cok buyuk hata yaptim !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kabul ediyorum hatamı ben çok büyük hata yaptım defalarca tövbemi bozdum

Bu şekilde kendi kendinize yüklendikçe suçluluk içinde kıvrandıkça daha da zayıf düşersiniz o kartoloza daha da muhtaç olursunuz.

Bitmiş gitmiş. Ne olduysa oldu bence. Geçmişe sünger çekmek lazım. Hayat güzel dünyada kaç milyar insan var. Keşfedilecek şeyler yaşanacak güzellikler var. Onca insan arasında evli kart horozun tekini seçip ömrünü ona harcamak??? Acılar içinde çok hata yaptım- çok pişmanım- ayrılır sandım- önemsemediğimi bilsin- engelledim- engelini açtım- bana şunu dedi- bana görüldü atmış- ekseninde yaşamak? Yooo dostum yooo.

Güzel şeyleri hak ediyoruz bütün kadınlar. Siz kendinize güzel şeyleri layık görün ki o tür şeyler karşınıza çıksın.

Engellersin hattını degistirirsin biter. Senin amacın adam korksun da senin peşine düşsün ona gözdağı vermek amacın. Yazık be bekar adam mo yok dünyada!
asla boyle bir sey degil eger oype olsa bulusalim dedim bulusmadim mesaj yazacaktı yazmasını beklemeden engelledim sildim. asla boyle derdim yok sadece artik benim tekrar barisacagimi sanmasın ben sanki onun için üzüldüğümu düşünmesin yeter çünkü daha evvel barışınca üzüldüm falan filan demistim cok pismanim

Bu şekilde kendi kendinize yüklendikçe suçluluk içinde kıvrandıkça daha da zayıf düşersiniz o kartoloza daha da muhtaç olursunuz.

Bitmiş gitmiş. Ne olduysa oldu bence. Geçmişe sünger çekmek lazım. Hayat güzel dünyada kaç milyar insan var. Keşfedilecek şeyler yaşanacak güzellikler var. Onca insan arasında evli kart horozun tekini seçip ömrünü ona harcamak??? Acılar içinde çok hata yaptım- çok pişmanım- ayrılır sandım- önemsemediğimi bilsin- engelledim- engelini açtım- bana şunu dedi- bana görüldü atmış- ekseninde yaşamak? Yooo dostum yooo.

Güzel şeyleri hak ediyoruz bütün kadınlar. Siz kendinize güzel şeyleri layık görün ki o tür şeyler karşınıza çıksın.
cok haklisin tamamen resetlemeliyim geçmişi cok büyük cahillik yaptım cok büyük

Yani kızda suçlu ama tek suçlu değil. Adamda en az kız kadar suçlu. Birde 15 yaş büyükmüş çakal...
Bir önceki konusunu okursanız görürsünüz. Adam zaten suçlu ama bile isteye yıllarca adamla sevgili olmuş. Adam karımdan ayrı yatıyorum bile demiş

Bir önceki konusunu okursanız görürsünüz. Adam zaten suçlu ama bile isteye yıllarca adamla sevgili olmuş. Adam karımdan ayrı yatıyorum bile demiş
Okudum ☺️ bu cümleyi konularına istinaden değil, kendi tecrübeme istinaden yazdım. Nişanlı olduğum dönemde bende aldatıldım. (Aynı şey değil tabi ki). O kadınla yüzleştiğimde ' ben tek başıma yapmadım ki onları dedi'. Hak verdim...

asla boyle bir sey degil eger oype olsa bulusalim dedim bulusmadim mesaj yazacaktı yazmasını beklemeden engelledim sildim. asla boyle derdim yok sadece artik benim tekrar barisacagimi sanmasın ben sanki onun için üzüldüğümu düşünmesin yeter çünkü daha evvel barışınca üzüldüm falan filan demistim cok pismanim
Dün konunuza yorum yazmıştım bu acıdan nasıl kurtulurum konunuza. Adam evliymiş be ne acısı! Metres konumundasın asil acı bu kendine gel! Hala adamın ne düşündüğünü onemsiyorsun çünkü acı çeksin de senin peşinde olsun istiyorsun.

ben pismanligimi dile getirdim kınama kinadiginla sinanirsin!
Şu sözün gerçek anlamını öğrenin ilk önce.

