne diyim

Kiz cevap verebilsem zaten olay bitecek diyorumya kisiligimde oyle sak diye cevap veren biri yok. Ben kmseyi kirmayim derdindeym ama mahvettiler artik beni :KK43:

İşte kimseyi kırmama derdinde falan olmayın. İlla ağır konuşmak falan zorunda değilsiniz. Madem ki kadın titiz ve ve deterjana bilmem neye laf edecek kadar düşüyor, ona uygun davranın. Ucuz deterjanla daha fazla vakit harcayacağıma 10 dakkada hallediyorum işi aklımı seveyim :) deseydiniz mesela, kadın ne diyecekti o zaman, ben enayi miyim acaba gerçekten öyle mi? diye bir merak ederdi. Eşiniz de size aaa annem haklı, ucuzunu alsak da olur diye geri cevap yollayamazdı.

Ki gerçekten de öyle yani, 40 derecede leke çıkartamayan ucuz deterjan alıp 60 derecede yıkayacağıma, gider pahalısını alırım, elektrikten, sudan kısarım ben. Öyle de söyledim baktım kvnin aklına yattı öteki gidişimizde bir de baktım ki benim deterjandan almış, döndüm kendi anneme baktım o da değiştirmiş :KK70:

Son düzenleme:
X