- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
nerden uyduruyorsunuz be annem falan bilmiyorMaalesef eden ediyor ablammmmm....
Ya eninde sonunda karsilasacaksin!!!!whatsappi sildim numaramı degistrecgm
Zaten senden konuşmuyoruz haddini bil konuşurken !nerden uyduruyorsunuz be annem falan bilmiyor
bilmiyorBilmiyor bence..
Insallahwhatsappi sildim numaramı degistrecgm
hayir eşim beni sevmiyor demisti yalan buymusSiz pisman degilsiniz ki. Adam "dur esimi bosayip sana geliyorum" dese devam ederdiniz. Birakin sahte "pismanim" numaralari. Kadini aldatirken piman olup da mi devam ettiniz, birakin bu numaralari
Bu kız çocukken aklında başka şeyler varmış resmen. Pislik herif ya.
Artık 24 yaşındasın ve bu adam gerçekten karaktersiz, eşini aldatması ayrı, senin komşunun küçük bir kızıyken aklını çelmesi ayrı.
Her türlü pislik var yani.
Öyle düşünsün istiyorum böyle düşünsün istiyorum bırak bunlari.
hayir bir daha benim barisacagimi düşünmesin istyrumDün konunuza yorum yazmıştım bu acıdan nasıl kurtulurum konunuza. Adam evliymiş be ne acısı! Metres konumundasın asil acı bu kendine gel! Hala adamın ne düşündüğünü onemsiyorsun çünkü acı çeksin de senin peşinde olsun istiyorsun.
karım beni sevmiyor demisti oyle değilmiş amaadam karısından ayrılmadığı için ayrıldınız yani.
vicdan azabınızı tee buradan hissettim inanır mısınız...
Bunu hiçbir şekilde iletişim kurmayarak o kurmaya çalışırsa da müsade etmeyerek saglayabilirsin. .hayir bir daha benim barisacagimi düşünmesin istyrum
ayrı yatıyorum demedi yalan konuşmayınOkudumbu cümleyi konularına istinaden değil, kendi tecrübeme istinaden yazdım. Nişanlı olduğum dönemde bende aldatıldım. (Aynı şey değil tabi ki). O kadınla yüzleştiğimde ' ben tek başıma yapmadım ki onları dedi'. Hak verdim...
Sen de inandın. Ya ne kadar saf birisin sen öyle. Yazık kıyamam.hayir eşim beni sevmiyor demisti yalan buymus
haklisinBunu hiçbir şekilde iletişim kurmayarak o kurmaya çalışırsa da müsade etmeyerek saglayabilirsin. .
Artık bırak onun ne düştüğünü ne düşüneceğini
yazıyı okumadan konuşma maddiyat olsa ben yedirmem paraSiz evli bir adamla birlikteydiniz. O kadını çocukları düşünmeden kendi zevkiniz uğruna adamın belki maddiyatı uğruna bu ilişkiyi sürdürdünüz. Sizin gibiler yokolsun. Daha ağır konuşurum da neyse
ayrı yatıyorum demedi yalan konuşmayın
nerden biliyorsunuz döneceğimi whatsappi sildim numaramı degistirwcegimkimse aynı hataya düşmesin istiyirum
E siz aynı hataya defalarca düşmüşsünüz ? Bide EVLİ adama sevmiyorsan bitirelim filan demişsiniz. Çok iğrenç bişey bu ya çok onursuz. Tekrar geri dönersiniz siz. Ne diyelim metreslik yapmaya devam edin.
Para yedirince zorunuza mı gittiyazıyı okumadan konuşma maddiyat olsa ben yedirmem para
Ne yedirdin merak ettim.yazıyı okumadan konuşma maddiyat olsa ben yedirmem para
Parasını yedirdi, aldatıldı, hakarete pişkinliğe uğradı. Ama bi karıyı boşatamadı herife. Koyar.Para yedirince zorunuza mı gitti
Anlat bakalım ne diyecek sana .bilmiyor