Hani deseniz ki evli olduğunu öğrenince biraz zorlandım ama sonra ayrıldım neyse 5 koca yıl Adamın boşanmasını beklemişsin.

Kendisi bu dünyada kavuşamayız diyene kadar da gitmemişsin bır yere.

Laf söyleyinincede sıkışan her suçlu gibi kınadığınla sınanirsın, kınadığıni yaşamadan ölmezsin sığınıyorsunuz ama boş yani.

Son düzenleme:
bana gerekçeler sunup yazmis sen beni affedersin ama bu dunya da kavuşamayacağız galiba diye ben o kadar inanmistim ki biz zaten pek anlaşamıyoruz ayrılacağım vs demisti o beni sevmiyor demisti.

adam karısından ayrılmadığı için ayrıldınız yani.
vicdan azabınızı tee buradan hissettim inanır mısınız...

Hayır beraber yatıyorlar demişti bu kızımız.
Yanlış yazmışım ayrı yatmıyorum demişti evet. Adam zaten ş... Önde gideni konu sahibi de kadırılan masum kızı oynuyor. Sinirlerimi zıplatıyor.
Bir de arsız. Zaten metresler hep arsız olur

Kim bilir o adamin eşine neler yasatmissinizdir o sizin dilinize kolay gelen 5 senede.
Birgun yasattigini yasarsan anlarsin nasil bi aci oldugunu. Suan ne desek sana boş gelir.
Yasadigim icin cok agir oldugunu biliyrm. Ben gunlerce yatagimdan cikamadim aglaya aglaya yuzumun sekli degisiyodu veee bosandigim halde hala atlatamadim, hala sanki o aldatildigimi duydugum ani yasiyorm bazen.
Pismansan kesinlikle bir daha ne olursa olsun yazma arama aradiklarinada cevp verme ve Allaha cokca tövbe et.
Haaa sunu unutma Allah tovbeni belki affeder ama o kadinin ve cocuklarinda kul hakkina girdin onu Allah affetmiyo.
Son olarak boyle konulardan nefret ediyrm yasadiklarim aklima geliyo. Gunahinizida gizli tutun ya.
InsAllah bir daha bu seylerin icine girmessiniz ne diyim.

evet ben adamı cok düzgün cok iyi biri olarak tanidim arabada giderken bile benzin parasını benim verdiğim oldu çalışan biri olduğu halde benim çıkarım olsa boyle yaparmıyim

Niye sen ödüyorsun ki benzin parasını..

parasını yemiş olmamak için para için kendiyle olduğumu düşünmesin diye salaklık gururu

yok bunu bir defa yaptım

🤣🤣 5 yılda bi kere benzin parası ödemişsin, sanki sürekli sen ödüyor gibi yazmışsın bir de. Hakkaten parasını yememişsin evet. İşine gelmeyince de yok bir defa ödedim yazmışsın. Doğru söyle sen hızını alamayıp 1, 2 defa da çay parası falan ödemişsindir di mi? adam da vay be ne gururlu kız diye sana bir daha aşık olmuştur.

evet o kadar sevgisiz kaldim ki karsimdada beni gerçekten seven değer veren evli ama mutsuz cocuklar için bir müddet devam eden biri sandım o yüzden paramı yedirdim kendimi ikinci sınıf insan yerine koydurdum ama asla yinede yuvası benim yüzüme bir şey olsun diye bir hareketim olmadi
Ne kadar da erdemli bir hareket..
Yaşattığıni yaşa İnşaAllah............

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X