- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
12 yıldır 24 yaş diyorsun yani 12 yaşından beri seni tanıyor nasıl sana bu gözle bakar ????hayir o zaman böyle ilişki yoktu
Hepsi birbirinden kötü.bunlardan biri
iste çok iyi biri beni seviyor değer veriyor sandım ama kormusum cahillik paragöz sanmasın diye ben para yedirdim yeri geld8. hep telefonun başında bekledim hep aramasını beklerdim o kadar kendini sevdiğimden emindiki görüşmeyelim diyince sen bensiz yapabilir misin ki dedi artik iste bu rahatlık içinde olmasin istiyorum burda barismayacagimi bilsin istiyirumBu adam bulunmaz eşsiz harika birimide bu kadar el üstünde tuttun bunu.
Etraf sapık dolu nasılsa.12 yıldır 24 yaş diyorsun yani 12 yaşından beri seni tanıyor nasıl sana bu gözle bakar ????
Ailen biliyor mu? Muhakkak annen falan biliyorduriste çok iyi biri beni seviyor değer veriyor sandım ama kormusum cahillik paragöz sanmasın diye ben para yedirdim yeri geld8. hep telefonun başında bekledim hep aramasını beklerdim o kadar kendini sevdiğimden emindiki görüşmeyelim diyince sen bensiz yapabilir misin ki dedi artik iste bu rahatlık içinde olmasin istiyorum burda barismayacagimi bilsin istiyirum
Bu bir suç.Hepsi birbirinden kötü.
Senden 15 yaş büyük sen 17 yaşındayken seninle ilişki yaşayan adam sübyancı ş..n teki.
Ay çok sinirlendim bu konuya.
Güvenilir diyorsun birde
ya işte birde ilk başta o zaman görüşmeyelim dedim sen bensiz yapabilir misin ki dedi. sonra konuştukça baglandım emek verdim ama hep vicdan azabı çektim karısından yana beni sevmiyor öylesine yaşıyoruz dedi ej son sıkıştırınca karısı seviyormuş oysaki cahildim birde buluşalım yüz yüze konuşalım dedi asla engel attim sildim whatsappiHepsi birbirinden kötü.
Senden 15 yaş büyük sen 17 yaşındayken seninle ilişki yaşayan adam sübyancı ş..n teki.
Ay çok sinirlendim bu konuya.
Güvenilir diyorsun birde
ben sadece gururuma yediremedigimden yemedim o benim paramı yedi bunu geçtim para mühim değil duygularımı sömürdü eglendieglendi5 yılda bi kere benzin parası ödemişsin, sanki sürekli sen ödüyor gibi yazmışsın bir de. Hakkaten parasını yememişsin evet. İşine gelmeyince de yok bir defa ödedim yazmışsın. Doğru söyle sen hızını alamayıp 1, 2 defa da çay parası falan ödemişsindir di mi? adam da vay be ne gururlu kız diye sana bir daha aşık olmuştur.
Bu kız çocukken aklında başka şeyler varmış resmen. Pislik herif ya.Bu bir suç.
Artık 24 yaşındasın ve bu adam gerçekten karaktersiz, eşini aldatması ayrı, senin komşunun küçük bir kızıyken aklını çelmesi ayrı.ya işte birde ilk başta o zaman görüşmeyelim dedim sen bensiz yapabilir misin ki dedi. sonra konuştukça baglandım emek verdim ama hep vicdan azabı çektim karısından yana beni sevmiyor öylesine yaşıyoruz dedi ej son sıkıştırınca karısı seviyormuş oysaki cahildim birde buluşalım yüz yüze konuşalım dedi asla engel attim sildim whatsappi
Aşk deyip küçültmeyin aşkıben zaten ayrıldım kaç defa tovbe ettim her defasında aptal gibi barıştım biz birb8mizi sevmiyoruz o beni umursamıyor falan dedi ben çok iyi biri sahip her dediğine inandım. ej son skistirnca o beni seviyormuş dedi sendend3 ayrılmak istemem ama üzülmeni istemem saglicaklae kal buluşalım demis bende engel attim
Ohaa bee sende yedin bunu öyle mi senle buluşup geceleri hiç birşey yokmuş gibi karisiyla aynı yatağa giriyor ya nasıl aptallık bu cahil mısınız bu kadar aşkın gözü kör olmamalı ki bu da zaten ask değil resmen adam kullanıyor sizi tövbe falan boş iş siz yapıp yapıp tövbe edemezsiniz çok Iyimis vaybe karısını aldatacak kadar çok iyi bi adam gerçi adam mı ki ? değil bence iki güne engelde kalkar sizde buluşmaya gidersinizben zaten ayrıldım kaç defa tovbe ettim her defasında aptal gibi barıştım biz birb8mizi sevmiyoruz o beni umursamıyor falan dedi ben çok iyi biri sahip her dediğine inandım. ej son skistirnca o beni seviyormuş dedi sendend3 ayrılmak istemem ama üzülmeni istemem saglicaklae kal buluşalım demis bende engel attim
Bilmiyor bence..Ailen biliyor mu? Muhakkak annen falan biliyordur
Bence biliyordur.... Ben böyle bir aile biliyorum. Kız komşusunun kocasıyla birlikte adam 50 yaşlarında kız 20 falan anne biliyor çünkü kadın gelip tüm binaya onları rezil etti. Ama yok kız pes etmiyor hala birliktelerBilmiyor bence..
Hiç bahsetmedi annemde biliyor gibilerinden belkide cesaret edemedi söylemeye.Bence biliyordur.... Ben böyle bir aile biliyorum. Kız komşusunun kocasıyla birlikte adam 50 yaşlarında kız 20 falan anne biliyor çünkü kadın gelip tüm binaya onları rezil etti. Ama yok kız pes etmiyor hala birlikteler
Maalesef eden ediyor ablammmmm....Hiç bahsetmedi annemde biliyor gibilerinden belkide cesaret edemedi söylemeye.
Hangi anne kabul eder ki bunu,edende zaten midesizdir.
Bir anne nasıl evladının bunu yaşamasına göz yumar ki ..Maalesef eden ediyor ablammmmm....
Para para illerde para para.Bence biliyordur.... Ben böyle bir aile biliyorum. Kız komşusunun kocasıyla birlikte adam 50 yaşlarında kız 20 falan anne biliyor çünkü kadın gelip tüm binaya onları rezil etti. Ama yok kız pes etmiyor hala birlikteler
Evladı ne bekliyorsa oda onu bekliyor...GalibaBir anne nasıl evladının bunu yaşamasına göz yumar ki ..
whatsappi sildim numaramı degistrecgmOhaa bee sende yedin bunu öyle mi senle buluşup geceleri hiç birşey yokmuş gibi karisiyla aynı yatağa giriyor ya nasıl aptallık bu cahil mısınız bu kadar aşkın gözü kör olmamalı ki bu da zaten ask değil resmen adam kullanıyor sizi tövbe falan boş iş siz yapıp yapıp tövbe edemezsiniz çok Iyimis vaybe karısını aldatacak kadar çok iyi bi adam gerçi adam mı ki ? değil bence iki güne engelde kalkar sizde buluşmaya gidersiniz