- 25 Ocak 2020
- 639
- 86
- Konu Sahibi bilmiyorum53
24Senin yaş kaç bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24Senin yaş kaç bu arada.
Pişmanın diyorsun ya bizdende aferin pişmanlık güzeldir dememizi bekliyorsun .neyine destek arıyorum anlamadim
7 yıl kısmını bir konusunda demin gördüm,burada 5 diyor,hadi 6 yapalım şunu.
Adamdaki egoya bak ya bide eski manitalarımı övüyormuş buna pes yaniii
bilmem sadece yaptıkları harici başka neler yapmalıyım diye soruyorum belkidePişmanın diyorsun ya bizdende aferin pişmanlık güzeldir dememizi bekliyorsun .
Bak benim burada meşhur bir terliğim var tadını çok kişi tattı..
Bi de kızın yüzünde iz var diye çürük mal diyormuş adam buna. Koyar tabi, parasını yedirdi aldatıldı küçük düşürüldü ama bi karıyı boşatamadı. Hem de ne koyar.7 yıl kısmını bir konusunda demin gördüm,burada 5 diyor,hadi 6 yapalım şunu.
Adamdaki egoya bak ya bide eski manitalarımı övüyormuş buna pes yaniii
Hani 12 yıldır tanıyordun bu adamı?
haketmisimdir belki o terligiBak benim burada meşhur bir terliğim var tadını çok kişi tattı..
Ehh bee kızım bugün seninle karısını aldatan yarın başkasıyla seni aldatır bi daha ulasma ulaşamasın sana ne yüzsüz herifler var ya resmen evli bi adamla berabersin karısına yazık değil mi onun yerine koy kendini ve vicdanın rahatsa amennaben çok büyük hatalar yaptım kendim rahatsızlığım vardi sonra erkek arkadaşım oldu bana iyi gelir derken beni maddi yönden sömürmeye başladığını farekttim küfürler hakaretler vs.sonra birini tanıdım ama adam cok iyiydi sonra bir baktım evliymiş benim vicdanım cok sızladı cok pişman oldum hatta seni seviyorsa esin biz ayrılalım dedim defalarca ayrıldık defalarca o beni bıraktı bende onu konuştuğumuz süre zarfında hep vicdan azabı çektim asla parasını yemedim hatta bir yere otururduk o çalıştığı halde o parayı ben öderdim.ben hediye alırdım o pek almazdı bile bunlar benim için sorun degil kaç defa tovbe ettim bilmiyorum Allaha yalvardım tövbemi kabul et diye asla dedim sonra tekrar barıştım sonra burda paylaşım yaptım herkes neler neler dedi haklilardida belki bende bu şekilde olmayacağını anlayıp kesin dille sordum sevmiyorsan biter oyoe ilişki yaşamak daha onurluca dedim. iste bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti. yazdiktan sonra bulusuruz dedi. bende tamamen bitirdiğimi gordun diye engel attim her şeyi sildim artik takip etmediğimi bilsin diye beni yargılamayın ben zaten çok büyük pişmanlık içindeyim. tek isteğim sadece bir daha ona donmeyecegimi bilsin onun için uzulmedigimi bildim istiyorum başka bir isteğim yok benim. bu zaten geri bana döner affeder düşüncesi olsun istemiyorum artık tamamen bitti sizden isteğim bana akik vermeniz iyi yapmış miyim başka bu şekilde bilmesi için bir şey yapmam gerek mi ?
hayir aileden falan biri degil o kadar süredir tanıyorum ilişki bu kadar oldu amaHani 12 yıldır tanıyordun bu adamı?
Kim bu aileden biri mi?
Artık gerilmeye başladım yapacağın şey belli,engelledim dedin tamam kafandan da at artık buraya yazarak ne demenizi bekliyorsun ki o zaman ..bilmem sadece yaptıkları harici başka neler yapmalıyım diye soruyorum belkide
12 yaşından beri tanıyorsan ya öğretmenin ya aileden biri, komşu falan olabilir en fazla değil mi? Çocuksun çünkü o zamanlar.hayir aileden falan biri degil o kadar süredir tanıyorum ilişki bu kadar oldu ama
ben zaten ayrıldım kaç defa tovbe ettim her defasında aptal gibi barıştım biz birb8mizi sevmiyoruz o beni umursamıyor falan dedi ben çok iyi biri sahip her dediğine inandım. ej son skistirnca o beni seviyormuş dedi sendend3 ayrılmak istemem ama üzülmeni istemem saglicaklae kal buluşalım demis bende engel attimEhh bee kızım bugün seninle karısını aldatan yarın başkasıyla seni aldatır bi daha ulasma ulaşamasın sana ne yüzsüz herifler var ya resmen evli bi adamla berabersin karısına yazık değil mi onun yerine koy kendini ve vicdanın rahatsa amenna
evet yakin tahmin doğru12 yaşından beri tanıyorsan ya öğretmenin ya aileden biri, komşu falan olabilir en fazla değil mi?
salak yerine konulduğum her defasında barışığım hepsindede barışınca ben seni takip ediyordum unutamadım dedim bunların pişmanlığını yaşıyorumArtık gerilmeye başladım yapacağın şey belli,engelledim dedin tamam kafandan da at artık buraya yazarak ne demenizi bekliyorsun ki o zaman ..
Hangisi?evet yakin tahmin doğru
Evet bde o var yani,dingil resmen dalga geçmiş kızla.Bi de kızın yüzünde iz var diye çürük mal diyormuş adam buna. Koyar tabi, parasını yedirdi aldatıldı küçük düşürüldü ama bi karıyı boşatamadı. Hem de ne koyar.
Fazlasıyla hatta ..haketmisimdir belki o terligi
Komşun dimi???? 24 yaşındasın bu yaratık resmen çocuk yaşta.... Allah'ım cuma günü basım dönmeye başladıevet yakin tahmin doğru
bunlardan biriHangisi?
hayir o zaman böyle ilişki yoktuKomşun dimi???? 24 yaşındasın bu yaratık resmen çocuk yaşta.... Allah'ım cuma günü basım dönmeye başladı
Bu adam bulunmaz eşsiz harika birimide bu kadar el üstünde tuttun bunu.salak yerine konulduğum her defasında barışığım hepsindede barışınca ben seni takip ediyordum unutamadım dedim bunların pişmanlığını yaşıyorum