cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
7 yıl kısmını bir konusunda demin gördüm,burada 5 diyor,hadi 6 yapalım şunu.
Adamdaki egoya bak ya bide eski manitalarımı övüyormuş buna pes yaniii
Bi de kızın yüzünde iz var diye çürük mal diyormuş adam buna. Koyar tabi, parasını yedirdi aldatıldı küçük düşürüldü ama bi karıyı boşatamadı. Hem de ne koyar.

Ehh bee kızım bugün seninle karısını aldatan yarın başkasıyla seni aldatır bi daha ulasma ulaşamasın sana ne yüzsüz herifler var ya resmen evli bi adamla berabersin karısına yazık değil mi onun yerine koy kendini ve vicdanın rahatsa amenna

ben zaten ayrıldım kaç defa tovbe ettim her defasında aptal gibi barıştım biz birb8mizi sevmiyoruz o beni umursamıyor falan dedi ben çok iyi biri sahip her dediğine inandım. ej son skistirnca o beni seviyormuş dedi sendend3 ayrılmak istemem ama üzülmeni istemem saglicaklae kal buluşalım demis bende engel attim

Artık gerilmeye başladım yapacağın şey belli,engelledim dedin tamam kafandan da at artık buraya yazarak ne demenizi bekliyorsun ki o zaman ..
salak yerine konulduğum her defasında barışığım hepsindede barışınca ben seni takip ediyordum unutamadım dedim bunların pişmanlığını yaşıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…